ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Pikachuu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
11
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Temmuz 2013 00:08
Son Ziyaret:
17 Ocak 2014 23:13
Toplam Mesaj:
55 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serdar Murat Terzi
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Lojistik Yöneticisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Bedava Basit ve Sürekli Artemia Çıkarma Düzeneği
[QUOTE=yunus_can]Gerçekten yararlı bir video olmuş.Emeğinize sağlık.Yakın zamanda betta yavruları almayı düşünüyorum ve artemia çıkarmam gerekecek yavrular için. Ancak halihazırda hava motorum yok.Bu düzeneği hazırladığımda hava motoruna alternatif olabilecek bir öneriniz olur mu? Saygılarımla...
[/QUOTE]
Merhaba beğenilere gerçekten çok sevindim, hava motoruna alternatif olarak değişik motorlardan alternatifler üretenler gördüm, otomatik tansiyon aletlerinden yapanlar vardı, DIY hava motoru konularını incelemek lazım. Belkide hava kabarcıklı su veren küçük filtrelerin çıkışına hortum sabitlenebilirse hava kabarcıklı akıntılı su kaba gelebilir denemek lazım emin değilim. 

[QUOTE=koray_3553]Gerçekten çok yararlı bir video olmuş bende yakın zamanda bu düzeneği 2.5 litre şişeyle yaptım kendimce çok güzel kurdum düzeneği ama aldığım artemia  dandikmiş ki yaklaşık 30 saat boyunca fokurdadı artemialardan çok azı canlandı bende sinirlendim kaldırdım düzeneği ama tekrar deneyeceğim. Çekim hatalarına baya güldüm elinize sağlık samimiyetiniz için.[/QUOTE]

Merhaba, sanırım önceden çıkmamasının nedeni 2,5 litrelik şişe olması, su ve tuz oranı çok önemliymiş bu düzenekte ben de bunu anladım önceden ben de çıkaramamıştım şişeyi nekadar küçük yaparsam o kadar çok çıkıyorlar. Ben 1-2 çay kaşığı toz kullanıyorum. 
Bedava Basit ve Sürekli Artemia Çıkarma Düzeneği
Merhabalar,

Evde bedava, çok basit ve devamlı kullanılabilecek Artemia düzeneği için video çektim bu sistemi bana öğreten Mesut abiye de çok teşekkür ederim, sonuna da bir tebessüm olsun diye küçük bir sürpriz hazırladık, buyurun iyi seyirler.

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=rOb9K3HsfFU[/VID]
90 lt Bitkili Dişi Betta Akvaryumu
Merhaba, gerçekten çok güzel ve doğal bir akvaryumunuz var ben de bugün bir erkek betta sahibi oldum ve ona kendi çapımda bir akvaryum kurdum. Kurulumun fotoğraflarını çektim ve paylaşacakken konunuzun başlığını görünce girip incelemeden edemedim, incelerken de sonuna kadar takip ettim. Biz de ailecek akvaryum sevdalısı olduk, tabi eşim kap kacağını kullandığım zamanlar aniden karar değiştirebiliyor ama sonra yeniden sevgiyle doluyor :) Akvaryumunuz için Maşallah, sizlere de bu sıcak aile ortamlı konu için çok teşekkürler. 
İlk Deneyimim Küçük Akvaryumum (Son durum 2. sayfada)
Şuan büyük bir akvaryum edindim fakat henüz hazırlık aşamasında olduğu için o konuda paylaşımlarımı ileri tarihlere saklıyorum. Bitkili akvaryum çok severek ilgilendiğim bir konu, forumumuzda ve internette sürekli okuyarak ilerliyorum, fakat henüz basit bitkiler besledim artık bir CO2 li gübreli detaylı bir akvaryum kurma zamanı geldi diye düşünüyorum.
İlk Deneyimim Küçük Akvaryumum (Son durum 2. sayfada)
Merhaba arkadaşlar akvaryumlarımın son durumu bu şekilde, öneri, görüş, eleştiri ve ne düşünüyorsanız belirtmeniz beni sevindirecektir.

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=3_UBhpPgKYo[/VID]
Bitkiler Büyür Mü
Bir ayda 1 bitki bütün akvaryumu kaplamaz, bitkinin türü önemli tilki kuyruğu gibi bakımı kolay çabuk üreyen bitkiler  kısa zamanda akvaryumunuzu rasabilir. zemin için de subulata vb. gibi bitkiler iyidir, kayalarınıza mangrow kökünüze de moss sararsanız kısa zamanda yeşil bir görünüm alırsınız.

Beyaz Arka Fon
Beyaz malzeme konusunda da her reklamcıda beyaz yapışkanlı folyo vardır ve fiyatı da ucuzdur hatta tanıdığınız reklamcı varsa size artan parçalardan bile verebilir.
Beyaz benek acil yardım lütfen
Bu konuda benim de katkım bulunsun kendimde uyguladığım etkin yöntem;
Akvaryum ısınızı 30 dereceye yükseltin,
Filtrelerinizi durdurun,
Metilen mavisini kullanım kurallarına göre akvaryumunuza ilave edin, Akvaryum aydınlatmanızı 3 gün hiç kapatmayın,
Her gün sonunda %30 mutlaka dibin tüm yüzeyinden dip çekimi yapın ve taze su ekleyin, 3 gün içinde yok olacaktır. Geçmiş olsun.
Katil Salyangoz (helena)
Bende de 1 aydır 2 adet helena var ne zaman aynı yere koysam hemen bir birilerini bulup yapışıyorlar demek ki çiftleşiyorlarmış, ne sıklıkla yumurtlarlar acaba.
Akvaryumum için Mercan yapımım
Fotoğraflarınızı bekliyorum ilginç bir konu takibinizdeyim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 16 Online Kullanıcı, 9 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.