ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Lepistes26
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Şubat 2013 21:55
Son Ziyaret:
11 Nisan 2015 16:19
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ebrar GÜZEL
Doğum Tarihi:
11 Temmuz 1995
Yaş:
28
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ebrar GÜZEL

SON 10 MESAJI

HALF THUMB DORSAL ALBİNO FULL RED
[QUOTE=Ziya Erkus]Selçuk Bey maşallah balıkların formda ve sağlıklı görünüyor. Yalnız resimlerde tek bir erkek var ve bu erkeğin kuyruk yapısı güzel değil (bana göre). Kuyruğu ne delta ne triangular nede round. Dişilerle nerdeyse aynı büyüklükte bir kuyruğa sahip. Kuyrukta sanki erime var gibi geldi bana. Tedavi sonrasında mı bu resim çekildi acaba? Başka bir erkeğin resmini koyarsanız, kıyaslamamız kolaylaşır. Bol yavru almanız dileğimle, tekrar maşallah diyorum. Sevgilerimle.[/QUOTE]

Ziya abi; sanırım resimlerdeki dişiler ve erkekteki kuyruk yapısının o şekilde olmasının nedeni balıkların swallow kanından gelmeleri. Benim Full Redlerimde Angelo Eng'in Türkiye'ye gelen balıklarının torunlarıydı. Ümit Yazıcı'dan temin etmiştim. Ümit abide balıkları Barış Er'den almıştı. Swallow geni taşıyan balıkların yavrularının kuyrukları delta tail gibi ancak hafiften çıkıntılı yapıda olabiliyo, benim yavrularımda'da o şekilde kuyruk yapısına sahip balıklar mevcuttu. 
Albino Koi Lepisteslerim
Mehmet abi kocaman bi MAŞALLAH. Bu varyeteyi getirmek için ne kadar çok uğraştığınızı emek ettiğinizi, beklediğinizi çok iyi biliyorum. Varyetenin Metal Black Lace'de olduğu gibi en iyi şekilde üstesinden geleceğinize ve geliştireceğinize adım gibi eminim. Bu işler sadece balığı getirip besleyip yavrularını almakla olmuyor. Seçicilikle oluyor. Lepistes hobisi sizin gibi seçici üretim yapan kişilerle ülkemizde dahada ileri gidecek. Allah utandırmasın.
toplu artemia (inve) alımı
Hocam merhaba, 50 gr. Fiyatı nedir?
Plati Yavrularım Hareketsiz
Hocam yeni doğan yavrular çok hassas olurlar. Su değişimlerine adapte olamaz ve kuyruklarını kısıp ölürler. Keşke kavanoza koyarken kendi akvaryum suyunuzu kullansaydınız.
dişi lepistesler kavga ediyor.
Tek dişi bile yavrulukta aşırı stres yaparken 4 dişi çok çok riskli. Doğumu yakın olan balıkların kavga etmesi normal sonuçta çok stresliler.
Tetra 5 in 1 Test Sonuçları Yorumlanması
Bana göre su değerleriniz çok iyi ph tam olarak 7'de tutmak ekipman ve CO2 olmadan imkansız. Suyunuz sert değil yumuşak bir su. GH ve KH Değerlerine bakarsak. Nitrat tehlikeli sınırda değil 50 ml'den yüksek olursa problemler baş gösterir. Dikkat edilmesi gereken nitrit değerleri. Nitrit değerleri 0'dan yüksek olursa büyük problem.Lepistes262013-07-20 16:12:04
Lepisteslerim(resimli)
Sağlıkla beslemeniz dileğiyle.
su değişimi
Eğer hastalık belirtisi yoksa balıklar zehirlenmişlerdir. Akvaryumda bakteri dengesi oluşmamış olması muhtemel bu durumdan oluşan nitrit balıklarınızı öldürüyor.
Beli bükük lepisteslerim
Balığın genetiği ile ilgili. Sürekli aynı soydan gelen balıkların veya kardeş balıkların çiftleşmesinden dolayı oluyor çözümü ise basit yeni kan eklemek. 
Lepistes Eş Seçimi
Çok çeşitli yavrular çıkabilir. Önceden nasıl yavru çıkacağını kestirmek imkansız. Ayrıca  bir sonraki batında doğacak yavrularınızın Yukarıdaki erkekten olabilme ihtimali düşük sebebi ise lepistesler spermleri depo ederler ve 1 çiftleşmede en az 6 batım yavru verebilirler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.