ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
uaytav
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2012 23:20
Son Ziyaret:
24 Ekim 2013 23:47
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
UĞUR AYTAV
Doğum Tarihi:
05 Aralık 1978
Yaş:
45
İl:
Izmir
Meslek:
Muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

UĞUR AYTAV

SON 10 MESAJI

Kum Seçimi resimli
Merhaba,

Beyaz ince kum ışığı yansıtır ve balıklarının renklerini daha iyi gösterebilir düşüncesindeyim.bizzat ben böyle yaptım.
Cinsiyet ayrımını yapamadım sanki 2e 2d gibi geldi bana :S
Merhaba,
resimdeki 1. ve 2. olanlar erkek,
3.4 resimdekiler dişi,
akvaryumun 72 litre ortalama dekor olarak bolca kayalık yaparsan iyi olur.ince beyaz kum güzel olur.
petshop satıcılarına güvenme,ben petshop yada akvaryumcudan değil evdeki üreticelerden almanı tavsiye ederim.sarı prensesler 3,5 yada 4 cm dişisi ağzına yumurta alabiliyor.erkek sarı prenses sırt ve alt yüzgeçleri daha siyah erkek çiftleşme zamanında solungaç kısımları mor ve siyah renk alıyor. erkek sarı prenses dişiye göre daha büyük ve oval şekildedir. dişi ise alt gövdesi ile gırtlak kısmı aynı izadadır olmaktadır.
Mavi prenses kafa karıştırdı
Resimdeki mavi prenses erkektir. anüs vent gerek yok.bizzat bende aynısı var dişiler ile çiftleşmektedir.
mavi prenses yavrulama
Mavi prenseslerde balık gırtlağının şişkinliği gördükten sonra 18 gün sonra kusturun.Yavrularını yutarmı diye bir sorunuza cevabım yavrularını 18 günden sonra yutmaya başlayacaktır.Çünkü yavrular 18.günden sonra artık keseli olarak değil minyatür bir balık olucaktır.Doğum sonrası yavruların yaşaması için en uygun süre 18 gündür.Eğer 11. günden sonra doğum yaptırırsanız keseli olarak çıkacaktır ortlama 3 gün yavrulara yem vermeyin handikap kısmıda az oksijen ve sağlıklıksız gelişimden yavrularınızın  büyük kısmını kaybedebilirsiniz benim başından geçen acı tecrübe ne yazıkki üzgünüm fakat öyle..

Mavi prenseslerde balık gırtlağının şişkinliği gördükten sonra 18 gün sonra kusturun.Yavrularını yutarmı diye bir sorunuza cevabım yavrularını 18 günden sonra yutmaya başlayacaktır.Çünkü yavrular 18.günden sonra artık keseli olarak değil minyatür bir balık olucaktır.Doğum sonrası yavruların yaşaması için en uygun süre 18 gündür.Eğer 11. günden sonra doğum yaptırırsanız keseli olarak çıkacaktır ortlama 3 gün yavrulara yem vermeyin handikap kısmıda az oksijen ve sağlıklıksız gelişimden yavrularınızın  büyük kısmını kaybedebilirsiniz benim başından geçen acı tecrübe ne yazıkki üzgünüm fakat öyle.
Malawi akvaryumu
Arkdaşlar şuan ilk mavi prenseten yavruları aldım, 2 tane hamile sarı prenses var,ve birtanede asahi ıceman hamile, bu işin sırrı bence yavru iken almak ve düzeneli dip çekimi ve yemlerdir.bunun fikirindeyim, 5 çeşit türün olduğu akvaryumda yavru almış durumdayım,
Mavi prenses
300 LT TANTA 7 ADET B.P, 12 ADET SP, 6 ADET M.P, 2 ADET ICE ASAHİ MAN VAR ARALARINDA GAYET İYİ UYUMVAR.TANKINIZDA ERKEK BALIKLAR İÇİN YUVA VEYA KUYTU YER OLDUKCA HİÇBİR SORUN OLMAZ.TANKIMDA İCEMAN,MP.SP, YAVRULARINIDA ALMIŞ DURUMDAYIM,ELİNİZDEN GELDİĞİNDE 3-4 CM KOLİNİ OLARAK ALMANIZDIR.UYUM İÇİN   
Malawi akvaryumu
Arkadaslar fikirleriniz icin tsk,ederim yakın zamanda tasları akvaryum silikonu ile birlestirip farkli bir dekor yapicagim taslar teminettim.sira geldi yeni dekora,tsk.ederim
AKVARYUM DEKORLARI
Merhaba Arkadaşlar,
 Taşlar ile yapılan akvaryum dekor ve süsleme yapımları hakkında düşünce ve resim paylaşımlarınız bekliyorum. Yakın zamanda taşlar ile yapıcağım farkı bir dekor sunacağım.
Elimde yuvarlak ve kare dikdörtken taşlar var akvaryum silikonu ile yapıcağım sizdende bilgilerinizi ve tecrübelerinizi aktarmanız ve paylaşmanız güzel olucaktır.
akvaryum silikonu
Bende taşlar ile güzel bir dekor yapıcağım akvaryum silikonu ile yapmayı düşünüyorum. Suda akvaryum silikonu erime yada bozulma yamadğını için onun ile yapmak istiyorum sizce nasıl olmalıdır.
Malawi akvaryumu
Arkdaşlar gün geçtikçe akvaryum görüntüsü dahada değişti.Önerilerinizi dikatte alıyorum.Beğenileriniz için tşk.ederim. Rubin red cikletleri cinsyet ayrımını bilen varmı resmini yayınlacağım yardımcı olmanızı isterim tşk.ederim :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.