ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tatar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Mart 2012 23:04
Son Ziyaret:
31 Aralık 2016 03:12
Toplam Mesaj:
128 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
VEYSEL TATAR
Doğum Tarihi:
20 Ekim 1988
Yaş:
35
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


VEYSEL TATAR

SON 10 MESAJI

Hediye Verilen Akvaryumun Satılması
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/125635/2_525.png[/IMG]
Bir dolandırıcı da İzmir'den
Facebook üzerindende bir takım olaylara karıştı çok ağır hakaretler felan edildi.Mevzuyu ayrıntılı bilmiyorum ancak,hediye verilen bir takım malzemelerin satışı mı? Sözde verilecek diyip verilmemesi mi ne  söz konusu olmuştu.Bu yüzden çeşitli gruplardan atıldı,çok büyük tartışmalar yaşanmıştı.Bu olaylar 1-2 ay öncesi oldu daha yeni yani.
ankara erdem akvaryum amann !
Herkez ucuzu iyi sanıyor. Her yerde herseyde bu böyle adamlar 350 liraya kar payida katarak 150 lik akvaryum imal ediyorlar. Başka üreticiler 350 nin de üzerinde maliyeti olduğunu belirtiyorlar.


Herkesin hesabı ayrı bütçesi ayrı tabiki ama bu gibi yerlerden alışveriş yapınca altından cikacaklarida hesap etmek şart.




Çinliler aynı mali 5 liraya da üretiyorlar 50 lirayada bu hesaptan gidilince sonuç ortada 150 cm akvaryum 350 yede üretiliyor 1000 liraya da...
Aquainturkey
[QUOTE=binyamin]Haksız Yere Yapılan Suçlamalar Firma Olarak Savunma Bile Yapmayacağım Biz Hiç Bir Zaman Dere Bitkisi Satmadık Hepsi İthalattan Gelip Türkiyede İnanılmaz Bir Emekle Üretilen Bitkilerdir bilinçsiz Konuşan Hobicileride Açıkçası Savcılığa Veriyoruz Artık Biz Bu İşi Ruhsatlı Faturalı Yapıyoruz.  Sitenin Yetkilileri İle de Görüştüm Bundan Sonra Kesinlikle Hiç Muhatap Olmadan Savcılığa Dilekçe Vereceğiz. Bir Sorun Varsa Websitemiz Orda Mail Atarsanız Cevabını Beklersiniz.Bu Konuşmaları İstediğim An Kaldırtırım Site Yetkilisine Tek Mailime Bakar Ama İnsanlar Görsün.

[QUOTE=fatihsahin]Şikayetin Nedeni: Hydrocotyle Verticillata diye Belirsiz yaban bitki satışı 

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: İletişim Kurmak mümkün değil, yerlerine gitmek gerekiyor. 10 Lira için gidilmez, 20 lira mazot gider. 

Olayın Detayları: Geçen Cumartesi (01.02.2014) günü, firmanın kendi yerlerini merak ederek gittim. Hydrocotyle Verticillata sitelerinde görünüyordu, almak istediğimi söyledim. Bitkiyi getirdiler fakat bir zaman yetiştirdiğim türe hiç benzemiyordu. Sera içerisinde emers yetiştirdiklerinden formları değişik olabilir düşüncesiyle aldım.  

Alterneta Reinckii istedim. Kırmızı bitki var dediler, değişik bir bitki getirdiler ama güle benzer birşeydi. Emin olamadım ve bu alterneta reincki mi diye sordum, farklı bir türü dediler. Yani bildiğiniz gülü çakmaya çalıştılar, almadım birkaç dal kırmızı bitki hediye ettiler. 

Özetle, A isteyene B, B isteyene A satmaya çalışan, güvenilmez bir firmadır. Yüzyüze alışverişte bile sıkıntı varken, internetten satın almayı iyi düşünün. 

http://www.aquainturkey.com.tr/

Bunlar Hydrocotyle verticillata imiş.



[/QUOTE]




FATİH BEY ŞİMDİ BİRŞEY DİYECEĞİM OLMAYACAK YERİMİZDEN GELMİŞ ALMIŞSINIZ BİZ SİLAH MI DAYADIK ALIN DİYE NEDEN ALDINIZ MADEM EMİN DEĞİLSİNİZ TÖVBE YARABBİM YAHU :) KARGO İLE DE GELMEMİŞ ARKADAŞLAR BİZZAT YERİMİZDEN GELİP ALMIŞ
[/QUOTE]







Bu Konuşmaları İstediğim An Kaldırtırım Site Yetkilisine Tek Mailime Bakar Ama İnsanlar Görsün.

SAYGI DUYARAK TAKİPTEYİM.
tatar2015-02-03 14:25:48
şikayet değilde hobiciliğe sitem
O fiyata o akvaryumu Ankaradan alıcı çok zor bulunur ki 200 liraya satıştada çok bekledi.  



Bir diğer konu ise akvaryumlar tek bir tane üretilmiyor,belki aynı akvaryum değildir.

Çünkü o oturmuş bir diskus akvaryumu var ortada,en son 22 ocakta güncellenmiş ilan var ortada,http://www.akvaryum.com/Forum/satildi_k814998.asp bu da büyük bir yanılgıya sebeptir.

Akvaryum,balık,malzeme sürekli el değiştiren piyasası olan şeyler,burda akvaryumu alıp 1 ay sonra yada 1 yıl sonra yada 1 gün sonra satması kişinin bileceği iştir.Burda o zaman alınan hiç birşey satılmasın mantığı sezilmektedir.3 e almış 5 e satmış eğer ederi 5 se satılır,ama 3 ederi varsa 4 e bile satılamaz o yüzden çoğu zaman böyle fırsatlar gelir,paran varsa gider değerlendirirsin.

Hobicilik nedir ? Beslediğim balığın yem parası çıksın f0 tropheus besliyorum yavru fiyatı 30-40 lira, niye 1 liradan veren yok madem hobiciyiz,150-200 tane yavru veren yunuslar,çok kaliteli olan yunusların yavruları 3 cm yavru 3-4 liradan satılıyor,yakinen tanıdığım bir kişi aylık min. 1500 yavru alıyor 3 cm boyundaki balığı toplu alımda 2,5 liradan veriyor.1500x2,5 buyrun hesap ortada,3000-4000 liralık hangi balık yem yiyor.Hangi balığın masrafı oluyor.

Öyle yada böyle bu işte bir şekilde ticaret yapılıyor.Bu yüzden paylaşımlar olur,takaslar olur,hediyeleşmeler olur.Alıp satmalarda olur.Bunlar doğal şeylerdir.Ama Furkan beyin de dediği gibi kendini acındırıp aldıysa o terbiyesizliktir.Onunda hobiyle bir alakası zaten yoktur.


tatar2015-02-03 02:56:14
[ Çözüldü ] Nickini Hatırlamıyorum Ama Pişmanım
[QUOTE=Sheytanis][QUOTE=statistician06] Ankaradan birisi alsaydı denenmesi gerekecekti nasıl satış olacaktı acaba? [/QUOTE]

böylesi bir filtreyi ankara içi satışı yapmazdı ki zaten satılamazdı.[/QUOTE]


Aynı durum benimde başıma gelmişti.İlan uzun süre durdu zaten satılmadı.Ankara denizi yok ama dümeni çok olan bir yerdir. Akvaryum hobisiyle de izlenimim doğrultusunda söylüyorum hemen her evde ufak tefek bi akvaryum var ve Ankara da çok canlı bir akvaryumdu,balıktı,malzemeydi pazar var.Eğer iyi bir malzemeyse kısa sürede gider ilandan zaten,burda sizin hatanız ilan tarihe bakmamanız,yada tecrübesizliğiniz diyelim. 

Ankara'dan bir daha birşey almam demişsiniz bu sizin bileceğiniz durum elbetteki ama bir forum ailesi olarak Ankara da bilinmiş tanınmış kişiler oldukça fazla,onlardan rica etseniz yada etmiş olsaydınız emin olun ya bu durum yaşanmazdı yada sıkıntınız giderilir size fazlasıyla yardımcı olunurdu.

Son olarakta malzeme fotoğrafları ürünün uzun süre kullanılıp deformeye uğradığınıda bariz açıklar nitelikte,siz söyleyeceğinizi söylemişsiniz zaten.Gönül rahatlığı,vicdanı vardır eğer ki karşı tarafın içi rahatsa gönlü rahat,vicdanı rahatsa,sizinde rahat olsun o 100 lira size geri dönüp gelecektir. Bundan emin olun.  

''Hak yiyen başkasının değil,aslında kendi olan hakkını yemiştir.Siz hakkınızı elbetteki arayın,ama cahiller arasındaki alim olarak,zalimler arasındaki şeytan olarak değil.Vicdanınızdaki esir olarak arayın. '' 
 
Kimseyi kayırıcı yada savunucu bir yorumda bulunmadığımı umuyorum.Zira iki tarafıda tanımıyorum.Mevzunun aslının birde diğer taraftan dinlenmesi,hakındaki söylemlere en azından bir cevap vermesi gerekirdi.Ancak bu durum malesef şuan için görünürde yok.Buda iddaa olunan durumun tamamen kabulune işaret olduğu kanısındayım. 

Saygılarımla.
cüce vatoz yumurtası
Hayır yemezler,anne ve baba onları korur zaten,salatalığı iyice yıkayıp ikiye bölerek verebilirsiniz.
karides yavruları ne kadar sürede büyür ?
Yemlemeye,aldıkları besin çeşitine göre 1 ay gibi bir zamanda büyürler.
Cüce Vatoz Yavrularının Kavgası (Video)
Baya bi kavga ediyorlar pes artık... İlk kez görüyorum böyle bir olayı.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.