ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Bulunamadi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Şubat 2012 21:49
Son Ziyaret:
09 Mart 2019 19:09
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mesut meşedüzü
Doğum Tarihi:
28 Nisan 1981
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mesut meşedüzü

SON 7 MESAJI

Tetra 1200 hortum çıkıcakmış gibi
Sanırım siz somunun içine hortumu geçirip, hortumuda şelale aparatına takıp somunu üztüne sıkmaya çalışıyorsunuz. benim filtremde şöyle; önce somunu yerine takın sonuna kadar sağ tarafa çevirip klasik somun sıkarmış gibi sıkın ama sadece boşluğunu alıncaya kadar sıkın, sonra hortumu takın ve sıktığınız somunu sola çevirerek somunu sonuna kadar gevşetin hortum sıkışmış olucaktır ama net fotoğraf olmadıgı için yanılmışda olabilirim saygılar. .
dudakda yara
rsimler bunlar yoksa dış parazitmi var acaba ayrıca suan balığım resimde gördüğünüz gibi yumurtladı ve başında bekliyor. bende sabırsızlıkla bekliyorum ve dış parazit varsa tedavi yapsam yumurtalara yada yumurtalar çıkarsa yavrulara zararı olurmu nasıl yapabilirim saygılar.meseduzu2012-02-21 19:29:05
plaj kumu
Hafta sonu solugu yeşilköyde alıcaz ozaman teşekkür ederim arkadaşlar. .
dudakda yara
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: dudakda yara ve deri atmaları var

Akvaryum Kapasitesi (litre): 200 lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: yunus 4 adet yavru denilecek kadar ufaklar sp 12 adet yavrular zebra 6 adet biri 6 cm diğerleri 2 cm

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon: dış filtre tetra 600

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: azoo dış parazit ilacı tablet tuz mavi mürekkep ve azoo vitamin

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :

15 günde bir %30 su değişimi dip çekimi. kullandıgım yem tetra kırmızı cichlid yemi  arkdaşlar zebramın iki tanesinde dudaklarında yaralanma var bir birleriyle kavgamı ediyolar ondanmı oluyor yoksa hastalıklarımı var ondanmı oluyor bilemiyorum bu sabahda baktım çömleğimin içinde yumurtalarvar zebram eş tuttu ve yavruladı akşama çömleği ve ana babayı başka tanka alıcam ama dudağındaki yara ne olacak bilemi,yorum yardımlarınız için teşekkür ederim saygılar.
Akvaryumumun dekorunu değiştirdim :)
Emeğine sağlık güzel olmuş fakat akvaryumun zeminine strafor koydum derken, masayla akvaryumun arasınamı yoksa taşlarla akvaryum tabanının arasınamı koydun onu anlamadım eğer ikinci şıksa sebebini merak ettim. Saygılar. .
plaj kumu
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. Bu plajlardaki kumu elesek yıkasak kaynatsak veya dere kumunu acaba akvaryuma olurmu?.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Arkadaşlar merhaba adım mesut meşedüzü aranıza yeni katıldım. Akvaryum dünyasına ise 2 nci katılışım oluyor. Orta okul çağlarımda 60 cmlik bir akvaryum aldım ve tam 6 sene bu akvaryumda 3 japon balığı ve vatos baktım hepsi kocaman olmuşlardı bırakma sebebim, bir su değişiminden sonra ısıtıcıyı açık bırakıp, (cocukluk işde) top oynamaya gitmişdim, geldiğimde sıcakdan hepsi ölmüşdü. O gün bugündür daha akvaryum lafı bile yapmadım. Ama şimdi artık evliyim ve 8 yaşında bir oğlum var onun isteği üzerine 20 cm lik bir akvaryumla 3 ay önce bu işe yeniden başladım. O yetmedi 60 cm 50 lik bir akvaryum aldım. Hanımın isteği üzerine koi ve japon beslemeye başladım. Sonra oğlumla, beyaz prenses, sarı prenses ve yunus, bu balıklara merak saldık haliyle, hanımda japonları atamam deyince bizde 200lt lik bir akvaryum daha kurduk, şimdi iki akvaryum ile bu hobiye yeniden başlamış olarak aranızda bulunmakdayım ve çok şey öğrendim ve dahada öğrenicem arkadaşlar teşekkür ederim. .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.