ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hidod
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ekim 2011 21:27
Son Ziyaret:
29 Eylül 2019 14:17
Toplam Mesaj:
148 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
H.İbrahim Demirci
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

halil demir
canlı doğuranlar(lepistes,moli,plati,velifera,kılıçkuyruk,kedibalığı,neon)+220litre(125*45*40)+1200 l/h dış filtre+5 bitki///zebra

SON 10 MESAJI

Balkonda Akvaryum Yosun Sorunu Kararsız Kaldı.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/117160/290920191412091.jpg[/IMG]
Balkonda Akvaryum Yosun Sorunu Kararsız Kaldı.
Arkadaşlar merhaba. Akvaryumu balkona almıştım. Malum gün ışığı akvaryumun müthiş derecede yosun bağladi. Hatta kök salmış. Bu yosun turu zararlimidir yararlimidir. Temizlemeye başlamıştım. Ne yapayım [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/117160/290920191211141.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/117160/290920191211411.jpg[/IMG]
Toptancı Arıyorum Ege Bölgesi
Ege bölgesine gelen toptancı arıyorum canlı doğuran ağırlıklı
Fikriniz Arkadaşlar ?
Merhabalar yaklaşık 4 senedir kullandıgım Life Tech 838 filtrem son 1 aydır su sızdırma sorunu ıle karsı karsıyayım. yenı conta aldım ama yınede su kaçırıyor.bir türlü çözüm blamadım.yaklasık 250 litre canlı doguran tankım var. Dıs filtre alıcam parayı kıyım eheim mi alsam bilemedim. sizin tercihiniz ne olur ?

Sanırım eheim experience 350 ürününü alacagım pahalı ama kafam agrımaz dıye dusunuyorum.
Lepistesim hamile !
Strese girip öldürebilirsin .en mantıklısı bitkilendir akvaryumu dogal dogum olsun.
Zaman verebilir misiniz?
[QUOTE=Druiel] Konuyla Alakasız Olacak Ama Uzun ince bitkiler canlı mı ? Canlıysa Türü Nedir.Akvaryumunuz Çok Güzel Hayırlı Olsun Bu Arada.[/QUOTE]
Teşekkür ederim baya bir zaman sonra akvaryumu bu hale getirebildim.bitki tilki kuyruyu halk arasında su üstü bitkiside denilebiliyor.yavrular için cok ideal saklanmaları için ayrıca bakımıda kolay.


[QUOTE=umutgunay]Balıklarınızın doğumu oldukça yakın ama hemen değil. Bir hafta kadar var. Kılıçkuyruğun doğumu uzak. Ama dikkatimi çeken şey şu: kılıçkuyruk dişisi stresli görünüyor. Hiç mutlu değil gibi. Hatta "yüzgeç kilitleme" hastalığına yakalanmış bile olabilir. Parazit bulaşma ihtimâli var. Bu parazit stresli balıkları etkiler. Biraz üzerine düşmenizi öneririm.

Osman Bey,
Bitki canlı ama tür olarak iki türün arasında kaldım. Milifilyum ya da Tilki Kuyruğu (Ceratophyllum demersum). İkisini de beslemediğim için fotoğraflarından çok iyi ayrım yapamadım.
[/QUOTE]
lepistesim dogum yaptı ancak dogum sırasında öldü ondna 1 yavru alabıldım,digerinden ise 5 yavru kadar alabildim.kılıc ise su an itibariyle saglıklı gibi.kendı buyuttugum kılıclarım erkek onlarda yavas yavas dişiyi rahatsız etmeye baslayacak yakın zamanda dişi almayı düşünüyorum.
Zaman verebilir misiniz?
Lepistesim 1 yavru verdikten sonra karnı şiş şekilde öldu bu sabah :(.
Yemleme günde kaç kez?
Arkadaşlar merhaba 220 litrelik canlı doguran tankımda yaklasık 1 senedir günde 2 ögün yem veriyorum. Acaba tek ögüne düşürsem bir zararı olurmu. Siz nasıl yemleme yapıyorsunuz(yem olarak jbl novobel pul yem kullanıyorum,balıklarımda lepistes ,moli,plati,kılıç).
Yavru almada karanlık yöntemi
[QUOTE=polteky]

Ne kadar da yanlış.....Sanki canlı doğurandan yavru almak çok zor bir şey.Balığı strese sokup doğurtmanın, hem kendisi, hem de gelecek nesiller için önemli sorunlar içerdiği belki yüzlerce konuda işlendi.

Bu halde ne gerek var böyle şeylere? Üstüne üstlük hamile ve yüksek besin ihtiyacı olan balığa yem verilmeyecek.!!! En kaliteli besinlerle, en düzenli beslenmesi gerektiği zamanlarda balık besinsiz kalacak öyle mi?

Bol şanslar diliyorum size arkadaşlar.Başka birşey söyleyemiyorum, zaten geçmiş konularda bu gibi durumlarla ilgili değerli üyelerin güzel mesajları mevcut.Okumak (okuyabilmek) yeterli !!

Boşverin o başka siteyi arkadaşlar.Buradaki mesajlarda geçmiş konularda, işi iyi bilen arkadaşların mesajları mevcut.Onlar daha sağlıklı.

[/QUOTE]
canlı doguranlarda yavru almak zor birsey degil.amacımız dogan yavruların yem olmaması ve anacın erkek tarafından yada dıger canlı doguran cınsler tarafından vurulmaması rahatsız edilmemesi.akvaryum ne kadarda bitkili olsa yavru balıkllar yem oluyor biz bu konuyu actıgımızda bu yavruların yem olmasını en aza indirgemek.yem konusuna gelincede tamamen vermemek yanlıs tabi balıgına göre degişir benım lepistesler 7 cm kadar var.gayette saglıklı.balıgı strese sokacak hiçbir neden yok yemı olsun havası olsun suyu olsun bitkisi olsun herseysi mevcut sadece diger balıklar tarafından rahatsız edılmemesı ıcın yalnız.
Salyangoz
Çözümü var ardaslar katil salyangoz aldıgında hepsinin hakkından gelir. İlk basta benımde 220 litrelik akvaryumumda gördugumde alıyordum. Baktım sonra salyangozlar hem camları temızlıyor hemde balıkların pisliklerini,ölü balıkları ortadan kaldırıyp temizliyorlar. Zararı sadece göruntu kirliliginden baska birsey degil. Hem canlı doguranlar bu salyangozu bir güzel afiyetlede yiyorlar. Ben de ilk zararlı olur diye düşünmüştüm sonra katil salyangoz aldım ama yararı cok. Hem temizlik hem canli yem. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.