ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
srdrgkdmr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ekim 2011 15:57
Son Ziyaret:
03 Haziran 2016 14:36
Toplam Mesaj:
309 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serdar gökdemir
Doğum Tarihi:
02 Haziran 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
sağ.tek.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

serdar gökdemir

SON 10 MESAJI

Lepistes Yavrulari
Sana kalmış, ama en güzeli doğal olanı, yani bol rafya yada bol bitkili bir akvaryumda balığın doğumu gerçekleştirmesi, diğer seçeneklerin hepsi balığı strese sokup ölü doğum vs. gibi sorunlara yol açabilir. Tabi eger yavru balıkları akvaryumdan illaki ayırayım diyorsan uygun şartlarda ayır, yavru balıklar için hazırlayacağın yine küçük bir akvaryum olsun akvaryumdan aldığın suyu ilave et büyük oranda bu akvaryuma ve pipo filtre kullanabilirsin.
Bitkiliye Doğadan Dal Kök
Suya salınım yapmayan verniklerle (sanırım yat verniği gibi bir şeydi bunu bir araştırın) güzelce kaplandığında her dalı kullanabilirsiniz bence.
Bitki Üretim Seram (akvaryum) Yeni Resimler
Öncelikle tebrikler ve başarılar, akvaryumunuz cam kenarında sanırım gün ışığı alıyor mu? Eğer öyle ise yosunlanmaya neden olabilir mi? Aydınlatma süreniz nedir?
Yosun bulaşıcımıdır?
Kürşat bey ve Emre bey ikinizede cevaplarınız için çok teşekkürler.
Yosun bulaşıcımıdır?
Akvaryumum cam kenarındaydı ve komple yosun bastı kayalar camlar zemin bitkiler heryer herçeşit yosun:( hertürlü mücadele sonucunda başarılı olamayınca bitkileri tamamen çıkarıp akvaryumu kaderine terkettim mecburen... şöyleki ofiste yerini degiştiremiyordum, şimdi ofise ciddi bir dekorasyonla, camdan uzaklaştırıcam akvaryumu ve kısmetse yeniden bitkili kuracam, sormak istediğim akvaryumdaki lav kayalarım yosunlu ve çok güzel doğal bir görünüm aldı onları temizlemeden akvaryumuma tekrar ilave etsem eklicem bitkilere yosun oluşumunu tetiklermi bulaşırmı vs. bi zararı olurmu? tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar iyiforumlar.
Gün ışığı ve yosun:(
Teşekkürler denemekten başka çare yok, canlı doguranlar var akvaryumda şimdilik karides ve salyangozda eklemeyi düşünüyorum tekrar teşekkürler iyi hobiler. Ama yinede gün ışığının perdeden süzüleni bile etkili mi degilmi yosun konusunda kesin bilgisi olan var sa paylaşırsa sevinirim.
Gün ışığı ve yosun:(
Haklısınız çok fazla etken var ama digerlerinin önüne geçtiğime inanıyorum kendimce, en son bu gün ışığı kaldı perdeden süzülen gün ışığıda yosuna etkense yapacak bir şey yok bürodan koltukları atacam artık:) evet malesef akvaryum kurulduğundan beri var... Eğerki gün ışığı sebepse ve koltukları atınca düzelecekse sorun yok, ama yok perdeden de süzülen gün ışığı yosun yapmaz diyosanız diger nedenlerin sonuna kadar üzerine gideyim...
Gün ışığı ve yosun:(
Akvaryum malesef cam kenarında ve yerini değiştirme imkanım yok. perde olarak koyu renk perde kullanmama rağmen akvaryum yosundan bir türlü kurtulmadı sormak istediğim

-dolaylı olarakta olsa perdeden süzülen gün ışığı yosun yapmaya yeter mi? (hertürlüsünden var sakal, yeşil alg vs.)

-yoksa akvaryumdaki yosun sorununa başka suçlu mu aramalıyım?
Bitki akvaryumumda çatlak
Ben şöylr yapmayı düşünüyorum sadece kırık bölgenin üstünü kapatıp bol silikonla yapıştırcam dediğiniz gibi tabanda olduğu için sorun olmaz inşlh
Bitki akvaryumumda çatlak
Bende de benzer durum var daha doğrusu bi yerden elime tabanı kırık bir akvaryum geçti, şöyleki taban enlemesine hafif çapraz şekilde kırılmış üstüne can parçası koyup bol silikonla olur mu?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.