ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kayrahan98
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ocak 2011 08:56
Son Ziyaret:
21 Eylül 2013 10:39
Toplam Mesaj:
893 [0.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kayra öztüre
Doğum Tarihi:
18 Eylül 1997
Yaş:
26
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

    kayra

SON 10 MESAJI

akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
Akvaryum tertemiz oldu dinlendi filtreleri çalıştırıp dekor vb koyalım sonrada balıklar.
akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
Kilden çıkmış sorun balıkları küçük bir akvaryuma aldık ve akvaryumu temizliyoruz.
akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
Adam geri almaz canlı hayvan almıyoruz yazıyor başıma kaldılar inşallah su oturur.

Suyun rengi düzelmeye başladı hafiften artık eskisinden daha net görünüyor dahada düzelir inşallah su değişimi zamanı geldi.

kayrahan982013-08-23 11:24:53
akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
[QUOTE=ict3055]Hemen her hobicinin hayali olabilecek kadar büyük bir akvaryuma sahip olup, bu kadar az bilgi ile hareket etmenize hiç  anlam veremedim. Keşke biraz forumu karıştırsaydınız akvaryumu kurmadan önce...

Lütfen yanlış anlamayın ama bu akvaryumda hemen her tarz balık nefis bir şekilde beslenebilirdi. Dediğim gibi keşke biraz daha araştırsaydınız.
[/QUOTE] Haklısınız.

[QUOTE=cormorant]Dostum Bu akvaryuma bu balıklar yazık. Tamam her balık güzel ama güzel bir amerikan karması yapabilirdin. Ayrıca dekorla ilgili bana göre çok eksiğin var. Kum oturmadan balıkları attıysan sıkıntı yaşayabilirsin. Dış filtren nedir bulanıklığın sebebi dış filtrendeki biyolojik dengenin oturmaması olabilir varsa bildiğin bir temiz akvaryumdan bakteri kültürü içinn su eklemesi yapabilirsin. Eğer balıkları attıktan sonra su bulandıysa büyük ihtimalle balıkları suyuyla beraber boşaltmışsındır bu da istemediğimiz durumlara yol açabiliyor (zamanında ben de bir kaç kez bu hataya düştüm). Sana önerim. Eleştirilicek çok şey var ama yine de son eklememi yapıyım papağan tipi hibrit balıkları beslemenize karşıyım.[/QUOTE] Böyle olmak balığın suçu değil ve birileri bu balığı alıyor kıyamadım aldım ve suyla birlikte boşalttım bakteri kültürüde gelsin diye yanlış yaptım galiba balıklarımın yarısı kayıp ve ölü.

[QUOTE=grn11]Forumdaki akvaryumları örnek alarak tektür veya amerikan karması bi akvaryum yapmanı öneririm.Akvaryumu birazdaha düzene koymalısın[/QUOTE] Çok geç kaldım.
akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
Teşekkürler Hasan bey yapmaya çalışacağım ve suyumun rengi bulandı neden bilmiyorum su yeşille kahve arası oluyor ne yapacağım ?.
akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
Balıklarımı aldım 

Çoğu kişi sorun çıkar diyor ama büyük çaplı akvaryumda sorun çıkmadı frenatuslar gelir gelmez yumurtlamaya çalıştı sarı prenses erkekleride kur yapıyor 1 dişi 3 erkek sarı prenses diye verdi ama 2si dişi çıktı frenatuslar galiba şansa 2 dişi 2 erkek çıktı ve grup olarak yüzüyorlar ayrılıyorlar saldırganlık yok küçük akvaryumdaki pançaxlarıda attım ne kadar uyumsuz olsalarda pançaxlar hep yüzeyde ama ciclhlidler dipte bu sayede sorun çıkacağını zannetmiyorum. 2 yunus, 3 şeker pembe.

Ayrıca 2 papağan chiclid ama biri midas melezi diye tahmin ediyorum biri sarı diyeri fuşya 

Adını bilmediğim çizgili bir erkek balıkta var

Çok güzeller değilmi.

Leleupi ve kırmızı mücevher arıyorum bulursam onlarıda akvaryuma atacam.
akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
Değiştirmek için artık çok geç kum aldık ve koyduk ben saksıyı zor koydum kumu toplayamayız aynı zamanda ben karma chiclid yapacağım balıkların parasını çoktan ödedik biraz uyumsuzlar ama sadece kendi bölgelerini korurlarmış artık tür bırakamam aldığımda fotoğrafları ekleyeceğim yorumlar için teşekkür ederim dekorlarımdanda çok memnunum bu dekorlardanmı yoksa büyük bir akvaryum olmasındanmı bilmiyorum keşke pangeasusa veya piranaya izin olsa timsah gar alırdım ) = .
akvaryumum 1200 litre fotoğraflar yüklendi
Fotoğraf:

Boyut (cm): 2.5 metre 
Kapasite (litre):1200
Canlılar: canlıları yarın alıcağım 

Malzemeler: Büyük taşlar o taşları matkap tornavida ve çekiçle deldim 3 yapay bitki, çok bitki vardı kopardım bazılarını taşlara diktim 2 testi 1 delinmiş saksı 2 nilüfer 
 1 azolla caroliniana ama yavru veriyor 2 tane 4 çeşit kum 
Akvaryum Bakımı: Isıtıcı,iç filitre,dış filitre

Kullanılan Yemler:tanganjika ve otçul yemi

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: aquatan ve kloru yok eden birşey daha kullandım ama bitince attım ve metilen mavisi kullanıyorum
                                                                                                    

Saffet usta tahtaları yaptı sağolsun cam kestirdi ve silikonladı ama teşekkür edeceğim asıl kişi babam B. öztüre. kayrahan982013-08-18 14:52:03
Güvercinim Güzel Yarim
Çok güzeller ve sağlıklı görünüyorlar fotoğraflar için teşekkür ederim ayrıca atmaca yada karga dadanırsa onları boncukluyla indirin boncuklu ile arkadaşım havadaki kargayı vurdu karga öldü alıcaksanız dikkat edin dandiğini almayın çoğu dandik satıyor en 25 liraya almıştım arkadaşlar çekiştirdi kırıldı ) = ama saksıyı deliyor ve bira şişesine iz bırakıyordu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.