ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eryol50
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ocak 2006 11:41
Son Ziyaret:
27 Ağustos 2019 15:20
Toplam Mesaj:
91 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ersel YOLGÖSTEREN
Doğum Tarihi:
24 Eylül 1973
Yaş:
50
İl:
Nevsehir
Meslek:
muhasebeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ersel YOLGÖSTEREN.
90*40*45 S.Prenses
Görelim Mevlam Ne Eyler, Ne Eylerse Güzel Eyler

SON 10 MESAJI

Arka plan boyama.
Sprey boyalar var, ben onunla boyamıştım gayet de şık duruyor. 90-40-45 akvaryum 1.5 kutu kullanmıştım ben, tanesi 3-4 tl gibiydi. Sonrasında da çıkartmak isterseniz maket bıçağının ucuyla rahat çıkıyor. Yalnız oda da iken yapmayın ben akvaryum dolu iken çıkartma şansım olmadığı için odada yapmıştım, ne kadar da gazete sersem yere yine de çok fazla uçuyor etrafa, netice itibariyle ben öneriririm.
Tüm Yemler Hk.
Atana rahmet güzel olmuş gerçekten
Yem Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
sarı prenses ve ıceman besliyorum aşağıda ceşitlerini yazdığım yemlerden hangisini kullanmalıyım ve farkları nelerdir bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Şu anda akvaryumcudan aldığım ve tetra dıscus dediği kremit rengi gibi bir yem kullanıyorum, (yemler boncuk tanesi gibi standart yuvarlaklıkta değil)  bu yem güzel bunun aynısı hangisidir.
 
tetra prima discus-bits (kutusu mavi renkli)
Sera Dıscus color blue (kutusu mavi renkli)
Sera Dıscus color red (kutusu kırmızı renkli)
Sera Dıscus granules (kutusu kırmızı renkli)
 
 
Sarı Prenses ve Iceman için yem
Merhaba arkadaşlar, büyük ve yavru sarı prenses ve ıceman besliyorum, bunlar için akvaryumcuya gidip yem istiyoruz onlarda sera marka diye poşet içinde yemler veriyorlardı, bundan sonra ise poşetli değilde normal ambalajında yem almak istiyorum internetten de alabilirim ama tam olarak hangi marka ve tip yem alacağımı bilemiyorum, sadece bu balıklarım var bunlar için uygun olan kaliteli hangi marka ve tip yem almam lazım bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum, birde yavrular için küçük boyutlarda yem alıyordum şimdi alacağım yemim büyük olması halinde ofaltarak yavrulara vermemde sakınca olurmu
Iceman yavru büyütme akvaryumu kaç litre olmalı ?
Ozan kardeş sende bu işin ucundan tutmuşsun, senin o alacağın akvaryum geçici olarak senin işini görür ama balıkların büyüdükçe sana sıkıntı olacaktır ona göre düşünerek boyutunu ayarla
3 dişim aynı anda hamile

seninkide daha da iyi olmuş :)

su sıcaklığını ne yaptın pekiii?
3 dişim aynı anda hamile
Bugün bir arkadaştan yeni bir tank buldum, ortadan ikiye bölünmüş vaziyette (bölmenin ortasında delik açılmış su sirkülasyonu olsun diye) onu kuracağım artık iki hamileyi de ona almayı düşünüyorum, diğerine de Allah kerim bakalım.
İşin aslına bakarsan bir yandan güzel bir şey yavru almak diğer yandan da evde 3 tane akvaryum oldu, şimdilik böyle gidecek galibaa İnşaallah bütün arkadaşlar bu duyguyu yaşarlar. 
3 dişim aynı anda hamile
Yaa arkadaşlar, akvaryumdaki kum 1 hafta 10 gün dursa ne olurrr sankiii, şimdi arkadaş daha fazla riske girecek değermi sizce. Bence bırak o şekilde dursunn yavrular kendine gelsin biraz hiç bozma düzenini.  
 
Bu arada aynı durum bende hasıl oldu, Ben ana tankın bir bölmünü  camla böldüm orda 2 aylık yavrular var, yedek tankda da 20-25 günlük yavrular var, ayrıca ana tankta da şu anda 3 tane hamile balık var aralarında 1 er hafta var bende bir çıkar yol arıyorummm işin doğrusu,
galiba yedek tanktaki küçükleri ana tankataki ayırdığım bölüme koyacam yada pet şişeden yaptığım yavruluğa buna henüz karar vermedim bu akşam 4-5 tanesini bölünmüş kısma alarak bunu test edeceğim sıkıntı olmaz diğerlerini de oraya alacağım, sonra da günü yaklaşan anneyi yedek tanka alacam yavrular çıktıktan sonra da onları pet şişeden yaptığım yavruluğa alacam bu döngüyü böyle sağlayacağım gibi ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum.
eryol502009-08-13 18:13:50
Yunus Çiftleşme Sorunu (Resimli)

Senin gibi bende bayağı beklemiştim en sonunda sıkıldım sarı prenses ve yunus vardı, yunusları feda ettim sarı prensese döndüm yunusları akvaryumcuya götürdüğümde hepsinin de erkek olduğunu söyledi.

Şimdi sadece sarı prensen besliyorum, şu ana kadar da defalarca yavru aldım, hatta şimdi annenin ağzı dolu 12-13 gün oldu yavru alalı.
Bana kalırsa sizde bir tercih yapmalısınız.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.