ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serdarsezgin
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Aralık 2008 10:31
Son Ziyaret:
09 Kasım 2023 18:00
Toplam Mesaj:
203 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serdar Sezgin
Doğum Tarihi:
04 Mayıs 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Bilgisayar programcısı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serdar Sezgin İstanbul

SON 10 MESAJI

Korkak dişi betta
Bir ekleme de benden, 

Dişinin hazır olduğunu gözlemlediğiniz zaman, ayrı bir şekilde tutarak erkeğin onu görmesini sağlayın. Sakın köpük yuva yokken iki balığı aynı ortama koymayın. Yuva olmadığı zaman erkek direk dişiyi öldürme eğiliminde olur.
İlk Bitkili tankım
Teşekkürler. Sıcaklık ile ilgili de yorumu olan varsa yazarsa sevinirim.
İlk Bitkili tankım
Arkadaşlar merhaba, ilk kez bitkili bir tank kurdum. 33 cm uzunluğunda ve 25 lt hacimli.
Amacım bitki yetiştirmeyi öğrenmek. Sonra büyük tankı da bitkiliye çevirebilirim. Elimde olan siyah hagen kumu kullanıyorum. Forumdan bitki temin ettim. Gül, tilki kuyruğu ve su üstü bitkileri var. pistia veya su mercimeği değil, farklı birşey. 

Işıklandırma yok, ben de direk güneş alan bir yere koydum ölmesinler diye, ama bir iki gün sonra yosun derdim başlayacak. Çok acil bu ışık olayını çözmem lazım. 33 cm lik akvaryum için ihtiyacım olan ışığı bulabilir miyim? ne önerirsiniz? Elinde olan varsa anadolu yakası maltepe, avrupa yakası zeytinburnu-davutpaşa civarlarından alabilirim. 

Makul ısı ne olmalıdır bu bitkiler için? Önerinizi bekliyorum.
270lt masa ve tank tamam şimdi sırada fon-dış filtre-aydınlatma-dekor
El becerisi olan insanın hali başka oluyor :) tebrik ederim kardeşim. Kıskandım yani :D
90 * 32 *35 akvaryum
35 cm yükseklikte çok sorun olmaz heralde, hesaplayıcı safyasında güvenlik faktörü 2.5 (güvenli) olarak ölçüler girildiğinde 4mm için "güvenli" sonucu veriyor. Silikonları dikkatli çekin yeter.
Böyle bir yavruluk sistemi olabilirmi ?
Bu tarz projeler pratikte çalışmaz, ya yavru tankınız taşar, ya da yavru tankınızda hiç su kalmaz ve balıklar ölür + motor yanar + ana tank taşar. Eğer ana tank taşarsa, akıntı ile damızlık balıklarınızın da akvaryum dışına çıkma ihtimali doğar. Kısacası felakete yol açar. Size tavsiye ana tankın içerisine yerleştirebileceğiniz yavruluk projeleri üzerinde durmanızdır.serdarsezgin2013-04-22 16:17:33
FİLTREYİ YANLIŞMI KURDUM
Balıkların sürekli ısıtıcının arkasında olmasının sebebi ise stres altında olmaları. Akvaryuma alışana kadar orada dururlar. Bu sürede yem de yemezler. Ancak sizin akvaryumuzda balıkların kendini güvende hissedebileceği bir dekor da olmadığı için uzun süre bu stresi yaşayabilirler. Bir de rica ediyorum o akvaryumun suyunu tam doldurun. Zaten akvaryum çok küçük, onu da yarım doldurmayın. şelale ünitesinin ille de havadan düşmesi gerekmez suyun içindeyken de olur. Forumda hacim/balık ve uygun akvaryum dekorasyonları konularında biraz araştırma yapmanızı da tavsiye ederim.

Aramıza hoşgeldin. Uygun şartları sağladığında bu işten ne kadar çok keyif aldığınıgöreceksin ve artık vazgeçemeyeceksin :)
haqos 500 askı filtre
Hepsi burada sitesinden arıza bildiriminde bulunacaksın. Sayfanın en altında linklerde vardır. Bulamazsan direk telefon ile görüşebilirsin yahut iletişim sayfasından form doldurabilirsin onlar sana geridönüş yaparlar. Ama anlattığın durumun problem olduğunu da sanmıyorum. Pervane sesi olabiliyor askı filtrelerde. Benim de başıma gelmişti. Askerden gelince tekrar denedim ses kesilmiş.
Şelale filtre karideslere zarar verir mi
Pipo filtreden şaşma. Şakası yok bi bakmıkşsın karideslerin yok olmuş :D

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.