ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hasimcelebi41
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Eylül 2008 08:03
Son Ziyaret:
16 Ekim 2008 03:02
Toplam Mesaj:
83 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Haşim Çelebi
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1985
Yaş:
38
İl:
Kocaeli
Meslek:
Öğrenci(müzisyen)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Haşim Çelebi

SON 10 MESAJI

Yavru sp mi, Büyük sp mi?

"Yol parası yerine onlara daha kaliteli yem alma şansınız olur. "Kesinlikle katılıyorum,kaliteli yem akvaryumunuzdaki balıkları hem keyifle izlemenize hemde mümkün olan en kısa zamanda yavru almanızı sağlıyacaktır.

Ramirezi Kavgası

Hiç ramirezi deneyimim olmadı ama forumda okuduğum kadarıyla bu davranışlar cikled türlerinde genellikle iki erkeğin akvaryumu sahiplenme çabasıdır.Yani,balıklarınızın ikiside erkek olabilir.Cinsiyetlerini biliyorsanız paylaşın ya da fotoğraf ekleyebilirseniz bilen biri illaki çıkacaktır :D ya daa 3-4 dişi alın Tey%20Tey

Barbus Tetrazona ışık sorunu
Tankınızın ufak olması en başta bir stres kaynağı olabilir.Işığa gelince,Tankınıza bitki ve ağaç köklerinden gölgelendirme ve saklanma yerleri yapabilirsiniz ama zaten ufak olan tankınızda hiç yer kalmaz.Peki havalandırma nasıl yeterli mi?Bildiğim kadarıyla tetrazonlar bol oksijen seviyordu,yanlış hatırlamıyorsam.Siz en iyisi o balıklara en az 40-50 litrelik javamoss ile (yumurta dökerlerse çok faydalı olur hemde dekoratif) bitkilendirilmiş bi akvaryum kurun.Saygılar.
KOİ, JAPON ve MELEK
Güzel koiler :D Aslında meleklerle,lepistesleride çıkarabilirsin.Fotoğraftaki balıklar tankı bayağı bir sevmiş gibi geldi bana.Ama o arkadaki plati sanırsam ve fotoğrafta akvaryuma aykırı bi görüntüsü var sanki.Neyse bide melekleri görelimUykulu
Dişilerin yumurta toplaması
Estağfurullah.Allah sizden razı olsun.İnsanlık ölmedi ya!Himmm?
Cüce Vatozlarla İlgili Herşey...
Peki ben yakında boşaltacağım 120litrelik tankıma,1erkek ve 1-2dişi vatoz koysam üretim amaçlı.Onları üretirken o akvaryumda diğer balıklarımın yavrularını (tetra ve beta ile ilgileniyorum şu sıralar) büyütebilir miyim?En azından biraz boylanmaları için,yani yavrular vatozların üremesini kötü yönde etkiler mi?
Ramirezi yavrulari
Serbest yüzüşe geçtiklerinde infusaria ile birlikte artemia vermenizi öneririm yavruların ortalama yarısı artemiayıda yiyebileceklerdir.Denerseniz bir süre sonra bazı yavruların karnındaki artemiaları görünce şaşırmayın.
Neondan veya Diğer Tetralardan Yavru Alan Varmı?
[QUOTE=odiken]Haşim bey, tebrik ederim gerçekten.
 
Ayrıca konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum; Neon'un tanesi 50-60YTL. olsaydı bak nasıl üretirdik onları Kahkaha ama toptancı fiyatı 25YKR olduğu için uğraşılmak istenmiyor.
[/QUOTE]
Çok doğru söylemişsiniz.Benim tetralar bugün artemia yemeye başladılar demek ki bir kısmını yetiştirip tanesinden 25YKR kazanabileceğim.
Ramirezi2008-10-04 23:08:14
Dişilerin yumurta toplaması
Valla ne yalan söyleyeyim tahmin ediyordum senin erkek betanın ölebileceğini gönderdiğin fotolarda pek iyi görünmüyodu ama bayramdan sonra sana bir tane gönderebilirim. Para falan istemez kargoyu ödersin yeter :D eren the legend2008-10-28 10:12:26
normal durgun suyun içinden çıkan kırmızı kurtlar
Keşke elimde olsada versem balıklarıma.Çokk iyi bir canlı yemdir güzelce dezenfekte edip verebilirsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.