ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Melancholic
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ağustos 2007 16:57
Son Ziyaret:
04 Kasım 2016 10:23
Toplam Mesaj:
312 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nevzat Erdoğan
Doğum Tarihi:
07 Mayıs 1991
Yaş:
32
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nevzat Erdoğan



SON 10 MESAJI

Sorunum kisa tüy yosun mu?
Herkese hayirli aksamlar;
Sorunum diş filtrenin en alt haznesindeki bioballarin araliklarinda bulunan diken diken kisa kisa siyah birşeyler sakal gibi .yosun mu değil mi onuda bilmiyorum ilk defa basima geldi.akvaryumda cikletler vardi sayi normal acaba asiri yemlemeden dolayı yosun mu diye düşündüm ve bütün iç malzemeleri kaynattim ama hala duruyorlar sadece kisalmislar.bilgisi olan varsa minnettar kalirim.kolay gelsin iyi hobiler.
cüce vatoz anüs-vent
[QUOTE=crckr55] Erkek cüce vatozların bıyıkları olur dişilerde bıyık çoğunlukla olmaz olsa bile çok kısadır . 

[/QUOTE]
Hocam teşekkür ederim yardımın için,fakat o sistem kesin doğrudur diyemeyiz.Benim sorduğum anüs-vent bölgesinden sonuca varmak.
cüce vatoz anüs-vent
   Hayırlı geceler herkese;
Elimde var olan cüce vatozlarin cinsiyetleri kesinlik kazanmasi açısınndan, erkek balığın mi büyük olucak yoksa dişinin ki mi acaba?
sarı prenses cenneti
   Öncelikle hoş geldin bu hobiye.
Bu sorularına cevap alamazsın çünkü forumda aşırı derecede başlık açılmış durumda,araştırma yaparsan süper bilgiler edinebilirsin..
   Akvaryumunu kayalarla taşlarla süsleyebilirsin ve uyumlu balıklar ekleyebilirsin büyüyünce eksiltebilirsin.Filtren eksik gelebilir bu yüzden dip çekimine dikkat et eğer dış motor alırsan daha sağlıklı olur.Isıyı 26 derecede kalsın onlar alışırlar ve kaliteli dip yemleriyle besle mutlu et onları:)hadi kolay gelsin size... 

  Bu arada dip çekimi yaptıktan sonra ekliyeceğin suyu önceden hazırla,1-2 hafta bi yerde beklet direk çeşmeden akvaryuma doldurma. Melancholic2014-04-27 17:46:01
L201 yavrularım (2. sayfa güncel)
[QUOTE=fahrisinan] L201'ler alg yiyicisinden çok etçil canlılar aslında. Protein ağırlıklı besleyin.[/QUOTE]


   teşekkürler Fahri bey.Evet bunu gözle bile fark edebilir herkez.bitkisel yeme daha az istekliler.Bende genellikle protein agirlikli besliyorum.
L201 yavrularım (2. sayfa güncel)
  Uzun süreden sonra tekrar Merhaba Saadettin abim
Ortalama 4cm-6cm aralıklarındalar.2 tane küpte sürekli balık var,1 inin erkek olduğu belli diğeri şüpheli ama büyük ihtimalle o da erkektir heralde.Bekliyoruz bakalım başarabilicekmiyiz sizler gibi:)

Hayırlı akşamlar abi...
L201 yavrularım (2. sayfa güncel)
   Tankın yerini değiştirdik ve damızlık altlarımdan 1-2 poz..İYİ GECELER


L201 yavrularım (2. sayfa güncel)
     Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Yer mücadeleleri çok olmaya başladı litre ve dekor küçük gelmekte artık.Boylar 5-7 cm aralığında diyebilirim göz kararı.Küplerle doldurcam akvaryumu erkekleri görelim bi:)
Hayırlı geceler herkeze.
L201 yavrularım (2. sayfa güncel)
[QUOTE=HAKAN EFE]Kardeşim Maşallah balıkların tam bigspot özelliklerini yansıtıyorlar. Bundan sonra kayıpsız büyütmen dileğimle :D Unutma ilk parti yavruların şimdiden bende :D Bu arada hırsızlık olayınada çok üzüldüm Allah tekrarını göstermesin.[/QUOTE]

Beğendiğine sevindim kardeşim,kayıp yaşamamak için tek tür bakıyorum daha doğrusu karantina yapıcak ortamım olmadığı için ekleme yapamıyorum.Üreme zamanlarına daha var bunların ama unutmam merak etme:)Hadi iyi akşamlar.



[QUOTE=Averroes]Maşallah baya güzeller, inşallah büyüdüklerinde de spotları böyle iri kalır. Allah nazardan saklasın. [/QUOTE]

Teşekkürler abi,spotlar konusunda bilgi almıştım yurt dışından balık getiren üreticilerden.Ve bana aynı batındaki yavrular bile farklı olabilir demişlerdi.Yani ufak spotlu da büyük spotlu da olabilir hepsi aynı olmaz demişlerdi.o yüzden pek üstüne düşmüyorum spot konusunun.Nasipse ilerde görürüz ne olacaklarını.
L201 yavrularım (2. sayfa güncel)
[QUOTE=HAKAN EFE]Kardeşim yeni güzel resimler bekliyoruz.[/QUOTE]

Kardeşim bende istiyorum bol bol fotoğraf paylaşmayı fakat sürekli giremiyorum malesef,dediğim gibi laptopu çaldılar.Çektim fotoğraf fakat cep telefonuyla çok iyi kareler yakalanmıyor.Şimdiki durumları böyle güzelleri seçip attım.İyi akşamlar herkeze.















SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.