ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ural_kara
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2007 14:59
Son Ziyaret:
24 Nisan 2021 17:33
Toplam Mesaj:
126 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ural kara
Doğum Tarihi:
30 Nisan 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Eczane Teknisyeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://f1301.hizliresim.com/15/q/j6ub5.jpg[/img][/url]

SON 10 MESAJI

Kuluçka Makinesindeki Hüzün :((
S.a arkadaşlar ,uzun zamandır hiç sıkıntısız devam ettiğim hobim de  bir şey geldi başıma çok üzüldüm ve tecrübe olarak benim ustad arkadaşlarımdan yardım istiyorum. Yumurtaları aldım hava tepkili kuluçka makinesı almıştım bir arkadaştan yumurtaları tam çevirmiyordu. Sonra araştırdım aradım taradım rakı bardağı gibi bir bardağa başına süngeri geçirdim ortasını hortumluk deldim küçük iç filitresine eski usul çalıştırmaya başladım tam 10 gün 12 gün geçti yumurtalar iyice çıktı 1 hafta ya keselerden kurtulacak haldelerdi dün bir baktım hepsi ölmüş 1 tanesi yaşıyordu. Tek farklılık yarım kovadan az diğer yavruların pisliği için çok az bir dip temizliği yaptım ama o günün ertesi gününde sıkıntı yoktu . Hani 40 litrede 5 litre değişmiştir en fazla sebeb ne olabilir. Rica ediyorum abuk subuk cevaplar yazmayın çok sıkkın ve üzgünüm. Çağdaş ÖZDOĞAN2014-03-04 13:35:47
Giresunlu akvaristleri görelim :)
S.a  arkadaşlar benim memlekette GİRESUN/TİREBOLU  mecidiyeköy de iş yeri üsküdar da ikamet ediyorum. Hepinizi ALLAH c.c emanet ediyorum. Saygılar sevgiler.
Yunusumun ağzında yavru mu var?
Ne zaman kusturacağına bağlı 15 günde kaybolur ama 8 9 günün sonrasında kusturusan toplamda 20 gün gibi düşün.
Yunusumun ağzında yavru mu var?
S.a Kerem kardeşim şimdi ben şahsen kendi haline bırakman tarafındayım balık kendi öğrensin yumurta tutmasını, kendi salsın yavrularını ama yok ben beklemeyeyim dersen bir adet egg thumber satın al. Gece Işıklar söndüğü zaman balıklar sersemler uyku moduna geçer işte o zaman dişiyi yavaşça yakala ama ışıklar sönmeden önce kapağı falan çıkarda sonra uğraşma :) dişi balığı gözüne kestirdin ve yakaladın al eline eline almadan önce yoğurt kovasına akvaryumdan su doldur dişi balıgın ağızını elinle yavaşça ama aç ve suya baş aşağı daldır çıkart ağızındaki yumurtaları yoğurt kovasına bırakacak daha sonra yumurtaları egg thumber e koy makınayı çalıştır. youtube den detaylı aramada yapabilirsin.Kendine iyi Bak kardeşim S.a
İstanbul anadolu yakası
Çok iyi bilirim ethem efendi tücarbaşı tren istasyonu cami vs :) Sana en yakın en ucuz yaptıracağın kişi imalat37 ertan abidir. linkten irtibata geç

http://www.akvaryum.com/Forum/her_ebat_cama_cam_ve_mobilyali_akvimalati_ve_silis_kum_goztepe_k401454.asp
İstanbul anadolu yakası
S.a kardeşim yaptıracağın akvaryum hayırlı olsun nice nice daha büyük akvaryum sahibi de olursun inşaallah :). şimdi anadolu yakası yazmışsın ama anadolu yakası çok küçük bir yer gibi olmuş :). şimdi sen Pendik te oturuyorsundur belki ben sana diyeceğim beykozda çok ucuz akvaryumcu var senin gidip gelme emeğin yol ücretin lüks akvaryum parasına gelecek. Kardeşim Anadolu Yakasının Neresinde oturuyor acaba? Yazarsan Yardımcı olmaya çalışırım Kardeşim. 
ilangicilere sorum var
S.a Ömer kardeşim sana kim ne derse nasıl akıl verirse versin anüs vent yapmadan kesinlikle tam sonuç elde edemezsin. yani o 10 dişi 2 erkek yalan olur. neden anüs vent yaptırmak istemiyor buda tartışılır.benim sana bir hobici olarak tavsiyem ya anüs vent yaptırsın arkadaşın yada aşağı yukarı forumda aynı fiyata satılık ilangi bulabilirsin. Çok değerli ve sana her zaman bilgi verebilecek değerli hobici arkadaşlar var eğer ki senin arkadaşın böyle bir şey yaptırmıyor sende ondan alma. aldığın 12 balığın 7 8 tanesi erkek çıksa paranı çöpe attın say bu benim görüşüm ve düşüncem karar senin. Sağlıklı Bol Yavrulu Hobiler.
Frontoza Moba Cinsiyet tespiti destek?
S.a ilk 2 ve son 2 anüs vent kesinlikle dişi ama ortadakileri fotoğraf kalitesi yüzünden tam emin olamadım ben şahsen. Kaliteli bir firma ise yanlış yollayacağını sanmam adı buşekilde lekelenirse ticari işlerinde sıkıntı yaşar siz net fotoğraf çekerseniz net yorumda bulunabilirim. sağlıklı bol yavrulu hobiler.
Sump Sistem Sorunu
Hepinize Çok Teşekkür ederim. Forumda Kirlilik olmasın diye her mesaja cevap yazmıyorum. Murat Bey galiba yusuf beyinde dediği gibi o aparatı bulmam zor olacak. Ufuk bey sizede tavsiyeniz için teşekkür ediyorum akvaryumu aldığımda aşağı bakıyordu hiç müdahele etmedim ama bir süredir canımı sıkıyordu iyi oldu bu konuyu açmam. Tekrar yorumda bulunan ve bulunacak olan tüm arkadaşlara Teşekkür ediyorum.
Sump Sistem Sorunu
Merhaba arkdaşlar benim sizlere bir sorum olacak aşağıda da resmini paylaştım sumptan gelen su aşağı doğru ve tabandaki büyük bir bölgedeki kumu oradan kaldırıp atıyor bende rahatsız oluyorum. Aşağıda belirttiğim gibi yapsam bir sıkıntı olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.