ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ejder-mono
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ağustos 2006 21:18
Son Ziyaret:
28 Ekim 2006 13:35
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
izzet kıroglu
Doğum Tarihi:
02 Mart 1981
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
diş teknisyeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

izzet kıroglu

SON 10 MESAJI

diskusun gözü

arkadaşlar merhaba discusun gözü geçmek üzere metilen mavisi ve bir avuç kaya tuzu gerçekten farkedilir bir şekilde gelişme sağladı heralde bir iki güne kadar hiç bişey kalmayacak TEŞEKKURLER HERKEZE!

diskusun gözü
[QUOTE=olgi]

Nasıl discusunuzun durumu İzzet Bey? Bir gelişme var mı?

Saygılar.

( Bu arada ne kadar komik arkadaşlar da var dimi aramızda!?  )

[/QUOTE]

Olgay bey discusun gözündeki şey duruyo ama öyle çok büyük birsey degil sadece göz bebeginde biraz küçülmüş gibi duruyo ama halen orda 80 lt lik akvaryuma bir avuç kaya tuzu attım + 50  damla contra ıchthyo damlattım akvaryum masmavi oldu gözlemliyorum resmini çekmeye çalıstım eklıyecektim resimde birsşey bellı olmuyo akvaryumun ışıgı gözune vurdugunda ancak görülüyo. BAZI DUYARSIZ ARKADAŞLARADA bişey demiyecem belki birşey ögrenirler BÖYLECE...

diskusun gözü
Evet dediginizde haklı olabilirsiniz caner bey balıgı bir kaç gün önce kepçeyle yakaladımve bir dakika kadar kepçede tutup ilaç flagy dökmüştüm üzerine dış parazit için ondan kurtulduk, peki mete beyin dedigine ne diyorsunuz? yani öyle bir hastalık olamazmı ? teşekkürler.
diskusun gözü

tesekkurler olgay bey iyi bayramlar sizede, hemen alıcam yalnız kafama takılan binde beşi kadar yani 1 lt ye 5 damla mı oluyo?  metilen mavisiyle kaya tuzunu bir arada kullansam birşey olurmu ARKADAŞLAR?

 

ejder-mono2006-10-23 14:39:47
diskusun gözü

ARKADAŞLAR bu metilen mavisi akvaryumcularda satılan contra adlı ilaç dimi beyaz benek için kullanılan hani?

diskusun gözü

HASAN bey bu gözünde beyazlık var hafif beyaz perdeyle kaplı GİBİ DURUYOR .Başka balıkta koymadım akvaryuma .koyabilirsem resim koyarım ,ısıyla ilgisi oldugunu sanmıyorum 3gündür 33-c derecede gündüz belli olmuyor aksamda ışık gözüne vurdugu zaman yansıyor pek gözükmüyor fotografını çekmem çok zor!

ejder-mono2006-10-23 13:3:16
diskusun gözü

Arkadaşlar öncelikle herkezin bayramı KUTLU olsun !

discusumun bir gözünde beyazlık var perde gibi duruyo ne yapabilirim ? su degişimim düzenli 3 günde bir %25  teşekkurler,

Alenquer Çiftim ve Yavruları
mert bey çiftiniz çok güzel gözüküyo ben çiftinizin boyunu ve yavruların tahmini kaçtane OLDUGUNU merak ettim . birde yüksek ph ta yavru almışsınız bravo.  r.o varmı diye sormadanda edemiyecem ?
yeni melonlarım
çok güzeller tolga bey . bugun saim beyin yanındaydım 12 tane sızınkılerın boyunda melonları kalmış ve o diskusların anne ve babasınıda satıcakmış çok gelişmelerinin nedeni her gün fazlasıyla canlı yem yemeleri.  
İç Parazit
berk bey kullandıgım ilacı karıştırmayalım baktrim forte, degil sadece (baktrim) O İLAÇ farklı kimyasallar taşıyo 50lt ye 1 tablet ama ben ilacı ilk başta eziyorum toz haline getirip sıcak suyla eritip bir bardakta karıştırdıktan sonra akvaryuma attım ,kullanırken filitreyi kapatınız her gün %20 su degişimi yapın 3 gün kullanın 2 inci gün balıkta bir farklılık yoksa DOZAJI arttırın iki tablet atın şırınga kullanmama gerek kalmadan kurtuldum berk bey İNŞALLAH SİZDE KURTULURSUNUZ hastalıktan.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.