ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bkflmn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 18 Dakika önce
Toplam Mesaj:
2 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
bkflmn
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Elazig
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

bkflmn

SON 2 MESAJI

Hayalet Balığı
Yeni bir tankım var yaklaşık ekim ayında falan aldım. Şehir dışındaydım ve normalde yaşadığım yerde farklı türler yoktu. O yüzden oradaki petshoplar, yapayzeka ve bu siteden yararlanarak araştırma yaptım. Akvaryum 170 litre ve şuan içinde 1 Hayalet balığı, 10 Tetra, 5 çöpçü, 1 vatoz, 4 melek, 3 tanede Çöpçü gibi gözüken ama Vatozla aynı görevi yapan balıklar var adını unuttum. Bu akvaryumun gözdesi hayalet balığı tahmin etmişsinizdir. O yüzden hayaletle ilgili sorularım olacak.

1- Bu akvaryuma hayalet balığı uygun mudur? (şuana kadar bir sıkıntı olmadı)

2-Hayalet balığı için bu tank geçici mi yoksa kalıcı olur mu?

3-(Alakasız) Bu akvaryuma Gurami eklenir mi?

4-Daha fazla hayalet balığı alırsam daha güzel bir görüntüye ulaşırım fakat ne kadar almalıyım ya da almalı mıyım?

5- Hayalet balığının daha çok gezmesi için ne yapabilirim? Sayıyı arttırmak işe yarar mı?

6-Daha çok görmek için saklanma alanlarını çıkarsam kötü mü olur iyi mi?

7-Hayalet balıkları uyur mu nasıl uyur? Benimki bir altı karanlık dekorasyonun altında hareketsiz kalıyor saatlerce bir süre sonra çıkıyor mu uyuma mıdır?

cevaplayan herkese teşekkürler. cevap vermek için her türlü soru sorabilirsiniz :D
Akvaryum Suyum Sarı Ne Yapıcam?
6 aylık bir akvaryumum var 90lt. 2-2,5 ay önce suyum sarardı diye hatırlıyorum ama yavaş yavaş.1 2aydır kendi yollarımla haletmeye çalıştım (dışardan ilaç gibi takviyeler olmadan). bitkili bir akvaryum ama bir çok bitki denedim bol görünmesi için balıklarım bazılarını yedi ama yinede belki bir daha çıkarlar diye orda bıraktım bunla bir alakası var mı bilmiyorum. balık sayım biraz fazla bu benim ilk akvaryumum biraz fazla aldım sanırım: 2 balon 2 normal moli , 4 kılıçkuyruk , 4 lepistes , 2 plati , 1 vatoz , 1 melek , 8 çöpçü balığı. başka yazabileceğim bişey varsa yazın lütfen çabucak çözmem istiyorum.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274301/060220262145411.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274301/060220262146201.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.