ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
poyraz_o
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Eylül 2025 22:34
Toplam Mesaj:
315 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Onur POYRAZ
Doğum Tarihi:
27 Ocak 1987
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ONUR POYRAZ
SON 10 MESAJI
Ankara Taş Market bu pazar
4-5 ay önce ben gittiğimde hiç bir şey bulamamıştım.
4-5 ay önce ben gittiğimde hiç bir şey bulamamıştım.
2-3 çeşit taştan başka bir şey yoktu.
Belki sezon çıkışı olduğu içindir bilmem ama istediğimi bulamamıştım.
sump motoru tavsiye
Aldınızmı bilmiyorum, bir hafta 10 gündür bende motorlara bakıyorum.
Aldınızmı bilmiyorum, bir hafta 10 gündür bende motorlara bakıyorum.
size tavsiyem fiyat/performas değerlendirmek.
100tl ye 105w tüketen filtreler çok fazla benim tercihim 50-100tl vererek yarı yarıya tüketim yapan motorlar var.
motorlar arasındaki fiyat farkını emin olun 7-8 ayda çıkarıyorsunuz.
benim size tercihim;
Taş Aramaya Son... ANKARA
Mesajı dün yazmışsınız. Muhtemelen gitmişsinizdir fakat gidecek arkadaşlara yardımcı olmak açısından paylaşayım.
Mesajı dün yazmışsınız. Muhtemelen gitmişsinizdir fakat gidecek arkadaşlara yardımcı olmak açısından paylaşayım.
Bircan mermere birçok hobici hatta petshop gidip alışveriş yaptığından çalışanlarının çoğu salınım konusunu biliyor. Eğer genede sıkışırsanız. ARMAĞAN bey size seve seve yardımcı oluyor...
Kafa motoru seçimi
Bende elimdeki 400lt lik akvaryuma 100lt lik bir sump eklemek istiyorum sizin gibi 1 haftadır araştırma yapıyorum. Dış filtre gibi 3 yada 4 kez çevirmesi gerekli diye bir şey yazmıyor hiç bir yerde dün akşamda kafa motorlarını araştırdım biriz. Resun sp6000 saatte 2800lt ve 40w ve 85tl gibi bir fiyat ile hemen hemen en ekonomik motorlardan biri. sesi nasıldır bilmiyorum internettede net bir bilgi bulamadım.
Bende elimdeki 400lt lik akvaryuma 100lt lik bir sump eklemek istiyorum sizin gibi 1 haftadır araştırma yapıyorum. Dış filtre gibi 3 yada 4 kez çevirmesi gerekli diye bir şey yazmıyor hiç bir yerde dün akşamda kafa motorlarını araştırdım biriz. Resun sp6000 saatte 2800lt ve 40w ve 85tl gibi bir fiyat ile hemen hemen en ekonomik motorlardan biri. sesi nasıldır bilmiyorum internettede net bir bilgi bulamadım.
Overflow ile sump yapmak istiyorum fakat 2800lt lik bir basım gücüne karşı nekadar kalınlıkta bir boru kullanmalıyım.
Arızalı telefon iadesi nasıl olacak?
[QUOTE=byyılmaz]Tüketici mahkemesine gerek kalmadan bu site aracılığıyla sorununuzun giderileceği kanaatindeyim.Muhtemelen sorun telefonun yazılımındadır ve yazılım yüklemesi yapılacaktır.Ürünün ekranını jelatinle kaplayıp ürün değiştirildi diyerek gönderim yapabilirler.Buna karşın dikkatli olmanızda fayda var.[/QUOTE]
[QUOTE=byyılmaz]Tüketici mahkemesine gerek kalmadan bu site aracılığıyla sorununuzun giderileceği kanaatindeyim.Muhtemelen sorun telefonun yazılımındadır ve yazılım yüklemesi yapılacaktır.Ürünün ekranını jelatinle kaplayıp ürün değiştirildi diyerek gönderim yapabilirler.Buna karşın dikkatli olmanızda fayda var.[/QUOTE]
Dün ürünü gönderirken ürün içine ve iadeli taahhütlü olarak bir ihbarname gönderdim. İhbarname de ürünün bedelini yada farklı bir marka modelle değişimini talep ettim. Dediğim gibi gelen telefonu onarımlı olarak hiçbir şekilde almayı düşünmüyorum. Eğer aynı ürün elime geçerse geldiği gün tüketici mahkemesine gitmeyi düşünüyorum.
[QUOTE=byyılmaz]Şikayetvar.com üzerinden firma hakkında şikayetinizi yapın.Durumu olduğu gibi belirtin firma kendisi sizi arayıp ürün hakkında yapılması gerekenleri (ki sizin lehinize olacak bir şekilde yapacak tüm bunları) söyleyeceklerdir.Firmalar bu siteyi büyük önemde dikkate almakta 5 ayrı firma ve üründe bu site sayesinde lehime sonuç aldım.[/QUOTE]
poyraz_o 2013-04-27 13:25:02
[QUOTE=byyılmaz]Şikayetvar.com üzerinden firma hakkında şikayetinizi yapın.Durumu olduğu gibi belirtin firma kendisi sizi arayıp ürün hakkında yapılması gerekenleri (ki sizin lehinize olacak bir şekilde yapacak tüm bunları) söyleyeceklerdir.Firmalar bu siteyi büyük önemde dikkate almakta 5 ayrı firma ve üründe bu site sayesinde lehime sonuç aldım.[/QUOTE]
Şikayetvar.com a dün akşam şikayetimi yapmıştım. Bugün "ürün elimize ulaşınca incelenecek" diyerek mesaj atmışlar. Umarım lehime sonuç alırım. Akşam biraz araştırdım 4077 sayılı kanunun 4. ve 9. maddeleri aslında benim durumumu özetlemiş. Umarım kanun hükümlerine uygun karar verirler de hem kendilerine hemde bana Tüketici mahkemesiyle zaman kaybettirmezler.
Arkadaşlar merhabalar;
Arkadaşlar merhabalar;
16.04.2013 tarihinde gold.com.tr den xperia ion marka telefon siparişi verdim. Telefonun faturası 17.04.2013 tarihinde kesilmiş ve telefon elime 18.04.2013 tarihinde ulaştı. Ayın 25 inde gece telefon bozuldu. Arızası ise şöyle telefon kapandı ve bir daha açılmadı ama ben başka bir telefondan kendimi aradığımda kendi telefonumda ne ses ne görüntü varken aradığım telefon sanki çalıyor ve açmıyorum gibi çalıyor. Ayın 26 sın da Gold Bilgisayarı arayıp durumu bildirdiğimde ise sim kart takılmış, 7 günü geçmiş onarıma göndereceğiz dediler fakat ben onarım istemiyorum. ürün bedelinin iadesini yada başka bir marka model ile değişimi istiyorum.
Araştırdığımda 4077 sayılı kanun söz konusu durumda geçerli oluyor. Fakat benim anlamadığım bir kısım var. Bendeki durum kanuna göre ayıplı mal açıklamasına uyuyor, fakat firma bunu kabul etmiyor ayrıca firma iade süresinin 7 gün olduğunu söylüyor fakat konunda 30 gün yazıyor. Kanunu ben mi yanlış yorumluyorum yoksa firmamı kendine göre yorumluyor. Bu konuda tam bilgili arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.
Anadolu Akvaryum'a Sorular
[QUOTE=Anadolu Pet][QUOTE=poyraz_o]Yaklaşık 1-1,5 sene önce eheim 300w bir ısıtıcı almıştım. Isıtıcım dan o kadar memnun kaldım ki diğer akvaryuma da İnternet ten eheim 300w sipariş ettim (yaklaşık 3-4 ay önce) fakat gelenin baş kısmı değişikti. Araştırdığımda ikinci aldığım ısıtıcının eski model olduğunu öğrendim. Fakat bu ısıtıcım dan tam anlamıyla verim alamadım. başta çok iyiydi. bir gün eve geldim 26 dereceye ayarlı akvaryumum 34 derece olmuş ve ısıtıcı kapanmamış 1 kaç hafta sonra kullanmaya kalktım şimdi de ısıtıcı ışığı da yanmıyor tabi korkumdan akvaryuma koyup ta termostatı çalışacak mı diye denemedim.. Bu ısıtıcıyla ilgili ne yapabilirim...
Saygılar...[/QUOTE] Onur bey,
poyraz_o 2013-01-15 19:17:38
[QUOTE=Anadolu Pet][QUOTE=poyraz_o]Yaklaşık 1-1,5 sene önce eheim 300w bir ısıtıcı almıştım. Isıtıcım dan o kadar memnun kaldım ki diğer akvaryuma da İnternet ten eheim 300w sipariş ettim (yaklaşık 3-4 ay önce) fakat gelenin baş kısmı değişikti. Araştırdığımda ikinci aldığım ısıtıcının eski model olduğunu öğrendim. Fakat bu ısıtıcım dan tam anlamıyla verim alamadım. başta çok iyiydi. bir gün eve geldim 26 dereceye ayarlı akvaryumum 34 derece olmuş ve ısıtıcı kapanmamış 1 kaç hafta sonra kullanmaya kalktım şimdi de ısıtıcı ışığı da yanmıyor tabi korkumdan akvaryuma koyup ta termostatı çalışacak mı diye denemedim.. Bu ısıtıcıyla ilgili ne yapabilirim...
Saygılar...[/QUOTE] Onur bey,
Eheim Jager ısıtıcıların değişimi çok uzun süre önce oldu, size eski bir ısıtıcı gelmesi çok ilginç. Lütfen ürünü nereden aldığınızı söylermisiniz?
Ne olursa olsun garanti süresi sizin ürünü satın aldığınız tarih itibarıyla başlar, bu sebeple ürünü garanti belgesi ve faturası ile teknik servisimize gönderdiğinizde kontrolü gerçekleştirilip gerekirse yenisi ile değişecektir.
Teşekkürler..
[/QUOTE]kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm yarın gün içerisinde size ulaşacağım.
ürünü petburada dan almıştım..
saygılar..
Anadolu Akvaryum'a Sorular
Yaklaşık 1-1,5 sene önce eheim 300w bir ısıtıcı almıştım. Isıtıcım dan o kadar memnun kaldım ki diğer akvaryuma da İnternet ten eheim 300w sipariş ettim (yaklaşık 3-4 ay önce) fakat gelenin baş kısmı değişikti. Araştırdığımda ikinci aldığım ısıtıcının eski model olduğunu öğrendim. Fakat bu ısıtıcım dan tam anlamıyla verim alamadım. başta çok iyiydi. bir gün eve geldim 26 dereceye ayarlı akvaryumum 34 derece olmuş ve ısıtıcı kapanmamış 1 kaç hafta sonra kullanmaya kalktım şimdi de ısıtıcı ışığı da yanmıyor tabi korkumdan akvaryuma koyup ta termostatı çalışacak mı diye denemedim.. Bu ısıtıcıyla ilgili ne yapabilirim...
Saygılar...
Yaklaşık 1-1,5 sene önce eheim 300w bir ısıtıcı almıştım. Isıtıcım dan o kadar memnun kaldım ki diğer akvaryuma da İnternet ten eheim 300w sipariş ettim (yaklaşık 3-4 ay önce) fakat gelenin baş kısmı değişikti. Araştırdığımda ikinci aldığım ısıtıcının eski model olduğunu öğrendim. Fakat bu ısıtıcım dan tam anlamıyla verim alamadım. başta çok iyiydi. bir gün eve geldim 26 dereceye ayarlı akvaryumum 34 derece olmuş ve ısıtıcı kapanmamış 1 kaç hafta sonra kullanmaya kalktım şimdi de ısıtıcı ışığı da yanmıyor tabi korkumdan akvaryuma koyup ta termostatı çalışacak mı diye denemedim.. Bu ısıtıcıyla ilgili ne yapabilirim...
Saygılar...
Akvaryum camı içerden nasıl veya neden cizilir ?
[QUOTE=mustafailker]Bence geçici olarak tankı tahliye et ve ön camı değiştir .Bu da silikon kuruması dahil 24 saat sürer acil olarak geçici bir tank bulman lazım.[/QUOTE]
[QUOTE=mustafailker]Bence geçici olarak tankı tahliye et ve ön camı değiştir .Bu da silikon kuruması dahil 24 saat sürer acil olarak geçici bir tank bulman lazım.[/QUOTE]
Tankın tahliye konusuna katııyorum fakat silikon kuruması konusunda size katılmıyorum. bişdiğim kadarıyla akvaryum imalatçıları 3-4 gün kurumaya bırakıyorlar yeni yapılmış tankı...
SON MESAJLAR
- Denizli İli, Dalaman Çayı Havzası Ve Çay Balıkları Orhan76, 14:10
Sazansıgiller - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 14:01
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - L010 A Red Lizard Cyber_Scout, 13:56
Kedi Balıkları Tanıtımı - Karidesler İçin Filtre Ve Isıtıcı Şart Mı ? Betta_King, 13:42
Omurgasızlar - Bitkilerde Büyüme Durması Ve Yaprak Dökülmesi MrAnason, 13:31
Bitki Akvaryumları Genel - İmparator Çikletleri Diğer Türlerle Çaprazlaştırır Ygghjh, 13:15
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 12:02
Akvaryum Tanıtımı - Low-tech Akvaryum İçin Zemin Bitkisi yigidoumit, 11:50
Bitki Türleri ve Bakımı - Sumbu Shell Cinsiyetleri? kocoglu, 11:10
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 🧪 Bakteri Kültürleri: Karşılaştırma & İnceleme Rehberi - 2026 ahmetfiratozkaya, 10:42
Akvaryum Bilimi - Yeni Üye Geldi AMANOGARDEN, 10:33
Yeni Üye Forumu - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 10:05
Akvaryum Tanıtımı - 15 Litrelik Akvaryuma Balık Tavsiyesi Sfenks111, 09:30
Yeni Üye Forumu - Eheim 3583 Otomatik Yemleme Autofeeder + Wi-fi Legionsgamer, 01:33
Ürün Tanıtımları - Melek Odaklı Karma Akvaryumum Xethra, 21:50
Yeni Üye Forumu - Dünden Bugüne.. MCY4, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - Poecilia Velifera ErenYildiz, 19:08
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 17:01
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Tanıtımı akvaristsaglam, 16:29
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Ve Sorularım akvaristsaglam, 16:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vatoz Yem Yermi Ornetorenk, 15:59
Yeni Üye Forumu - Karideslerde su değişim sıklığı nasıl olmalı? Kenan ergen, 12:39
Omurgasızlar - 10 Litrelik Akvaryumda Lepistes Besliyorum Kenan ergen, 12:23
Yeni Üye Forumu - 5 Litrelik Akvaryum Kenan ergen, 12:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvarum Hobisine Yeni Başladım Önerileriniz Var Mı Akvaryumcu_Doru, 09:04
Yeni Üye Forumu - Oscar Dudağında Yara? ilhannnn01, 08:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Ölümleri: Sorun Sadece Taban Gübresi Mi? 2023çiçek, 01:25
Bitki Akvaryumları Genel - Elma Salyongozu Destek sSmash, 23:02
Omurgasızlar - Sobo Aq-903f Uv Dış Filtre İncelemesi Cyber_Scout, 21:51
Filtreleme Seçenekleri - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 21:31
Akvaryum Dünyasından Haberler - Akvaryum Sıcaklığını Düşürmem Lazım Erdinc.B, 21:20
Yeni Üye Forumu - Balıklarımda İç Parazitmi Var Ogzhn.cbn, 20:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Eski Akvaryumu Temizleme Fafa, 19:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Walstadımsı Akvaryum Yusmed, 16:17
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum İcin Filtre Malzemesi (tavsiye) Fafa, 13:45
Filtreleme Seçenekleri - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 08:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 00:18
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 21:49
Akvaryum Tanıtımı - Pegasuslara Nasıl Daha İyi Bakarım MasterChiefHakan, 16:30
Yeni Üye Forumu - Planarya İçin İlginç Bir İlaç MasterChiefHakan, 16:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Ph, Nitrit Ve Nitrat Sıvı Fazlı Testler AMANOGARDEN, 16:21
Malzemeler ve Yemler Forumu - İmparator Ciklet Yavrularını Boylandırma Kınayu, 15:12
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Bozulma Akvaryumcu_Doru, 14:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Afrikada Sıtma Kontrolü İçin Araştırılan Cikletler Orhan76, 13:13
Makaleler ve Tercümeler - Mersin'de Turgut Akvaryum İle Yaşadığım Sorun BassBoost, 08:32
Şikayet Var! - Tam Ne Hastalıgı Oldugunu Anlayamadım mahsun315, 03:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Yüzgeç Erimesi Urar, 02:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Tür Hakkında Önerilerinizi Bekliyorum Hidro Dinamik, 23:38
Yeni Üye Forumu - 500 Litre İçimde Kaldı Bitecek Bu Sevda frtdmr23, 23:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Petzoo Uluslararası Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı Cyber_Scout, 20:28
Akvaryum Dünyasından Haberler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Led Aqua Light Akvaryum Aydınlatmaları Ynsmr 14:44
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 14:14
- Su Soğutucu Cihazı Probu İle ootkn 14:14
- Kendi Üretimim Nadir Balıklar.. Cyber_Scout 13:59
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 13:59
- Moscow Dark Blue Lepistes emre12ozkan 13:51
- Rotala Blood Red -hydrocotyle Tripartita emre12ozkan 13:51
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 13:46
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 13:46
- Toplu Satış Karışık Malzemeler Uyguna Takasa Açık Aquarist101 13:32
- Cyp. Microlepidotus Kiriza Yavru Hiko 13:19
- Çeşitli Malzemeler Zaid 12:53
- Su Piresi Canlı Yem Zaid 12:53
- 70 Cm Armatürk Zaid 12:53
- L144 Mavi Göz Pala Vatoz Kanlar FULL RED MEHMET 12:46
- Dophin C1300 Dış Filtre Sıfırdan Farksız Garantili FULL RED MEHMET 12:46
- Reeflowers Pearl Whıte Sand Kum 200 Kg FULL RED MEHMET 12:46
- Mpanga Ve Sarı Prenses Ercankurt 12:01
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler Oquanus 11:51
- Turuncu Sakura Karidesler şansal 11:35
- Saulosi, Thumbi West Ve Mpanga Yavruları iesiringu81 11:29
- 10x10 Su Mercimeği oguzozt 11:20
- Red Head Tapajos & Albino Heckelii oguzozt 11:20
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-02/05/26 osmandbnl 10:59
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 10:52
- Bitki Çeşitleri emreemin 10:52
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 10:52
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 10:52
- Satılık Malzemeler-akvaryum-full Set 35 Küp Aporetti 10:38
- Amano Karidesi ( Caridina Multidentata ) İthal AMANOGARDEN 10:31
- 80 X 40 X 40 Extra Clear Akvaryum Ve Full Set alperemrecakir 10:18
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:12
- Gold Laser Corydoras (3d-6e) Emirk 09:50
- Akvaryum İçin Tüm Malzemeler zen666 09:48
- Hikari Yemler zen666 09:48
- Kabuklu Artemia Yumurtası zen666 09:48
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 08:36
- Bucephalandra Kedagang Mini Round Grupları BadgeR 08:36
- Chihiros Rgb Vivid 2 Mini Shade Arıyorum BadgeR 08:36
- Anentome Helena (katil Salyangoz) Arıyorum BadgeR 08:36
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 08:26
- Flame Moss , Java Moss gyunda 08:26
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 08:26
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 07:25
- Canlı Yem Ve Hikari Betta Bio Gold Arıyorum ILGIN 03:40
- Küp 3-5 Lik Akvaryum ILGIN 03:40
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 01:03
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 01:03
- Gold Tül Ramirezi Çiftler Thunderbird 00:00
- Biten Hobiden Kalan Malzemeler SJess 23:52
KULLANICILAR
- 69 Online Kullanıcı, 37 Üye
Online Kullanıcılar
aquaticathearmi,
lojistisyen,
ternapi,
Orhan76,
Ehtiyar,
Hidro Dinamik,
ootkn,
fikret43,
Zaid,
Ozzgur,
yigidoumit,
Sfenks111,
hoppala,
aktugsedat,
emre12ozkan,
yns325,
zen666,
by__cg,
ciways,
ozan_1903,
biacar,
TOLGA1453,
AMANOGARDEN,
bysmokin,
Öğretmen Ali,
Kınayu,
esref-03,
UKSTUDIO,
Jeveux,
osmandbnl,
BassBoost,
kocoglu,
Prudentia,
kerimkoz,
şansal,
Quaan,
ahmet22,
Oquanus,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.