ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
seenon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Nisan 2010 12:45
Son Ziyaret:
24 Mart 2011 09:49
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kenan yalman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kenan yalman

SON 7 MESAJI

JAPON MU PAPAĞAN MI?
Daha önce 2tane 5 cm olarak aldığım  japon balıklarım 12 litrelik akvaryumda 12cm oldular. hiçbiri işkence çekermiş gibi  davranmadı çok mutluydular.bir daha okursanız forumda 30litrede beslenebilir diye tavsiye verende oldu. bunu akvaryumculardan araştırdım. balık satma düşencesi olmayan tanıdığım 4-5 tane olmasının normal olduğunu söyledi. forumda bu fikirler olmasaydı nerden başlayacağımı ve hangi balığı seçeceğime karar veremezdim. dikkat ederseniz forumda verilen tavsiyler üzerine papağandan vazgeçtim. diğer forum konularında da aynı ifadeyi gördüm. bu cümle kurulmak için hazır bekletiliyor anlaşılan.
JAPON MU PAPAĞAN MI?
Sanırım 4-5 tane değişik boylarda japon alacağım.onlar biraz büyüyünceye kadar para biriktirip büyük bi sistem yaparım.
JAPON MU PAPAĞAN MI?
Öyle bir durum olduğunu bilmiyorum. o halde japon alırım. sizce 45*25*27h akvaryumda kaç tane japon beslemeliyim. bazılar akvaryum 30litre kadar aldığı için 3tane japon diyor. ben 5 tane beslenebileceğini düşünüyordum.
JAPON MU PAPAĞAN MI?
Arkadaşlar bir buçuk sene sorunsuz şekilde 5 tane japon balığına baktım ve onlara çok alışmıştım ancak hepsi iki gün içinde akvaryumcuların da anlamadığı şekilde hastalanıp öldü. Şimdi tekrar balık almayı düşünüyorum. Ancak japonlar ile papağanlar arasında kaldım. İki türü de çok beğeniyorum. Bir fikir verebilir misiniz acaba? Aradaki farklar nelerdir? Maranon2010-05-30 22:18:24
GÜNDE EN AZ 7 KEZ YEM ATIYORUM?
Bir buçuk yıldır ben böyle 7kez yem atıyorum.balıklar çok canlı ve herhangi bir rahatsızlıkları da yok. attığım yemi hemen tükettikleri için su da kirlenmiyor.ama azaltmayı düşünüyorum.tetranimini bıraktım ancak sizce hangi yemleri vermeliyim?tavsiyeniz nedir?
GÜNDE EN AZ 7 KEZ YEM ATIYORUM?
Arkadaşlar ben bu sevimli japon balıklarının büyüsüne 1,5yıl önce kapıldım. Aldığım günden beri hiçbir japon balığım ölmedi veya kabız falan olmadı.Geçenlerde balıklara günde 1-2kez yemlemenin yeterli olduğunu okudum.Ancak ben aldığımdan beri balıklarıma, günde en az 7kez 2 dakikada tüketecekleri kadar yem atıyorum.Hepsini istekle yiyorlar ve daha fazlasını, zaten doyma hisleri olmadığı için istiyorlar.Hastalanan, kabız olan dahi olmadı.Hepsi iyi anlaşıyorlar ve hareketliler.Böyle devam etmeli miyim sizce?Kullandığım yemler önceleri tetraanimin şimdi sera goldy ve vipan.7tane japon balığım var.Şimdiden teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.