ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ferhat.u
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Nisan 2010 09:44
Son Ziyaret:
14 Haziran 2010 22:42
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferhat Uzun
Doğum Tarihi:
29 Haziran 1992
Yaş:
31
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ferhat Uzun

SON 6 MESAJI

Kuru Maya ile CO2 (hızlı kabarcık formülü)
Evet Aykut bey öyle yapıyoruz ama ben havataşı yerine iç mototrun hava hortumuna takıyorum böylece motorun kuvvetiyle kabarcıklar daha küçük çıkıyor.
mossla ilgili soru
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Dip çekimi yapıyorum ama dipler oldukça temiz oluyor ve yemlemeyi az yapıyorum demek istediğinizi anlayamadım. Bendeki yosun bakılabilir akvaryum yosunu ve üstünde büyüyen zararlı saç yosunu mu demek istiyosunuz? Eğer öyleyse bu ince yosunları kesip çöpe atayım.
ferhat.u2010-06-03 14:45:25
mossla ilgili soru
Herkeze selamlar
Moss ile ilgili iki sorum var. Aşağıdaki resimlerde gördüğünüz java moss mu?pek emin olamadım ve baktığım bitkinin türünü bilmek isterim.



Diğer sorum aşağıdaki resimde mossdan büyüyen saç gibi incecik uzantılar akvaryumun heryerini kapladı bunları alıp kayaya taşa falan sarsam iş görür mü? Daha ince ve saç gibi olduğu için emin olamadım. Bana pek işe yarar gözükmedi. Moss gibi büyüyecegini sanmıyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim yoksa çöpe atmaktan başka bişey yapmicam :D

Kuru Maya ile CO2 (hızlı kabarcık formülü)
Ben şişeyi akşamları buzdolabına koyuyorum. Tamamen azalmasada gözle görülür bi azalma oluyo co2 vermede. Böylesi daha uzun dayanır diye düşündüm işe yaradı. Sabahları da banyo meştebesine biraz sıcak su koyup şişeyi içine koyuyorum bu sefer co2 vermede bayağı bir artış oluyor
Dış Filtre Yapımı (Resimli)
S.A. Benim dış filtrem bozuldu, malum yenisi çok para, 100 lt akvaryumum var. Bendeki dış filtreye yeni bir motor takmak istiyorum.
-Acaba bir öneriniz var mı?
-Eğer öneriniz iç motordan dış motor yapmaksa nasıl bir iç motor yeterli olur?
-Bu motorun sizin orda fiyatları nedir? kazıklanmayalım da. Tebessüm
Yeni Başlayanlar Buraya/low-tech
Herkeze selamlar ben bitkili akvaryum bakmaya yeni baslamadim iki yil falan oldu. Kafam isiklandirmada takildi florosanlarim bozulunca yenisi icin biraz arastirim dedim anlayamadigim ne tur bir florosan almak gerektigi ve alacagim florosanlari ayri ayri elektronic balatslara mi baglamak daha iyi olur. Bir de biyoloji dersinde ogrendigim bir sey var bitkiler kirmizi ve mavi-mor isikda daha iyi fotosentez yapar acaba mavi-mor florosan alip elimdeki beyazlari mor jelatin kaplama kagidi turu bir seyle mi kaplasam.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.