ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
barıs_koc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ekim 2009 17:32
Son Ziyaret:
20 Ekim 2013 21:42
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış KOÇ
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1976
Yaş:
48
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Barış KOÇ

SON 10 MESAJI

Su Değişimi Sonrası Deri Dökülmesi...
Ankara dan herkese selamlar. Dün Akvaryum suyumun tamamına yakınını dinlendirmeye fırsat bulamadığım su ile değiştirmek durumunda kaldım. Toplam 16 Green Terror üm var. Orta boy dişilerimden birinin üst yüzgeç bağlangıcı ile gözlerini üstünden kaşlan bölüm arasında deri döküntüsü baş gösterdi. Kenar bölümleri iyice beyazlaştı. Serçe parmağın tırnağı kadar bir alanda mevcut. Refleksi ve görüntüsü gayet sağlıklı. Ancak bu yaraya benzer görüntü çok canımı sıktı. Birde diğer dişide de gözleri ile ağzı arasında kalan bölümde ezikliğe benzer bir yara gibi durum belirdi. Her iki rahatszılığın su değişimkurallarına riayet etmememele ilgisi var mı acaba ? Birde bunu düzeltebilmek için acilen ne yapmalıyım. Yardımlarınzı bekliyorum.
 
Green Terror Çifti
Hortalatayım konuyu. BEnim GT ler karmaşık bir şekilde büyüyorlar. Bir kısmı aştı gitti boyunu. Ama bir kısmı kaldı güdük. normal mi bu durum acaba.
Salyangoz sorunu
23 GT yavrusu var. en büyüğü 5 cm. 3 tanede ufak raınbow yavrusu var..  barıs_koc2009-11-22 16:58:31
Salyangoz sorunu
Arkadaşlar, bir üstteki bölümde bahsettğim sorun ortadan kayboldu. TAnk a balıklar girince salyangoxzlar kayboldu. Kuzaenim dem 7 adet elma salyangozu edindim. Ancak çok tembellerr. Camlarda gezmek yerine yatıyorlar... Normal mi bu duurm sizce.
Green Terror Çifti
Arkadaşlar yeni tankıma bir çift damızlık green teror arıyorum. Etrafında veya kendiınde bana yardımcı olacak arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Selamlar...
Salyangoz sorunu
Merhaba, herkese selamlar. Akvaryumumu yaklaşık  gün önce bu forum sayesinde Aykut beyden edindim.  Kumu akvaryumda geldi. Zannerdesem aynı gun tankı boşaltıp Aykut bey bana verdi. Bende 8 saat sonra evde kumu güzelce parçalara bölerek yıkadım ve kurdum akvaryumumu.  Sonrasında yaklaşık 5 tane mercimek tanesi kadar henuz renkgi belli olmayan salyangoz yavruları belirdi.  Bununla ilgili bu sayfadaki her mesajı okudum. Bu salyangozların cinsi elma olabilir mi ? Akvaryumcu "olamaz abi, onlar kuma yumurta döken diğer cinstir. temzile onları" dedi. Sorum şu olacak;  bunların anlattıklarımdan yola çıkarak cinsini belirlemek mumkun mu ? elma olması veya olmaması verecekleri zararı etkiler mi ? Şu an için tankımın lk misafirleri olarak gayet memnunum. Balığım şu an yok 1 çift GT arıyorum. Bunların şu halde akvaryumuma bir zararı olur mu ?  Görünüşüleri benim için sorun değil. Arkadaşlar cevaplarında hep bunu belirtmişler. 
Saygılar.
Green Terror Çifti
Tebrikler üstad. bende senin  tavsiyen ve desteğinle GT ye hevesleniyırum. umarım başarılı olurum. tekrar tebrikler...
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin

teşekkür ederim.

Ankara dan selamlar.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Selamlar. Ankara dan Barış KOÇ ben. Bu hobiye yeni merak sardım. Umarım başarılı olurum... murad2009-10-18 16:45:43
Ben Yaptım Oldu Mantığına Dikkat !
Arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim. öncelikle herkese Ankara dan selamlar. Bu konuyu usanmdan sonun a kadar okudum. Gerçekten bu hobiyi insanların eğlenmesi için yapıldığı kadar diğer canlıların haklarına da aynı oranda saygı gösterilmesi gerektiği bilinceinde olan bir çok arkadaşımızın varlığı beni çok sevindirdi. Sadece bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Ankaradan selamlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.