ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MAD MAX
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ocak 2006 06:49
Son Ziyaret:
27 Mart 2021 23:04
Toplam Mesaj:
84 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

180x70x60 h, hayırlısıyla moba...
 [QUOTE=blueaort]
Çöker diye korkmuyormusunuz? ben evimin(2.kat) bir odasını kullanıyorum hobi  amaçlı ama 1 tonu geçmesin diye tank ilave etmiyorum hazır konu açılmışken sıkıntı olurmu olmazmı bilen varsa paylaşım yaparsa sevinirim. Eğer çökmez diyorsanız hemen ekleme yapalım :) bu arada siiyah bir adet arka fon ile çok daha güzel görüntü elde edebilirsiniz ısıtıcı gördüm bu kadar tankı ısıtıcı ile tek tek ısıtmak yerine klima almak daha mantıklı değilmidir?[/QUOTE]


40 m2 lik salonun ortasına iki tonluk bir akvaryumu koymak biraz risk teşkil edebilir.Onunda en fazla olacağı sarkmadır.Çökme öyle kolay kolay olmaz.1 tonluk bir ağırlığı kaldırmıyacak bir binada oturmayın zaten.
Küçük odalarda bu risk daha'da azdır.Biraz'da koyacağınız yerleri iyi seçerseniz bir sorun kalmaz.
Benim genelde tek korktuğum şey akvaryumun patlamasıdır.Bu ihtimal diğer ihtimallerden çok daha önce gelmesi lazım.
Böyle bir ihtimalleri Allah kimsenin başına vermesin.Amin.
MAD MAX2010-10-22 17:53:51
3 anne yunus

Öncelikle hepinize teşekkürler.Gece evden ayrılmadan 2 anneyide yavruluğa koymuştum ikisinin ağzında'da yavru vardı biri diğerinden önce yavruları bırakır diye düşünüyordum ama eve geç saatlerde geldiğim için bir baktım 2 annenin ağzıda boş acaba gece koyarken biri yavrularını sonradan yutmuş olabilirmi.Ama yavrular her iki annenin ağzınada girmeye çalışıyor.

Son olarak bir iki sorum daha olucak.Bu iki anneyi yavruluktan alıp akvaryuma geri bırakayımmı.Bir ikinci sorumsa kurutulmuş tubifex yavrulara veya diğer çiklitlere verebilirmiyiz.

Hepinize tekrar teşekkürler

3 anne yunus
Az önce onları izlerken bir anne yunusun ağzındaki yavrular olmuş dikkatlice izliyordum ağzından bir tane düşürdü oda sersem sersem gezinmeye başladı hemen kepçeyle yavruyu aldım güvenli bir yere koydum.Şimdi anneyi yakaliyim dedim biraz uyğarştım ama sonra korktum yavruları akvaryuma bırakıcak diye acaba şimdimi müdahale etsem yoksa geceliyin uyurkenmi alsam.Geceye kadar kusmaz inşallah
3 anne yunus

Bu 3 anneyide aynı yavruluğa koysam doğurduklarında birbirlerinin yavrularını yeme olasılığı varmıdır.Kusturtmak istemiyorum ve 3 anneninde ağızlarına yumurta alma zamanları farklı bu yüzden doğuran anneyi hemen dışarımı almalımıyım?

Saygılarımla..

Sarı prenses ve bir kaç sorum olucak

Valla arkadaşlar ben balıklarımın hepsini yavru iken almıştım genelde'de hep öyle yaparım.Bende görünce şaşırdım zati isterseniz foğraflarını koyabilirim ama resimde boyları daha büyük gözükür.Balıklar ağzına yumurtaları ne zaman aldığını inanın hiç bilmiyorum çünkü hiç böyle bir şey beklemiyordum bende.Son olarak balıklarınız yanık kalmış ne demek.

Teşekkürler..

Sarı prenses ve bir kaç sorum olucak

Sarı prenseslerim daha küçük biri 3 santim biri 4 santim ikisininde ağzında yumurta var bunları şu an yavruluğa koymamın bir sakıncası varmı.Birde 4 cm lik olanın ağzında yuurta varken solungaçlarından beyaz sıvı çıkıyor acaba yumurtalarımı yiyor?

özel forum üyeliği

Ö.F.Ü'nin ?u an ne i? yaptklaryny az çok biliyorum ama tam anlamyyla ne yaptyklaryny bilmiyorum ama modlaryn girdi?i yerlere girebiliyorlarsa bi öneri getirebilirim.Nick'lerin altyndaki Ö.F.Ü yazysynyda silerseniz daha Ö.F.Ü'ni soranda olmaz konuda açylmaz onlar zati yine özel bölümlere istedikleri zaman gireceklerdir.Ama hiç bir özel bölüme giremiyorlarsa nick'lerinin altyndaki Ö.F.Ü'dir yazysyny sadece ta?ymaklamy kalyyorlar!

şu poza bakar mısınız?
2 balyk var zati orda
Yem makinası
Te?ekkürler
Yem makinası
Buhar camyny az geri açyp üstüne koya biliriz o zaman?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.