ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Serkan.durmus
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ocak 2006 00:28
Son Ziyaret:
31 Mayıs 2017 03:33
Toplam Mesaj:
217 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan Durmuş
Doğum Tarihi:
30 Eylül 1979
Yaş:
44
İl:
Kütahya
Meslek:
Yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Serkan Durmuş

SON 10 MESAJI

Çabuk sıkılmak.
Bunun bir kaç nedeni olabilir. Maddi durumlar , zaman fazlalığı , konsantre olamamak ve plansızlık. :)
Minimal düşün o zaman eğer çabuk sıkılmamak istiyorsan ve küçük bir ortam yaratarak mutlu olmanın yollarını ara. :) 
Buluşmalar Kütahyalıya artık geleneksel! (10 ocak)
Mustafa dağları gez , derelere bak. Boşu boşuna taşa kayaya para verme abicim. Akvaryumculara da bunlar için abuk subuk paralar ödeme...
Denemelimiyim?
Gökhan bey alacağınız skimmeri bende kullanıyorum. Debisi kuvvetli , Ps bölümüde iyi calışıyor. Akvaryumdaki suyu baya bir hareketlendiriyor. Filtrelendirmeside kuvvetli. Eğer canlı yükünüz fazla olmayacaksa önerebilirim. Bende 3 balık , dometes anemonu ve salyangoz var ve gayet memnunum. Ama deniz akvaryumunda akvaryumu büyütmek isterseniz vereceğiniz paraya yazık olur. Biliyorsunuz ki bu iş arsız oluyor. Hep büyük tanklar istiyor insanın canı durmuyor. Eğer büyük bir sistem düşünüyorsanız yavaş yavaş alın ama iyi bir şey alın. Bu işin külfeti sizin elinizde.
Yeni Akvaryumum!
Kadir bey isterseniz elimde 50 cm yüksekliği olan owerflow düzeneği var . DIY ben kullanmadım isterseniz size hediye edebilirim duruyor öylece.. Serkan.durmus2008-11-29 00:51:18
Yeni Akvaryumum!
Kadir bey ;
Deniz kuracaksanız eğer su doldurmadan deldirin akvaryumunu. Sump yaptırın ve başlayın denize. Malzemeleri koyacak yer sorun oluyor. Skimmer , filtre sistemi v.b. Akvaryumun içi malzemelerle doluyor. Ben sadece yaşadıklarımı sölüyorum . Şu anki aklım olsa deldirirdim ama öle çokta fazla zamanım yok..
Deniz Akvaryumu Olan ünlüler?
Ne zevki varki ? Ara telefonu bana deniz akvaryumu kurun parası neyse veriririz demek. Tabi o kadar parası olana o zevkli gelir ama maddi imkanların boyutunda yavaş yavaş sabırla , bazen sabırsızlıkla yapmak daha zevkli.
Para onların parası , hobi bizim hobimiz..
deniz akvaryumu (sıfırdan başlangıç)
Gökhan bey mutlaka sumplu bir sistem olsun . En azından akvaryumunuzu yeni alacaksınız. Düşünsenize soğuk havalarda koyacağınız ısıtıcı, filtreleme görevi , askılı skimmer , bu fiyata alacağınız bir tankın görünümünü nasıl bozacak bir düşünün. Belki almamışsınız ama netten bence sump olmayan akvaryumları bir araştırın. Hiç güzel bir görüntü olmuyor. Kendimden biliyorumda ondan . :) :)
kaya tuzu akvaryum
Selamlar,
Tamer bey hava taşlı skimmerda hava taşınızın tam orantıda her yerden hava vererek çalışlması lazım. Eğer uzun süreli düşünürseniz 80 ytl civarı alacağınız askılı , hem filtre hem ps görevi gören bir sistem alabilirsiniz. Hava taşlarınıza parça parça vereceğiniz para ile 64 lt için uygun uzun vadede bu litrede işinizi görecek bir ps sahibi olabilirsiniz. Bende 2 aydır deniz akvaryumu var. Sadece su dönüyor , 20 kg yakın canlı kaya var , hicbir canlı yok. Ne yaparsanız nerden kısarsanız kısın mutlaka istemediğiniz canınızı sıkan bir şey oluyor ve harcamalar artıyor. Bence deniz akvaryumunda kücük fiyatlara aldığın şeylerle kendini kandırmak değil. Normalini alıp içini rahatlatmak .. Hiç acelesi yok yavaş olsun rahat olsun.
PVC’den Overflow **Yeni Resimler EKLENDİ*
Arkadaşlar boru sistemi 1,5 metre aldım , eklentileri felan 15 ytl tuttu. Sağolsun kapıcımız bedavaya ekledi. Doğalgazcılar yada su sitemiyle uğraştıranlara yaptırabilirsiniz. Makinayı ısıtması haric 10 dakika sürmüyor montajı.. Resimleri yakında eklerim sadece sumptaki kafa motorunun hortumu kısa geldi yarın alıp başlıyacağım çalıştırmaya..
Canlı kaya için fiyat
Ahmet bey ;
Canlı kayalar otuz.com dan aldım bende gecen hafta deneme amaçlı 10 kg gayet iyi kayalar. Kayaları alırken boyutları hakkında nasıl isterseniz öyle gönderiyorlar. 10 kg canlı kaya 9 Ytl ye geliyor. 20 kg ise 165 Ytl ye. bir kaç parti alacağım maddi imkanlarım doğrultusunda .

Kısa bir not kargo ücreti dahil 96,58 ytl ye geliyor. Fiyatı genel olarak merak edenler için.
Arkadaşlar sadece bilgilendirmeli amaçlı yazdım . Uygun görülmezse silinebilir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.