ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nuri06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Şubat 2009 13:22
Son Ziyaret:
31 Mart 2010 00:09
Toplam Mesaj:
266 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
nuri erdem
Doğum Tarihi:
26 Nisan 1985
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

NURİ ERDEM

SON 10 MESAJI

Yarışma Bilgileri

Bu durumdan memnun olmayanlar arasındayım başta da belirttiğim gibi hala da öyleyim. Hepimiz bu site içerisinde güzel paylaşımlarda bulunmuş insanlarız. Benim Uğur abi ve diğer jüri üyeleri ile bir alıp veremediğim yok ama bu işte ters bir şeyler de var bunun doğruluğunun kabullenilmesi en doğru yaklaşım olacaktır. Herkes bi şekilde emek verip giriyor yarışmaya, tabiki herkes dereceye giremeyecek bu da ortada. Fakat belirttiğim gibi bazı yanlışların kabullenilmesi en doğru yol olur burda kimse kimseye vay şöyle yaptınız da demez diyemez o zaman ama en ufak bir açıklama gelmiyor kimseden yapılan açıklamalarda dayanaksız kalıyor. Fotoğraflar koyuluyor ama fotoğraflar tam tersi şeyler söylüyor. Açıkçası kafam karıştı iyice........

Yarışma Bilgileri
Bende Fatih beye katılıyorum sadece katıldığım Malawi grubu için değil diğer kategorilerde de var gibi bu durum. Ben zaten çok iddialı değildim ama haksız bazı şeyler var gibi.
Mücevherim doğuracak mı?
Alttaki balığın kuyruğu nerede?
Natteri Akvaryumum Olacak
Bence kapının yanında biraz sakıncalı olmuş akvaryum Natteri bakmayı düşünüyorsanız kapıdan uzak olmasında fayda var. Kapının açılıp kapanmasından korkup kendilerini camdan cama vurabilirler.
Dişilerdeki Hırpanlanma
Bazı erkek sp lerde bu durum görülüyor. Aynı olay bir yakınımın başına gelmişti erkek balık yanındaki tüm dişileri öldürdü hacim olarak bir sıkıntı falan da yoktu. Bazı sp erkeklerinde dediğim gibi biraz delilik oluyor normalde böyle değildirler. Bana kalırsa erkeği değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim yanlız yeni alacağınız erkek dişilerinizde bir nebze büyük olursa iyi olur.
Zebra Hakkında
Küpün tavan kısmına yumurtlamışda olabilirler. Yumurta varsa birkaç güne kadar akvaryumunuzda hengame başlar anlarsınız merak etmeyin.
Baligim kayboldu(!?)
Normalde saeler hareketli balıklardır. Mutlaka gün içinde görmeniz lazımdı yani. Eğer göremiyorsanız muhtemelen dekorun altında kalmış bir ceset ile karşılaşabilirsiniz. Eğer akvaryumunuzun kapağını falan açık bıraktıysanız akvaryumun sağında solunda da arayın çünkü saeler çok iyi zıplayıcıdır.
Karides
Kırmızı burun tetra veya rasbora tavsiye ederim. Tabi lepistes de olabilir büyük canlı doğuranlarda karideslere ne yapar bilemem ama bildiğim kadarı ile lepistesler dokunmuyor.nuri062010-03-08 22:15:36
mavi karides
Yani öldü diyerek çöpe attığınızda karidesinizin kabuğuydu korkulacak bir şey yok.
Discuslarımda Sorunmu var ?
Koyulaşmış renk ve arkalarda gizlenme genelde bir rahatsızlık olduğunun göstergesidir discus larda fakat deneyimli arkadaşlardan cevap beklemek daha doğru olur yanlış yönlendirmek istemem veya site üzerinde discus ların bu durumu için araştırma yapın derim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.