ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
leventbabadostu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ocak 2009 22:07
Son Ziyaret:
23 Eylül 2010 20:26
Toplam Mesaj:
97 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
levent babadostu
Doğum Tarihi:
07 Ağustos 1982
Yaş:
41
İl:
Balikesir
Meslek:
iletişim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Levent Babadostu
Ayvalık

SON 10 MESAJI

Saç Yosunu Herhalde?
Bendede aynı sorun var ve son 1 aydır baya cözüm elde ettim ,benim yeşil sakal yasunu (hairy alg)sudan kaynaklı yanı r. O cıhazımda silikat recinesinin olmamasından silikat tds degerını minimum yapmay yarıyor tabı dogal olarakta yosunda olusmuyor
bunun yanında lambaların ömürleri ve markalarıda önemli ben 10x54w t5 var ve hepsı ati,kz. ,aquasince bende bunlar önemli bende karartma denedım 2 gun mercanlar olmasına karşı ama fazla bir sonuc elde edemedim.
arkadaşların dediği gibi şuanda votka yöntemi uyguluyorum tabı bununla birlikte bakterı kulturunü eksit etmiyorum. Bu votka işi biraz sakat dedikleri gibi ama en güzeli araştırıp yapmak. Bunda ps nin gucu ve kaliteide tabi ön planda(bende ati bm200var )
essas sorunu nasıl cözdün derseniz benim sorunu cözen tek şey denizkestanesi oldu 5 tane denizden aldığım kestane kayaları prıl pırıl yapıyor bayada memnunun tavsıye ederım tabı bunun yanında turbo snaılleride eksik etmeyin. .
Bu canlıyı bilen arkadaş varmı?
Resımdekı 6- adet dediğiniz deniz yıldızları asterine deniz yıldızıdır. Poliplerinizi yerler ve kurtulması çok da kolay değildir. Eğer çok aşırı çoğalmamışlarsa elle müdahale edebilirsiniz. Fazla polibiniz yoksa ve seyyar olarak akvaryumunuzdan çıkarabilecekseniz tatlı su banyosu tavsiye ederim. (ana kayalara yapışık değilse anlamında söylüyorum)
ya da bunları yiyebilecek başlıca canlı harlequin shrimp'ler ama bulmak zor, ayrıca bulduktan sonra bunları yedikten sonra haftada bir falan deniz yıldızı temin etmeniz gerekecektir.
http://www. Zoaid. Com/index. Php?module=gallery2&g2_itemıd=1473
En beğendiğiniz balıklar ve omurgasızlar
herkesın sanırım en cok beğendiği naso tang..
En beğendiğiniz balıklar ve omurgasızlar
1.tanglarda;naso,blue tang
2.angel;emperor,bicolor
3.moorhish,banner
 
omurgasızlar
1.Leather Coral
2.clener shirmp
3.Anemonlar
salfin tangın üstündeki beyazlıklar..

Alt solungacındakı beyaz tolu iğne büyüklüğündeki beyaz noktalar artış söz konusu oldu.bu beyazlıklar beyaz benekmidir?hatta alt solungac kuyruklarının haricinde üstünede geçmiş ama yem sorunu yok..yardımlar için teşekkürler.

salfin tangın üstündeki beyazlıklar..

solungacın altında kı kuyruk ucları beyaz 3-4 adet toplu ıgne buyuklugunde beyazlıklar var bunlar ne dır beya benekmı?tedavaısı nasıl olur

salfin tangın üstündeki beyazlıklar..
acaba tatlı su banyosu işe yararmı?
salfin tangın üstündeki beyazlıklar..
volkan bey akvaryuma gelelı 1 hafta oldu hatta ilk zamanlar birseyı yoktu son zamanlarda olmaya başladı bugun gidip onların hepsini cıkarıp atıcam.ayrıca bır şey yapmam gerekirmi?
 
bu arada nasılpse 120*60*60 ölçülerinde bir akvaryum yapmaya başladık.küçük akvaryum biraz sorun oluyor su duzeni ve beslenen canlılar konusunda..
salfin tangın üstündeki beyazlıklar..
öncelikle herkese merhabalar.akvaryumumdaki salfin tangın ustunde beyaz beyaz lekeler oluşmaya başladı hatta alt solungaç kuğruğunun ucunda beyaz toplu iğne ucunda bıir sey cıktı.ama balıkta yem sorunu yok kuru yem karides veriyorum ve yüzmesinde herhangi bir durum yok her gecen gün artıyor gibi geliyor bana.her 15 gunde bir yüzde 10 su değişimi yapıyorum.su değerlerimde normal nıtrat 0.5 kh:9,4 tuzluluk :1023 sıcaklığım malum havalardan dolayı biraz yüksek 28 derece ayrıca akvaryumda Caluerpa var onun zararı olurmu.bunun sebebi nedir ?ilk zamanlarda bir sorunu yoktu.ne yapmam gerek ?yardımlarınız için teşekkürler.. leventbabadostu2009-05-26 23:15:55
beyaz bit gibi canlılar var
yanlız akvaryum tuzlu su??

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.