ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
turgut06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Aralık 2008 20:31
Son Ziyaret:
Dün 10:35
Toplam Mesaj:
166 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Turgut ÇOBAN
Doğum Tarihi:
02 Ocak 1977
Yaş:
47
İl:
Ankara
Meslek:
Muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

TURGUT ÇOBAN

SON 10 MESAJI

Duboisi Yavru Katliamı
Arkadaşlar aynı sorun benim yavru balıklarda da mevcut .Ama tahminim yem ,baytlamak üzere olan yada bayatlayan yemden kaynaklanıyor.Yetişkin olanlar bu yemden pek sorun yaşamıyorlar ama yavru olanlar ne yazıkki etkileniyorlar.
........................
En başta erkek balıklarınızın yerine Baskın bir erkek almanız.Eğer baskın erkek alırda yavru almanız mevcut olmazsa o zaman dediğiniz gibi balıklarınız menepoza girmiştir.[:P]
DAINICHI YEM
Bende sizin gibi bu yemi özellikle balıkların renklenmesi için almıştım.Gerçekten renklenmede fark atıyor.Ama sorun granül olduğu için dikkatli kullanılması gerekiyor.Bu yemi kullandıkran sonra 3-4 cm olan balıkların bloat oldular.[:'(]
EMEKLİNİN ACEMİCE BAHÇE HAVUZU
Egemen bey yaz gelmeye başladı.Sizi tekrar burada,yeni videolarınızla görmek isteriz.
Tetratec exx 1200 kafa contası
Poşeti güzelce acın ve deneyin en iyi yöntem bu.Aslında eczaneden 5 tl verip bir vazelin alsaydınız buda sorununuzu çözerdi.Aynı model dış filtre kullanıyoruz.Bir ay bönce benim dış filtrede su sızdırdı.Contanın üzerlerini iyice vazelin sürün ve iç kısımdaki aparatları düzgün yerleştirdikten sonra dış filtrenin kafasını güzelce yerine oturtun.
İç filtre öneri
Unıstar 3l yerine 4l daha uygun olur.Ama sessizlik konusu tartışılır.Ben 3l kullanıyorum sesi yüksek.En güzeli dalga moturu.
Garip vatoz davranışları
Alican bey umarım bu bir alışkanlık olmaz.Benim bir vatozum bunu alışkanlık haline getirmişti.Balıklara yem attığımda balık gibi yem yiyiyordu ters dönerek.En sonunda bir akvaryumcuya hediye ettim.Çünkü artık temizlik görevini bırakıp bir köşede yem zamanının bekliyordu.
BEMBA MACERALARIM BAŞLADI :)
Selman bey akvaryumunuz ve balıklarınız hayırlı olsun. Isıtıcınızı iç filtrenin arkasına saklayın. Orta kısmı ve bir kenarı boşaltın. Emin olun böyle daha güzel olacaktır.
düzelmek bilmeyen ışıklandırma kaynaklı stres
Sorununuz sizin su değişimi sırasında sizden korkmaları. 2 gün boyunca yemleme yapmayın hem bu onların bağırsak sistemlerini boşaltır buda onlar için yararlıdır.2 günün sonunda az bir yemleme yapın ve akvaryumum başında bekleyin. Bu sayede size tekrar alışacaklardır .Yemleme sırasında akvaryumum başından ayrılmayın bu sayade size tekrar alışacaklardır.
400 LT İÇİN DIŞ FİLTRE SEÇİMİ
Tetratec 1200 modelini aldım arkadaşlar.Kısaca şöye söyleyim,Tetratec 1200 bana göre 250 lt akvaryum için yeterli.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.