ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
korhankocyigit
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Eylül 2008 11:29
Son Ziyaret:
24 Mayıs 2016 08:09
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
korhan koçyiğit
Doğum Tarihi:
21 Eylül 1971
Yaş:
52
İl:
Ankara
Meslek:
kahve uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

discus

SON 10 MESAJI

discus ve tatil
Akvaryumunuz bitkili mi? Hacmi ne kadar? Filtrelemeyi nasıl yapıyorsunuz? Ve atbii ki Oğuz kardeşimizin sorusu tatilin uzunluğu da çok önemli. Bu sorulara cevap verirseniz size daha fazla yardımcı olabiliriz.
 
Sağlıklı balıklar.
ANKARA'da 2. Mangal Partisi için ön talep(2mayıs)
Ben maalesef gelemdim ama bir daha ki sefere kahveler benden:(
ANKARA'da 2. Mangal Partisi için ön talep(2mayıs)

2 Mayısta büyük ihtimalle şehir dışında olacağım programda bir değişiklik olursa katılmayı çok isterim. Programda değişiklik oldu ama o gün eşim saat 17:00de Bursaya gidiyor. Onu otobüse bindirdikten sonra devam ediyor olursanız en azından uğrayıp bir merhaba diyebilirim.

korhankocyigit2010-04-25 09:30:17
Hangi Balık Hayaliniz?
Tatlı suda discustu şu an onlara sahibim. Ama şöyle 500 lt.de bir karışık ameriakanı da düşünmeden duramıyorum. korhankocyigit2010-04-19 14:17:49
Ankarada buluşma ve kahve sohbeti
[QUOTE=Semihsungur]KOrhan Bey, şu anın tadını biraz çıkaralım, biraz içimize sindirelim. Biraz daha sonraki bir tarih iyi olur gibi geliyor bana. Kahkaha [/QUOTE]
 
Valla ben size uyarım katılamayan arkadaşları düşünerek kısa bir süre sonrasına yazdım aslında. Ben sizin istediğiniz her zaman bu buluşmayı kendim gelemeyecek olsam bile ( şehir dışında olmazsam mutlaka katılırım tabii ) organize ederim. Yeter ki daha sık görüşebilelim, dernek üye sayımızı arttıralım , yeni ve daha keyifli organizasyonları daha sık organize edebilelim.


[QUOTE=nadirgoktan] Güven abi çok güzel özetlemişsin durumu tebrikler :)
Bu arada kimsenin keşfedemediği bir şeyi daha öğrenmiş oldum.Burdan kahveyi kültürüyle yani 4 basamağıyla içmek isteyen arkadaşlara bir tavsiye vermek istiyorum.
Kahve bardağını 4 parmağınızla kapadıktan sonra koklama aşamasına geçiyorsunuz.Bu aşamada kahveden koku alamıyosanız fazla zorlamayın, yok ben illa bu kahvenin kokusunu alıcam derseniz benim gibi kahveyi ağzınızla değil burnunuzla içersiniz :)Sumatra kahvesinin kokusunu illa alıcam diye  burnumu çok fazla çekince  bardağın bir kısmını burnumla içmek zorunda kaldım :)Böylece kokusu bir kaç saat burnumda kaldı :) 4-5 saat sumatra kahvesi kokusuyla gezindim :) Şaka bir yana herşey çok güzeldi. Bu organizasyonu düzenleyen Korhan abi kadar Güven abimede teşekkür ediyorum, çünkü beni aramasaydın abi uykumdan uyanamayacak ve böylesine güzel bir günü kaçırmış olucaktım.Bende artık daha fazla katılım bekliyorum Ankara'dan. Umarım 30 nisana doğru yapılcak mangal partisinde 40-50 kişiyi görürüz.
[/QUOTE]
 
Mangal partisi mi nerede?
korhankocyigit2010-04-12 12:13:54

[QUOTE=mtgokduman]Arkadaşlar felaket üşütmüşüm o sebebden fotoğrafları biraz gecikmeli yayınlayacağım kusura kalmayın...Şimdi eve geçip dinleneceğim... Korhan Bey başta olmak üzere sunum yapan genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok keyifli bir toplantı oldu..[/QUOTE]
 
Mehmet abi geçmiş olsun.
Ankarada buluşma ve kahve sohbeti

En kısa zamanda bir sohbet daha gerçekleştireceğimiz kesin. Eminim katılım da çok daha fazla olacak. 9 mayıs pazar şimdilik bana uygun gibi bu tarihte yeni bir organizasyon yapabiliriz.

Ankarada buluşma ve kahve sohbeti
Valla Mehmet abinin yaptırdığı tadıma hayran oldum kırk yıllık kahve uzmanı gibiydi:) Tebrikler Mehmet abi.
Ankarada buluşma ve kahve sohbeti
Ozan tekrar gönderdim resimleri umarım bu sefer ulaşmıştır. korhankocyigit2010-04-11 20:37:40
Ankarada buluşma ve kahve sohbeti

Bugün gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Hobiye gönül vermiş arkadaşlarla tanışmak çok güzeldi. Havalar iyice ısınınca Bilkent mağazamızda açık havada yeniden yapabiliriz isterseniz. Resimleri Ozan'a gönderdim en kısa zamanda yükleyecektir.

Ankarada buluşma ve kahve sohbeti
Haklısınz Adem bey gerekli düzeltmeyi yaptım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.