ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sharky
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ağustos 2008 22:03
Son Ziyaret:
05 Ocak 2009 22:46
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaya INKAYALI
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kaya İNKAYALI

SON 9 MESAJI

Bu Yara nedir?
İyi akşamlar.Bişi sormak istiyorum bu yara içtenmi dıştanmı ?
yunusumun gözünde bir yara var bu nedir ne yapmalı
Bende teşekkür ederim öğrenmiş oldum sayende. Eğer balığı iyileştirebilirsen nasıl yaptığını bizimlede paylaşırsan herkeze faydalı olabilir. Şimdiden teşekkürler.Geçmiş olsun =)
ay molim iç parazit mi?
Iç parazit ise sarımsak spreyi tedavisi ve yapmanızı öneririm micro lab in böyle bi spreyi var yeme yedirip uyguluycaksınız ve eczanelerde flagy die bi ilaç var ondan alıp 1 adet suya atın ertesi gün suyu 3 te 1 oranında değiştirin dikkan edin bu hastalık bulaşıcıdır. Geçmiş olsun. sharky2008-12-03 20:30:40
yunusumun gözünde bir yara var bu nedir ne yapmalı
Bunun hakkında size kesin bişi diyemem malesef ayırma bişi olmaz derim sonra bi bakmışız balıklar taklaya gelmiş çok üzülürüz o yüzden hiç değilse bir kovada yapmanı kesinlikle tavsiye ediyorum.Hava motorundan hortum ve t ayraç yardımıyla kovaya hava alabilirsin. Isı olayınıda balığı sabit sıcaklık vericek birşeyin yanına koyarak ( kalorifer peteği gbi. ) belki çözümlüyebilirsin tabi en sağlıklısı bi ısıtıcı atman olucaktır.Tekrar geçmiş olsun ilaçlar hakkında bilgi almak istersende www.sera.de bu sitede türkçe dil seçeneğide var belki işine yarar. Umarım en kısa zamanda balık iyileşir.
yunusumun gözünde bir yara var bu nedir ne yapmalı

Eğer mantar değilse bile bu ilaç balığın toparlanmasında büyük etkisi olucaktır ilk gün 1 kapak costa med diğer 2 gün boyunca sera baktopur kullanmanı tavsiye ederim ilk gün az oranda tuz at bunu balığı akvaryumdan aldığın bir miktar suyla bir kovadada yapabilirsin.Tabi kovanın içinde ısıtıcı ve hava hortumu olmak suretiyle.baktopur kullanmaya başladıktan 1 gün sonra balığı incelediğinde ğer bir düzelme görmessen malesef benim bilgim dışında bir hastalık olduğunu üzülerek sölemek zorundayım. Ama bunun hemen hemen aynısı bir olayı ben papağan balığımda yaşadım ve aynen size anlattığım gibi bir kova içerisinde costa med ( 1 kapak ) ve baktopur ( 2.5 kapak ) tuz ( 1 avuç ) olmak üzere kombine ederek size anlattığım günler çizelgesinde balığım iyileşti umarım sizin balığınızda biran önce iyileşir. şimdiden geçmiş olsun.

yunusta şişlik
1 adet flagy ve yeme micro lab in sarımsak spreyini kullanmanı tavsiye ederim iç parazit var büyük olasılıkla balıkta ve bu diğer balıklarada bulaşır su oranını 3 te 1 değiştirmen gerekiyor inşallah en kısa  zamanda iyileşirler.Şimdiden geçmiş olsun
yunusumun gözünde bir yara var bu nedir ne yapmalı

Merhaba. Mantar oluşumu olabilir bunun içinde balığı ayrı bir akvaryuma alıp orda tedavi ederseniz çok daha iyi olur. İlaç olarakta sera costa med f kullanmanı öneririm bu ilaç hem mantar hemde beyaz benek için birebirdir aynı anda tuzda atmanda fayda olabilir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Şimdiden geçmiş olsun.

contra beyaz benek

Merhaba.Beyaz benek için sadece sera costa med veya sera costapor kullanmanı tavsiye ederim diyer ilaçlar eğer bakteri iyice yerleşmişse bir sonuç vermiyor malesef.Ben sera costa med kullandım ve çok etkili 3 4 günde döküldü benekler ve balıklarım kurtuldu.Bundan önceki beyaz benek hastalığında balıklarım ölmüştü ve başka ilaçlar kullanmıştım.Umarım bu durum seninde başına gelmez.Tekrar geçmiş olsun.

Hayalet Balığı Beyazlaşma (Resim Eklendi)
Geçmiş olsun ilk önce. Beyaz benek olduysa hemen sera costa med f kullan ama balığı gözden çıkarmaya hazırlıklı ol derim.Tekrar geçmiş olsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.