ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Grinch_22
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Nisan 2008 15:02
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2022 14:23
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ergin KOÇAK
Doğum Tarihi:
31 Temmuz 1985
Yaş:
38
İl:
Ankara
Meslek:
Aşçı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ergin KOÇAK
100 lük standart bombeli
Yunus

SON 10 MESAJI

Kusturma Üzerine Görüşler
        Öncelikle çok güzel bir konu sizi tebrik ederim, yunusum 13 gün önce ilk kez anne oldu forumda baktım kusturmayın yazıyo bende kusturmadım saten nasıl olduğunuda bilmiyorum. Şu an ağzı boş yavrular görünmüyo sanırım yuttu veya diğer balıklar yedi ama acemilik sonuçta inş bidahakine.   
Akvaryum Dolabı
Bendede 100 cm bombeli standart akvayum var televizyon sehbasına koydum hiç bir sorun yok kaç aydır duruyo orjinal gibi tam oturdu .
Balıklarımın hangi tür olduğunu merak ediyorum

Balıklar yunus değil ahlidir, size tafsiyem balık almadan önce forumdan araştırın resimleri, hangi balıklarla uyum sağlayabildikleri, dişi ve erkek ayrımını nasıl yapacağınız gibi konulara bakarsanız nasıl bişey alıcağınız hakkında bilginiz olur ve kandırılmazsınız. Özellikle hastalıklar ve belirtilerine bakmanızı tafsiye ederim, bikeresinde iç parazit olan balır almışım karınları içe çökük akvaryumcu açlar dedi eve geldim forumdan araştırdım iç parazit hastalığı varmış. Birsürü tartışma ardından iade ettim ve iç parazit ilacı aldım yani boşa giden para zaman ve hayal kırıklığı.

Çöpcümün Türü ve Cinsiyeti Ne Olabilir? (Resimli)
Birden fazla beslersen dominant olan diğerlerine huzur vermez dahada karışır akvaryum bende yeni başladığımda almıştım 2 tane biri büyüdü diğeri ufak kaldı. Büyük olan diğerini sürekli hırpalıyordu diğer balıklarıda bölgesinde istemiyo tartaklıyodu.
Zebramı,Albino Astronotmu

Zebralar sürekli kavga ederler üreme dönemi akvaryumda terör estirirlerki sürekli ürerler yani hiç huzurlu bi akvaryum olmaz bence başka balıklarıda araştırıp öyle karar verin. Sarı prenses te besliyebilirsiniz.

mavi ışıkta balıklar çıldırdı yardım

Bendede mavi işik var yunuslarım hiç te şikayetçi değiller ama ben yanına birde pembe takmayı düşünüyorum umarım dedikleri gibi güzel durur.

balıklarım artık büyümezmi
[QUOTE=orhun93]

Neden sadece yunus yada sadece sarı prenseste imparator değil.Konuyu başka yere saptırmak gibi olmasın ama bu yunus,sp takıntısı artık sıkıcı oldu.Konuya gelince Balıklarınız yavru vermeye başlamış ise boylanmaları çok yavaşlar ve durur.Pek bir büyüme gözükmez.

Saygılar...
[/QUOTE]
 
               Bizimki sadece tafsiye ve tafsiyeler insanların kendi görüşleri ve deneyimleri doğrultusunda karşısındaki bir başka insana fikirlerini sunmasıdır. Ayrıca imparator hakkında bir bilgim yok bu yüzden ne kötüleyebilirim nede tafsiye edebirim. Sizde imparatoru tafsiye edin özellikleri hakkında bilgi verin belkide arkadaşımız bu sefer sadece imparator beslemek istiyecek. Akvaryum bir hobi vede bir tutkudur size göre sıradanlaşan balıklar yeni başlayanlar yada bu balıkları yıllardır besleyip kolonisinden defalarca yavru alan insanlar için paradan ve en değerli balıktan daha güzeldir. Bence hiç bir canlı sıradanlaşmaz sonuçta herbirinin ayrı bir güzelliği var.
balıklarım artık büyümezmi

100 cm lik akvaryumda 5 sp ve 8 yunusun 4 cm den 14 ve 17 cm boylarına kadar çıktıklarını gördüm bence belki büyüme süresi uzar ama sonuçta büyürler. Yunus beslemeni tafsiye ederim bende aynı boy akvaryumda tek tür yunus besliyorum ve hızlı büyüyolar.

Yunus akvaryumu ışıklandırma hakkında bilgi.
Arkadaşlar lütfen daha detaylı sadece renk değil marka alet edevat ve mümkünse fiyat. Saygılar,
En sessiz iç filtre hangisidir

Çok sağolun arkadaşlar eteim den şaşma diyorsunuz yani .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.