ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erolsert
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Eylül 2007 04:49
Son Ziyaret:
27 Aralık 2007 10:35
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erol SERT
Doğum Tarihi:
11 Eylül 1977
Yaş:
46
İl:
Karaman
Meslek:
teknik satınalma
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erol sert
110*60*50 şuanda 16 adet diskus içlerinden eleme yapılacak.

SON 10 MESAJI

"İstanbul Discus" Üretim Tesisimiz Açılmıştır.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol müşteriler versin. Birede bu yetiştirdiğiniz discusları başka illere satacakmısınız. Yani size spariş verebilirmiyiz.

yenı baslıyorummm
Arkadaşım bencede o akvaryuma 8 mm cam ince. Şimdi sorun olmaması ilerdede sorun olmayacak anlamına gelmez. Akvaryumdaki oluşabilecek küçük kazalarıda göz önünde bulundurmanız gerekir. Cam çok gergin olduğu için küçük bir darbede patlayabilir.
 
Saygılar...
erolsert2007-10-04 17:36:13
AZOO TWIN EFFECT BIO-DENITRATOR
Arkadaşlar sürekli su değişim süreleri uzatmak için araştırmalar yapıyorum. Çünkü yakın gelecekte özellikle büyük şehirlerde su sıkıntısı olacak.Bu yüzden su değişimlerinde inanınki kendimi suçlu hissediyorum. Ben discus bakmaya yeni başladım sırf bu su değişimleri yüzden discustan vazgeçebilirim. Bu sık su geğişimlerine bir çare bulunması lazım. Bu alet benim su değiştirme sürelerimi uzatacaksa ben bu parayı vermeye hazırım. Bence bu konuda çalışmalar yapılmalı. Daha başka fikirleri olanlar varsa bekliyorum. Saygılar. 
AZOO TWIN EFFECT BIO-DENITRATOR
Arkadaşlar bu ürünü daha önce kullanan veya çalışma prensibini bilen arkadaşlar varmı. Tecrübelerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
AZOO TWIN EFFECT BIO-DENITRATOR
  • Bio-Denitrator:
  • 1. Akım yolu 4 sıra boru şeklindeki materyalden ve 2 takım su kabından oluşmaktadır.
  • 2. Devamlı olarak akvaryumunuzun içinde biriken nitratı, çabuk ve yoğun bir şekilde ayrıştıran pozitif anaerobik denitratlaşan bakteriler yetiştirmek için kullanılan Denitrifying Bacteria Activator ekleyiniz.
  • 3. Suyosunlarının gelişimini engeller. pH değerinin düşmesini önler.
  • Anyon Gidericisi:
  • 1. NO2- NO3- PO43- gibi anyonları temizlemek için doğal emme filtresi ile modern, kaliteli filtre özlerini birleştirir.
  • 2. pH değerini dengeler. Suyosunlarının gelişimini önler.
  • 3. Suyu temizler. Zehirli maddelerin oluşumunu engeller.
  • Paylaşımlarınız için teşekkürler.

     
    erolsert2007-10-02 16:07:47
    TETRA FRESH DELICA KAN KURDU

    Teşekkür ederim. Ben sipariş verdim bir iki gün içinde elimde olur.Ben hergün vermeyi düşünüyordum. Burada akvaryumculuk zor sizin bahsettiğiniz çoğu yemi ve malzemeyi ben burda bulamıyorum. Ancak online satış sitelerden temin edebiliyorum. Saygılar. 

     
    erolsert2007-10-02 10:05:09
    TETRA FRESH DELICA KAN KURDU

    Arkadaşlar bir sorum daha olacak bu yemi her gün vermek doğrumu yoksa birkaç günde birmi verememiz gerekiyor.

    TETRA FRESH DELICA KAN KURDU

    Arkadaşalar interdet sitelerinde gezerken bu yemi gördüm. Discuslar için canlı yem yerine geçermi. Ben daha yeni discus beslemeye başladım. Cenlı yemin discuslar için ne kadar önemli olduğunuda bu siteden öğrendim. Bu yem hakındaki biligilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Benim bulunduğum yerde canlı yem bulamuyor. Bu sebeble bu konu benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

    erolsert2007-09-30 11:00:59
    Sp'ler bir gün içinde öldüler

    Evet arkadaşlar fikri olanlar yokmu veya kendisi böyle bir sistem kullanan.Cry

    Sp'ler bir gün içinde öldüler

    Arkadaşım öncelikle sana geçmiş olsun. Balıklar büyük ihtimalle havasızlıktan ölmüş. Hava motorlarının ses yapmasından senin gibi şikayetçi olan bir çok arkadaş olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra böyle üzücü olayların yaşanmaması için ne gibi tedbirler alabiliriz yani akvaryuma sessiz bir biçimde nasıl hava verebiliriz. Bu konuda ilgiç fikirleri olanlar bizimle paylaşabilirmi. Şimdiden teşekkürler.

    Diskus Tecrübesi ve Tavsiyesi?
    Arkadaşlar bende discusa yeni geçmiş biriyim. Daha önce formları kontrol etmemiştim. Ne kadar hata ettiğimin şimdi farkına varıyorum. Benimde 110x60x50 bir tankım var. İçinde 3 cm kadar midye kırığı ve yapay bitkiler var. Ben Karaman'da oturuyorum. Burada discus yetiştirciği gelişmediği için discuları ancak sipariş verirsen getiriyorlar. Bende 16 adet discus sparişi verdim. Bir hafta önce discusları tanka aldım. Şu anda çok sağlıklılar ve yemlerini düzenli yiyorlar.İçlerinden eleme yapacağım. Yapay bitkili akaryumda discus bakabilirmiyim. Sizin gibi tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.

    SON MESAJLAR

    GÜNCEL 100 TANITIM

    SON İLANLAR

    FORUM İSTATİSTİKLERİ

    • 3,797,668 Mesaj
    • 408,613 Konu
    • 91 Forum
    • 145,128 Forum Üyesi
    • 1,466 Özel Forum Üyesi
    • 29 Kıdemli Akvarist
    • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

    Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.