ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gümbreTTin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Nisan 2007 21:08
Son Ziyaret:
12 Nisan 2007 21:19
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
08 Haziran 1992
Yaş:
31
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

okan gürşimşir

SON 5 MESAJI

acele yardım çok cahilce almışım

Gerçekten çok yararlı bilgiler verdiniz teşekkür ederim.Benim elimde olan yem balıklara da verilen 'dip yemi' dediklerinden.Sanırım sizin bahsettiğiniz şu kahvrengi yemler.Şuana kadar başka bir şey vermedim marul vermeye çalıştım ama yemedi.Diğer dediğiniz besinleri vermeyi hiç denemedim.Gerçekten bu kadar küçükken onu evinden içine bırakmayı ve kaybetmeyi gönlüm el vermez çünkü bir daha bulmama diye korkuyorum. LOL

acele yardım çok cahilce almışım
Gerçekten çok teşekkür ederim Mandylion  verdiğiniz bilgiler için.Çok yardımcı oldu bana.Bende kesinlikle herkes gibi aldığım kaplumbağamı çok seviyorum ve iyi bir ortamda yaşamasını istiyorum ve bunun için en kısa zamanda ona gerekli ortamı sağlamaya çalışıcam. Bir şey daha sormak istiyorum (Biliyorum çok oldum ama).Yem verirken bana pet shop dediki günde sadece bir kere vermeniz yeterli dedi.Gerçekten yeterli mi?Alması gereken vitaminleri o yemden alabilirmi? 
acele yardım çok cahilce almışım

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Çok yardımcı oldu gerçekten verdiğiniz bilgiler.Ama bir şey daha sormak istiyorum.Bir arkadaşım bana yaklaşık 3 yıldan beri kaplumbağa havuzunda (yani ölümcül fanus diye adlandırılan yerde) yetişirdiğini söyledi ve bir şey de olmamış,sağlıklılarmış.Demek istiyorum ki böyle bir yetiştirme tarzında da kaplumbağalar sağlıklı bir biçimde yetiştirilirmi?

acele yardım çok cahilce almışım

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu ama benim anlayamadığım bir şey var; benim akvaryumumda şu an hiç bir şey yok kapluştan başka. Dediğim gibi,herhangi bir şey olur mu? Bir kaç gün içinde büyük bir taş vs. almayı düşünüyorum da..

Bir de o taşlardan petshoplarda bulabilirmiyim acaba?

Echoe2007-4-2 13:33:59
acele yardım çok cahilce almışım
Ben daha 4 gün önce bir kapluş aldım. Ama burayı ziyaret ettikten sonra anladım ki ben kapluşumu çok cahilce almışım. Onun hakkında hiç bir şey bilmiyorum ben. Bana yardım edin lütfen. Orta boy akvaryum dışında elimde hiç bir ekipman yok ve akvaryumda da bir kara yok yani çıkıp güneşlencek bi yer. Hiç bişi bilmiyorum yardım edersiniz çok sevinirim... Echoe2007-4-2 13:33:7

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.