ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
delistaff
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Mart 2023 04:33
Son Ziyaret:
14 Aralık 2023 02:25
Toplam Mesaj:
18 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet can

SON 10 MESAJI

Sarı Prenses Yavruları Ölü Olarak Kustu
2 ay önce 5 adet yavru aldığım sarı prensesim gene ağzına yumurta almış diye başka tanka ayırdım. Daha kuluçka dönemi 8 10 gün oldu ama 18 tane yavrunun hepsini ölü olarak kusmuş. Sabah baktığımda hepsi zeminde ölü olarak duruyorlardı yavrulari ağzına geri alıp tekrar tükürüyordu. Ölü doğmalarının sebebi ne olabilir ? [EDIT]delistaff,2023-10-18 02:13:23[/EDIT]
Dış Motor Tavsiyesi
100cm uzunluk
31 cm genislik
51cm yükseklik 160 litre tankım var. İçerisinde 7 tane 3 4 cm lik sarı prenses var dış motor olarak ne almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Ağzında Yumurta Olan 2 Dişi Sarı Prenses
2 tane ağzında yavru olan sarı prensesim var. İkisini aynı akvaryuma koysam yavruları kustuktan sonra birbirlerinin yavrularını yerlermi acaba ? Eğer yerler derseniz 2 farklı akvaryuma ayıracağım ?
Sarı Prenses Ve Makrakanta Uyumu ?
Gerçekten çok fazla büyüklermiş :). Balıkçımdan sp ler için çöpçü istedim bu türü tavsiye etmişti ama dediğiniz gibi benim akvaryumuma çok fazla büyük gelirler. Peki sizin önerebiliceğiniz tür yada türler varmı çöpçü olarak ?
Sarı Prenses Ve Makrakanta Uyumu ?
Sarı prenseslerin olduğu akvaryuma makrakanta eklemek istiyorum.Akvaryumumda 8 sarı prenses var 200litre tankım var sizce kaç tane makrakanta almalıyım.Birde bu türün özel yemi varmı yoksa akvaryumdaki artıklarla beslenmesi yeterlimi ?
Dişi Sarı Prenses Erkeleri Kovalıyor
Erkeklerimden biri dişiğe göre küçük ama diğeri dişiden büyük olmasına rağmen oda kaçıyor :). 2 erkek 6 dişi bakmayı düşünüyorum. Dediğiniz doğru 5 sarı prensese en az 200litre akvaryum lazım diyorlar doğrusuda belki odur ama ben 120-130 litrede 10dan fazla sp ye bakıp yavru alan bile gördüm. bende denicem :) 8 balık bakmayı düşünüyorum.
Dişi Sarı Prenses Erkeleri Kovalıyor
160 litre tankım var. dişi sarı prenses bulamadığım için şuan elimde 1 tane var. akvaryumumda 2 erkek 1 dişi sarı prensesim mevcut. en kısa sürede dişi sayısını arttırıcam ama şuan için dişi balığım erkekleri kovalıyor akvaryumun kralı oldu kimseyi rahat bırakmıyor :). tam tersi olması gerekmiyor mu normalde :) 6-7 tane mağracıklar yaptım saklanma yerleri mevcut. 2gün öncesine kadar ağzında yumurta vardı. o zaman erkekler bunu rahat bırakmıyordu yumurtaları ağzından attırmışlar sanırım 2 gün sonra ağzında yumurta olmadığını fark ettim şimdide tam tersine döndü dişi erkeklere rahat vermiyor. benim yapmam gereken bir şey var mı ?
Sarı Prenses Erkek Ağzına Yumurta Alır Mı ?
Peki şuan ağzı boş ama yem attığımda ağzına alıp geri atıyor neden böyle yapıyodur ?
Sarı Prenses Erkek Ağzına Yumurta Alır Mı ?
Bugün baktığımda ağzında yumurta yoktu. Sanırım kovalandığı için stresten attı yumurtaları. Bir dahaki sefere ilk günden ayiricam dişiyi. Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim
Sarı Prenses Erkek Ağızda Yumurta Toplarmı
Başka balıklarımda var ama dişi diye biliyordum belki aralarında erkek vardır. Ana tankım 180 litre 3 tane balığım var. Ağzı dolu olan balığım saklanma yerleri olsada saklanmiyor suyun üstünde bekliyor. Balıklardan biri ara ara kovalıyor. Sizde başka akvaryuma almalımıyım ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.