ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Toprakvural
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Şubat 2020 00:23
Son Ziyaret:
15 Mayıs 2020 04:01
Toplam Mesaj:
61 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Toprak Vural
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Toprak Vural

SON 10 MESAJI

Koi Baligina Dikkat
Ben hatırladım sizi en iyisi tek tür bakmaktır karma akvaryum yaparken çok araştırmak lazım türleri siz çok karıştırmıştınız ve haciminiz de karma için uygun değil siz en iyisi o tankta tetra türleri olabilir lepistes olabilir daha sağlıklı olacaktır.
Japon Balığımın Neyi Var?
Taşlar suya salınım yapıyor olabilir zehirlenmiş olabilir taşları çıkarmanızı tavsiye ederim.
Akvaryumun Suyu Bulanık
O dekorları kumları ve taşları hepsini çıkarmalısın sadece filitre kalsın dekorların salınım yapmasını önleyemezsin salınım yapmayan dekorlar almalısın .
Akvaryum İle İlgili Destek
Pipo filitre nin boyutu ile akıntının bi alakası yok o hava motoru ile çalıştığı için onun gücüne bağlı olarak akıntı oluşuyor ışık konusunda ya dıy bir şekilde led yaparsınız yada klasik su altı lambalar oluyor onlardan edine bilirsiniz ama ışığı değiştirmenizi tavsiye etmiyorum önce den hangi balığı besliyordunuz acaba.
Akvaryumun Suyu Bulanık
Bakteri kültürünü pet shoplardan edine bilirsin yada internete yazarak bir çok markanın bakteri kültürü var o şekildede edine bilirsin taşlar kesinlikle çok zararlı kum da size tavsiyem akvaruma farklı bir kum alın renkli falan olmasın ama şimdilik filitre hariç her şeyi çıkartın ve bakteri kültürünü kullanın dozunda bir şekilde ve çok zorda kalmadıkça asla tam su değişimi yapmayın haftalık yarısını çekmeniz yeter şuan balıkları direk atarsanız ölme ihtimalleri yüksek fanusun içinde de çok kalmamaları lazım max 2 gün sonra sıkıntıya gireceklerdir.
Akvaryumun Suyu Bulanık
Sorun olur çünki suda faydalı bakteriler oluşmuştu şimdi sıfır bir suya koyduğunuz zaman hepsi ölebilir çok riskli bir hareket bu kesinlikle tavsiye etmem tüm suyu değiştirmeyi şimdi sıfırdan bakteri oluşcak ve bir bakteri kültürü edinmenizi tavsiye ederim akvarryumuzuz kaç litre ve kaç balık besliyorsunuz ve hangi türler.
Akvaryumun Suyu Bulanık
O taşlar suya salınım yapıyor ve renkli kum da doğru değil bence o kumları ve taşları tamamen değiştirin yerine herhangi bir silis kum hagen kum kullanabilirsiniz o taşlar ve kum balıkları zehirleyebilir suyun tamamınımı değiştiriyorsunuz acaba su değişimlerinde ve suyunuz normalde berrakmı.
Akvaryumun Suyu Bulanık
Akvaryumda ki kum havalanıyorsa suyu değiştirirken ondan olabilir.
Kafa Motoru Önerisi
450 litre alt sumplu bir akvaryum var kafa motoru olark ne önerirsiniz 125x60x60 ölçülerde.
200 Litre Filtre
bence gerek yok ama ilaha da tepe filitre kullanmak istiyorsan daha iyi modeller var bence dış filitre iş görür yanına bir pipo yada dış filitre takarsanız sizin tercihiniz gayet yeterli olur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.