ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
TalhaDUTGUN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Eylül 2019 10:41
Son Ziyaret:
10 Şubat 2021 02:21
Toplam Mesaj:
41 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Talha Dutgun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Talha Dutgun

SON 10 MESAJI

Japon Balıklarımdan Bir Tanesi Çok Hareketsiz
Saldırıya uğramadı hatta gayet tatlı tatlı tatlı yüzerler di dediğim gibi balığım akvaryum değiştirince çok strese giriyor son değiştirişim de ölmek üzereydi o yüzden alamam ve uzun süredir bendeler aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Japon Balıklarımdan Bir Tanesi Çok Hareketsiz
Şuan için atamam ama yarın sabah atabilirsem atarım ama şöyle anlatayım balığım normal suyun dibinde yerde oturuyor farklı bir hareket de bulunmuyor yem vereceğim zaman çıkıyor hızlı bir şekilde ama zorlanıyor gibi görünüyor ardından yiyip geri iniyor.[EDIT]TalhaDUTGUN,2021-01-31 00:13:16[/EDIT]
Japon Balıklarımdan Bir Tanesi Çok Hareketsiz
Çok haklısınız
120lt akvaryum
5 japon balığı(ben daha az istiyordum ama kardeşilerim zorla fazla aldırdılar)
Lifetech 835 kullanıyorum
Ve az önce bir şey fark ettim balığım sürekli yan yatarak yüzmeye çalışıyor hastalık yok gibi büyük ihtimal fiziksel bir sorun var istediğiniz başka bir ayrıntı olursa olabildiğince hızlı bir şekilde iletirim. [EDIT]TalhaDUTGUN,2021-01-30 23:54:41[/EDIT]
Japon Balıklarımdan Bir Tanesi Çok Hareketsiz
Merhaba bir kaç gündür balığım hep aynı köşede kafasını dik bir şekilde cama yaslıyor ve öyle kalıyor hiçbir sağlık sorunu yok gibi baya baktım yem atarken uçarak geliyor ama tek sorun sanki yüzerken zorlanıyor gibi hep aynı köşede öylece duruyor yem atacağım zaman anında tepede beliriyor diğerleri gibi ama hiç hareketli değil gün boyu orda yatıyor balığım hakkında biraz bilgi vermek istiyorum balığım akvaryum değiştirirken çok strese giriyor bi keresinde akvaryumda bir hastalık olmuştu en yoğun bu balık yaşamıştı hastalığı onu tedavi etmeye çalışırken balık yakalama kepçesiyle alırken arka kuyruklarından 1 tanesine zarar geldi sanırsam bu yüzden çok strese giriyor acaba nedeni nedir çözümü var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
Japon Balığım Sürekli Dipte Oturuyor
120 litre bir akvaryumda 5 tane japon balığı besliyorum burada 2 tane problemim var 1 tanesi bir balığım sürekli kuma yatıyor tüm gününü böyle geçiriyor yem vereceğim zaman koşa koşa geliyor diğer balıklarımda sürekli suyun üstünde duruyor oynuyorlar gibi onlar da sorun yok gibi gözüküyor ama yem verince hepsi geliyor yiyorlar ve hepsi oyuna dönüyor ama dipteki gece gündüz orada hareket ettiği tek zaman yem zamanı nedeni nedir bir hastalık olabilir mi yardımca olursanız sevinirim.
Japon Balığım Dekorasyonun İçinde Yatıyor.
Japon balığım sürekli dekorsayonun içinde yatıp uyuyor diğerleri çok canlı hareket ederken o sürekli uyuyor yem yeme zamanında tıklatıyorum cama kalkıp yemini yiyor 2 dolaşıp tekrar uyuyor çok şirin gibi duruyor aslında bi problemide yok ama çok hareketsiz anlayabilmiş değilim önceden bol bol hareket ederdi.
Akvaryumun Suyunu Tamamen Değiştirdim.
[QUOTE=TolgahanA]Hiç riske atmayın. Su düzenleyici katkılar var. Onlardan kullanın. [/QUOTE][QUOTE=ukilavuz]1 gün beklense hiç yoktan iyi olur. Bakteri oluşmasını beklemeden koyarsanız muhtemelen balıkları kaybedersiniz. [/QUOTE]
Balıklarımı suya yerleştirdim sanırsam filtredeki malzemelerin bakteriyel ortamı yeterli olmuş 2 gün motor açık bekledim şuan çok rahatlar yüzüyorlar yemlerini yiyorlar teşekkürler yanıtlarınız için.
Balıklarım Yüzeye Çıkıp Duruyor.
[QUOTE=Kınayu]

Selamlar ,
Yer değişikliği ne bağlı bir durumdur. Daha sonrasında normal rutinlerine döneceklerdir .
Japonlar tabanda kum ile oynamayı ve sonrasında suyun üzerinde bu belirtmiş olduğunuz hareketleri bolca yaparlar [:iyi:][/QUOTE] Teşekkürler bi sorum daha var japon balığım sanırsam kabız oldu yem yemiyor haşlanmış bezelye vermeye çalışıyorum ama onuda yemiyor nasıl yedireceğim ?[EDIT]TalhaDUTGUN,2020-07-02 13:42:15[/EDIT]
Akvaryumun Suyunu Tamamen Değiştirdim.
[QUOTE=ukilavuz]Kurulumda koyuluyor suda bakteri oluşmasını hızlandırıyor. Nette bir çok marka var.[/QUOTE]Bunu ekledikten sonra beklemeli miyim yoksa direk koyabilir miyim balıkları ?

Hocam birde 2 konu daha açtım onlara da yardımcı olur musunuz linklerini yolluyorum.
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=961381&get=last[/URL]
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/baliklarim_yuzeye_cikip_duruyor_k961434.asp[/URL]

Bakterisiz koyarsam ne olur ?
Balıklarım Yüzeye Çıkıp Duruyor.
5 tane japon balığım var dün akvaryumu temizlediğim için balıkları küçük bir akvaryuma aldım ama burada bir gariplik var balıklar suyun yüzeyine çıkıyor ben yaklaşınca hemen kaçıp aşşağı iniyorlar ben gidince tekrardan yukarı çıkıyorlar genelde tam tersi olur büyük akvaryumumdada hep tepede gezerler oksijen sorunu olduğunu hiç sanmıyorum çünkü büyük bir taş kullanıyorum ama sürekli tepedelerdi ama ben gelince kaçmıyorlardı şimdi ise kaçıyorlar nedendir cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.