ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ktekinoglu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2019 18:52
Son Ziyaret:
06 Ekim 2021 15:43
Toplam Mesaj:
69 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Shinji Kagawa
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Shinji Kagawa

SON 10 MESAJI

Plastik Kapağa Modül Led Nasıl Takılır?
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Peki yapıştırmak için önerebileceğiniz sıvı temasına, buhara vs dayanıklı yani ledi akvaryum kapağına yapıştıracak dayanıklı bir yapıştırıcı veya özel bi bant var mı? (Kendinden gelen yapıştırıcıdan ayrı olarak soruyorum)[EDIT]ktekinoglu,2021-10-01 15:23:16[/EDIT]
Japon Balığı Renk Değişimi
Bu konu benim de çok uzun süredir dertli olduğum uzun zaman araştırmalar yapıp yine çözüm bulamadığım bir konu. Beşiktaşlı olmam sebebiyle panda orandalar özellikle ilgimi çekiyordu o kadar para kıyıp alıyordum o güzelim balıkların renginden eser kalmadı. Bir tanesinde olsa tamam ama aldığım hepsinde aynı sorun. Hatta sarı siyah balıkların da siyah renkleri zamanla kayboldu. Artık ben de pes ettim bıraktım varsa bunun çözümü, yemi bilen varsa söylesin
Plastik Kapağa Modül Led Nasıl Takılır?
Arkadaşlar 1 metre bombeli plastik kapaklı buhar camı olmayan akvaryumu modül led ile aydınlatmayı düşünüyorum. Modül ledleri direkt olarak kapağa yapıştırsam, buhar etkisiyle zamanla düşmez mi? Düşmemesi için nasıl bi çözüm bulabilirim? Dediğim gibi buhar camı kullanmıyorum. Ayrıca bu akvaryuma 20 adet mercekli modül led yeterli mi? (Bitkisiz akvaryum)
Oranda Filtreye Sıkıştı
Oluşan yaranın iltihaplanmasının önüne geçmek için imkanınız varsa metilen mavili suda balığı 1 hafta kadar tutun
Japon Balığı Kuyruğunda Siyahlar Var Ölüyor
[QUOTE=elifsezer7]@xSHUSHx balık şuan çok iyi küçük bir akvaryuma aldım tek yüzüyor yem yiyor umarım kötü bir şey olmaz ama küçük akvaryumdan ne zaman büyüğe geçirmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Hiç bir hastalık belirtisi yoktu akvaryumdaki üç balıktan en hareketlisi zaten
filtre sürekli çalışıyor
akvaryuma kimyasal bir şey hiç koymadım ilaç vs
suyunun da yüzde 30unu değiştiriyorum.
[/QUOTE]
Balıkta amonyak yanığı var. Su kalitesinin çok iyi olmadığını gösteriyor ama amonyak yanığı olması bunu farklı bir kaba almanızı gerektirmiyor ana akvaryumunuzun su kalitesini yükseltin, bol hava verin ve yem verirken dipte kalmamasına dikkat edin. Bu yanıklar zamanla geçecektir.
Vatoz, Tuz Ve Yosun
Herkese merhabalar. 1 metre bombeli akvaryumda 8 adet orta boy oranda vs özel tür Japon balığı besliyorum bir tane de orta boy vatoz balığım var. Vatozu yosun problemi sebebiyle koydum ve gayet de çözüyor. Ama sıkıntı misal japonlar beyaz benek oldu tedavide tuz kullanmam lazım vatoz tuza dayanıksız o sebeple kullanamıyorum. Vatozu petshopa versem bu sefer çok güneş ışığı olmasa da yosunlaşma oluyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
Venusaqua Vs-920fc İç Filtre Yorumlarınız ?
1 metre bombeli akvaryumda Japon balığı besliyorum. Önceki akvaryumdan kalan Eheim 2010 iç filtre yetersiz kalıyor düşüncesiyle iç filtreyi güçlendirmek istiyorum(dış filtrem de var) Venusaqua vs-920fc iç filtreyi almayı düşünüyorum. Sizce iyi bir iç filtre mi sessiz mi? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/213126/021120200053551.jpg[/IMG]
Akvaryumu Büyülttüm Ama Filtreler ?
Arkadaşlar herkese merhaba...Benim 80 cm’lik düz akvaryumum vardı bunu büyülterek 1 metre bombeli akvaryuma geçtim. 8 tane orta büyüklükte Japon balığım var. Eski akvaryumdan kalan sunsun 603b ve Eheim 2010 iç filtreyle devam ediyorum şimdilik. Bu filtreler bu hacime yetersiz galiba. İki filtreyi de yenilemeli miyim yenilersem uygun fiyatlı hangi filtreleri tavsiye edersiniz ?
80 Litre Akvaryumum Da 10 Ciklet Var
Böyle petshoplar yüzünden insanlar hobiden soğuyor. 80 litreye 10 ciklet olur demek o balıkları öldürmekten başka birşey değildir. Dişi erkek dengesine de dikkat etmemiş iade de almamış belli ki adamın niyeti para kazanayım da ne olursa olsun. Bence zaman kaybetmeden o balıkları başka bir petshopa götür.
Bacto Tabs Ve Epsom Tuzu
Herkese selamlar

Arkadaşlar Japon balığı besliyorum 3 sorum olacaktı. Sera bacto tabsın iç parazit tedavisinde çok etkili olduğu söyleniyor acaba balıklarımda sorun yokken de haftada 1 kullansam önlem amacıyla iyi olur mu? Ayrıca epsom tuzunun dropsy vb tedavide iyi olduğu biliniyor acaba haftalık su değişimi sırasında kaya tuzu yerine epsom tuzu kullansam daha iyi sonuç verir mi? Bir de petshoptan aldığım misal kuyruğu siyah olan balığım 3 gün içinde o kuyruk rengi turuncuya dönüyor. Hangi balığı aldıysam 3-5 gün içinde siyah kısımlarının rengi açıldı. Bu konuda hangi yanlışım olabilir ve nasıl düzeltebilirim ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.