ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
amber
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Aralık 2006 14:38
Son Ziyaret:
11 Ocak 2007 20:28
Toplam Mesaj:
49 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
enda
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1987
Yaş:
37
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

180m/2 (winnie ve öztürk) kedi balığı

SON 10 MESAJI

Bu balık gerçek mi?
bu balık gerçek fakat resimin rengiyle oynanmış gibi yani bu kadar mavimsi hiç görmedim.eğer varsa böyle renklerde bende istiyorummm  (bu arada resim profesyonel bi makinayla çekilmiş ışığında etkisi var yani göze güzel gelen ve muhteşem renkleri yakalamışlar)amber2007-1-6 15:59:19
Melek balığı

konu açmak istemedim.benim 1 tane küçük 2 tane yetişkin meleğim var birini daha yeni aldım. dişi olduğunu tahmin ederek aldım.ama küçük meleğim tam bi gerizekalı yeni aldığım yetişkin dişiye vurup duruyo hayvan bi türllü hareket edemiyo köşeye sıkışmış bi şekilde..erkek meleğim gayet memnun dişiden yanında durmaya çalışıo acaba eş tutarlar mı tutarlarsa bunu nasıl anlarım? ayrıca yumurtlaması için ne yapmalıyım?

balon moli nin hamile olduğunu nasıl....?
halsiz değiller sadece çok şapşallar.ayrıca genelde su yüzünde yakın yerlerde duruyolar ama sanırım hamile olduğunda dipte dolaşıyorlar.
Canlı Doğuranmı?Yoksa Ciklet mi?

aynı fikirdeyim lepistes ve diğer canlı doğuranlar çok dayanıksız ve ölmelerinden dolayı insanların şevki kırılıyor.benimde bayadır olmasına rağmen hala kayıplarım oluyor her sabah kaltığımda acaba bugün hangisi öldü diye kalkmaktan bıkıyor insan bende yeni bir tank alıp malawilere geçicem.bu konununda açılması çok iyi olmuş

Yeğenim 5 yaşında ve kaplumbağa istiyor:(
ben mi yanlış anlıyorum yoksa ikidir benim fikirlerime tecavüz mü ediliyor? sanırım insanlar kendi fikirlerini düşüncelerini söylemede özgür değil bu forumda!! Çok yazık ki ben inatla o kaplumbağa bakılsın demiyorum sadece bakılabilirliğini açıklamaya çalışıyorum bu benim düşüncem!  ve yine yazık ki iki kişi gülşen hanıma yardım altında ters düşmeye çalışıyolar buna gerek yok sana katılmıyorum kardeşimde olsun bitsin.ukalalığa gerek yok!
Yeğenim 5 yaşında ve kaplumbağa istiyor:(

hasan'a katılmıyorum! sonuçta 5 yaşındaki o küçük çocuk ne balık bakmasını nede kaplumbağa bakmasını bilebilir.sizin için bu yanlış bir yöntemse ozaman balığıda önermeyin!Ve şöyle düşünün birçok genç anne çocuk bakmasını bilmeyerek dünyaya bebek getiriyorlar.sonuçta arkadaşımızın yiğenide o kaplumbağa ya baktığı sürece, hastalandığında iyileştirmesini, düştüğünde kaldırması gerektiğini ..vs öğrenicek. o yaşta o hayvan ona sorumluluk kazandırabilir.Ayrıca saf olmayalım o kaplumbağa o küçük çocuk değil ailesi bakacaktı.sanki herşeyiyle o ilgilencekmiş gibi böyle dünya sorunu haline getirmeye gerek yok!

(bu forumda saygıyı gereken ve hakeden insanlara gösteririm!)

Kapak Yapımı ( Yeni Foto Eklendi )
hımmm malzemeyi tabiki ben almayı düşünüodum fakat hiç zahmet etmeyin ben yaptırırım nedense fikrimi değitirdim birden(!)
Yeğenim 5 yaşında ve kaplumbağa istiyor:(
bence kaplumbağ bakılması okadar zor bir hayvan değil benimde o yaşlarda kaplumbağlarım vardı paşalar gibi yaşıyoduk.ayrıca o yaştaki bir çocuğun hayvanlara  ilgi duyması çok güzel bişey. bence o kaplumbağ nın yardıma ihtiyacı vardır siz onu mutlaka alın.her evcil hayvan yardıma muhtaçtır.akvaryumcularda balıklara özelliklere betaları minicik kaplarda beslediklerini görüyoruz.zaten hayvanların parayla satılması başlı başına bir olay bence..bir veterinerin dediği gibi insanların dostları parayla satılmaz arkadaşlar.neyse konuyu toparlamak gerekirse o kaplumbağnın karşınıza çıkma sebebi vardır bunu besleyip beslemeyerek siz görüceksiniz.
Beyaz benek

saolun da benim yaptığım şekilde iyileşir mi onu merak ediyorum akvaryumun içine motoru çalıştırmadan 3 gün boyunca sadece metilen mavisi koyarsam bütün balıklarımı kaybederim.bu motorun kapatılması olayınada takıldım zaten bu şartmıdır?zaten bitkilerde hemen tepki verdiler hayalet gibi oldu bazılarının yaprakları...

hava motorundan iç filtre
Pardon ben hiç yaratıcılık bakımından düşünmemiştim.encort2006-12-25 4:49:3

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.