ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bengi07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Kasım 2014 17:34
Son Ziyaret:
11 Kasım 2014 22:14
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bengi Bayar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bengi Bayar

SON 3 MESAJI

Japon Balığı Hastalıkları nelerdir?
Bi pet shopa gittim ve adam sera baktopurla aynı içeriğe sahip olduğunu söylediği mikofish diye bi ilaç verdi bi kaç gündür onu kullanıyorum ve balığın pullarının şişkinliği geçti ama bu sefer de bi sürü siyah leke çıkmaya başladı ve bu siyah noktalardan biri tekrar şişti. sağlıksız değil eskisi kadar ama kuyruğu erimeye başladı bu sefer de. benimki çok ilginç bi balık heralde normalde kuyruk çürümesi beyaz beyaz oluyomuş benimkinin kırmızı ve siyah yerler çürüyo ve cidden baya gitmiş kuyruğu. ama sadece tek tarafı. hava kabarcıkları varken filtreye takılıp kurtulamıyodu o derece kötüydü ama şimdi daha iyi. linkini attığınız tedaviyi uygulasam siyah noktacıklar, kuyruk çürümesi ve şişkinlikler geçer mi?
Japon Balığı Hastalıkları nelerdir?
İnternette balık hastalıklarını çok araştırdım bulamadım, dropsyde biraz daha farklı gibi geldi bana benim balığımda biraz daha şişmiş gibi değil de çok şişko bi balıkmış gibi ve de koyu renkli lekeler çok yok, daha sonra çok minik ve gri renkli lekeler çok çok az çıktı ama büyük hava kabarcıkları var.
http://japonsuleyman.tumblr.com/ burda fotoğrafları var
dropsy olabilir belki dediğiniz gibi ama iç parazitse iç parazit dışında başka bi hastalığı da olması gerekmez mi kabarcıklar da var ya derisinin üstünde?
Vieja2014-11-12 02:44:28
Japon Balığı Hastalıkları nelerdir?
Merhaba siz bu konuda bilgi sahibi gibisiniz yani bu konudaki insanlar olarak ben de sizlere bir şey sorayım
doğduğumdan beri japon besliyorum 15 yıldır aynı japon olmasa da ve son japonumun da 2. senesi ve 5. ayı doldu ama daha önce hiç görmediğim bi şekilde vücudunda kabarcıklar çıkmaya başladı derisinin üstünde. sanki pulları incelmiş ve içine hava dolmuş gibi duruyo. bunlar olmadanbir ay kadar önce de aniden şişmeye başlamıştı ve sanki çok şişmiş de pulları gerilmiş gibi duruyodu. akvaryumum 30 lt bi tane japon balığım bi tane de cüce vatozum var. akvaryumun suyunu balığı aldığımız yerden gelen tavsiye üzerine hiç değiştirmiyoruz sadece arada alt kısımlardan su çekip dinlenmiş musluk suyu koyuyoruz. ichtopys benzeri bi adı olan beyaz benek ilacını da son birkaç aydır kullanmıyoruz. balığım eskiden hiç gitmediği köşede sürekli kafası aşağı doğru bakacak şekilde durup yüzgeçlerini oynatıyo. eskiden de arada kuyruğunun en uç kısmında kırmızılaşma olurdu arada ama bi süre sonra geçerlerdi. bu sefer o kırmızılaşma sanki kurumuş da dökülmüş gibi siyahlaşmış ve azalmış. acaba bu kuyruk rengiyle derideki kabarcıkların bi alakası olabilir mi ve EN ÖNEMLİSİ DERİDEKİ DEVASA HAVA KABARCIKLARI NASIL TEDAVİ EDİLİR? balığım ölecek diye çok korkuyorum lütfen yardım edin.
Vieja2014-11-12 02:44:11

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.