ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Caner Gürel
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ekim 2013 15:36
Son Ziyaret:
29 Nisan 2014 18:38
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Caner Gürel
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 8 MESAJI

Guramilerim İle 2. Ayım
Maşallah kardeşim iyi büyütmüşsün 
Buda benim tankım resim ve video mevcut.
Merhaba israfil kardeşim çok hoş bir kurulum olmuş gerçektende çok güzel duruyor Duman Han abimin dediklerine katılıyorum bende, İnşallah sağlıklı bir şekilde büyütebilirsin yavrucaklarını. Ayrıca avatarındaki gif'ten t-rap dinlediğini anlıyorum :) doğru yoldasın kardeşim ;) 
Kargo parası (önemli)
Merhaba arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum, ankarada olan bir arkadaşımdan dişi bir betta alıcam. Kaç lira tutar acaba kargo parası ? Önerebileceğiniz kargo şirketi varmı ? 
Bitkilerim,Balıklarım Ve Fotosentez syf-4(videolu)
Merhaba akvaryumunuz için çok iyi balığınız İsrafil arkadaşımızın dediği gibi gerekli düzenlemeleri yaparsanız inanın çok daha mutlu olucaktır. Umarım sağlıklı uzun yıllar beraber yaşarsınız.

Bettayı bardaktan kurtarıp hakkettiği akvaryuma kavuşturduğunuz için size çok teşekkür ederim. İsrafil arkadaşımızada üşenmeden u detaylı bir şekilde anlattığı için  teşekkür ediyorum. Gelişmeleri bildirirseniz seviniriz.

Bitki İçin Aydınlatma
Öncelikle Erhan bey değerli yorumunuz için teşekkürler. Bitki olarak     Tilki Kuyruğu,Saz,Zeytin kullanmayı düşünüyorum sizce uygun olurmu bu türler akvaryum için ? (Tilki Kuyruğu arkada, Saz Önde,Zeytin ortada olucak)  ayrıca dediğiniz ışık nereye takılır bilmiyorum bende ampul giriş yeri gibi birşey var çünkü  bunun gibiler için girişi var ve akvaryumda bunu kullanamazmıyım acaba ? 
Bitki İçin Aydınlatma
Önerin için teşekkürler İsrafil kardeşim umarım biran önce bilen birisi çıkar çünkü ne kadar çabuk o kadar iyi :) 
Bitki İçin Aydınlatma
Merhaba arkadaşlar ben daha önceden 11 litre akvaryumda 2 japon beslediğimi söylemiştim bunun bir hata olduğunuda anlayınca japonları çıkarıp fanusumdaki bettamı koydum akvaryuma şuan gayet mutlu ve kıpır kıpır gerçektende çok fazla fark oldu fanusda yerde yatarken burda yerinde duramıyor hiç böyle olacağını düşünmemiştim çok teşekkürler öncelikle. Fakat ben balığımı dahada mutlu edebilmek için akvaryumu bitkilendirme kararı aldım.Akvaryumun boyutları, Uzunluk:29 Yükseklik:24 En:17 yani 11.5 litre civarında 2 kg siyah bitki kumu aldım ve bir paket gübre aldım petshoptan daha kumları felan koymadım size bir danışmak istedim size birkaç sorum olucak izninizle 


1.Akvaryumun Kapağında Bir Ampul Takma Yeri Var Oraya Evimde Kullandığım Bir Florasan-Ampul Takabilirmiyim Bitki Yetişebilirmi ?  (60 W yazıyor üzerinde ampulun)

2.Belki Bitkilerden Adi Salyangoz Bulaşır Koruma Olarak Helena Atarsam Bettam Yermi Helenaları ? 

3.İleride Bettayı Bırakıp Karides Türlerine Yönelmek İstiyorum  O Yüzden Ne Tür Bitkiler Kullanmalıyım ? (Petshopta Moss Yok)

4.Sanırım Bir Arkadaş Su Mercimeğinin Zararlı Olduğundan Bahsetmişti Sizce Bettama Ve İleride Besliceğim Karideslerime Zarar Verirmi Yoksa Aksine Yarar Verirmi ?
 

5.Bir Poşet Gübrem Var Onuda Yıkicakmıyım Akvaryuma Koymadan Yoksa O Direk Koyuluyormu Ayrıca Gübreyi İlk Koyup Onun Üstüne Kumumu Döküyoruz ? 

Efendim sorularım bu kadar okuduğunuz için çok teşekkürler


Caner Gürel2013-10-28 22:43:01
11 Litre Japon Akvaryumum :)
Merhaba arkadaşlar benim adım Caner 15 yaşındayım 2 hafta önce bir arkadaşımın aracılığı ile ilk balığımı aldım (japon) fakat bunları fanusta koydum ilk haftalar sonra arkadaşımın uyarısı ile 11 litrelik akvaryuma geçiş yaptım filtre+aydınlatma+arka fon mevcut kum olarak siyah kristal kum kullanıyorum içinde 2 adet ''Aslan Baş'' dedikleri tür var ben petshopda beğendiğim için almıştım sanırım filtrem biraz  güçlü o yüzden normal şeklinden çıkarark şelale gibi yaptım böylelikle daha az hava vermeye başladı yem olarak normal yem veriyorum günde 3 kez 3 adet yemi ezerek veriyorum  haftada bir %30 su değişimi yapıyorum  ayrıca 6 lt  fanusumda betta besliyorum sizin görüşleriniz nedir sizce nasıl ? 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.