ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
komutan_54
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Eylül 2006 23:05
Son Ziyaret:
13 Kasım 2011 15:21
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ercan ŞAHİN [I]Egik[/I]
Doğum Tarihi:
21 Aralık 1980
Yaş:
43
İl:
Sakarya
Meslek:
pet shop sahibi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

ilk parti yavrular

Emeğinize sağlık,çok güzeller,maaşallah,resimlerin devamını merakla bekliyoruzClap

küçük tuvalet üretimhane olursa
Clap Emeğinize sağlık gerçekten tebrikler,bu resimden alınması gereken örnek ; daha büyük tank kurmak istiyorum fakat ''odamız müsait değil'' diyenlere LOL 
flagly
Zorda kalmadığınız sürece kimyasallardan uzak durmanızı tavsiye ederim,sarımsaklı yeme devam ettiğiniz sürece kolay kolay her hangi bir sorun yaşamayacağınıza eminim,tabiki su değişimlerinde dikkatli olmaya devam edersenizWink Sağlıklı günler.
Tahliksizlik (Yeni) resimli

Bence daha fazla şanssızlık yaşamamak için bitkilerden vazgeçip balıkların forumunu yeniden kazanana kadar cama cam bir tank kullanırsan daha iyi olur,bence hiç bir zaman bitkili bir tank kullanma discusların için en sağlıklısı cama cam tanklar olduğunu unutmayalım.

discuslarım ölüyoR:(

Balığı getirdiği poşetteki suyu akvaryuma eklemeden nasıl bir alıştırma yapıcak ? Ana tanktaki sudan alıp yeni getirdiği balığın oldugu leğene dökücek suyu arkadaşımız ama o zaman sürecince balık nerde ve nasıl bir suda saklanıcak ? Bir şeyleri anlatırken karşımızda ki insana öğretmenin en kolay yolunu seçelim arkadaşlar,kafa karıştırıcı açıklamalar yaparsak destek olmaktan çok köstek oluruz...! yeni aldığımız balığı alıştırmamız için poşetteki suya tankımızdan aldığımız suyla alıştırırız bu yüzden poşetteki su ve tankımızdaki su karıuşıcaktır ayırmak imkansız.Sağlıklı günler.

CAM SİLİKONU YERİNE BALLY

Benim elimde istemediğiniz kadar akvaryum silikonu mevcut,bende Adapazarı'ndayım ve siz bence evden dışarıya bir adım at bakın etrafınıza.

komutan_542007-10-31 19:21:38
Kaplumbağa akvaryumu hakkında
hayvanlarımızı basıte almayalım lutfen herseyden önce onlarda bır can tasıyorlar onlarında bu dunyada bızım kadar yasamaya hakları var eger onları dogal ortamlarından ayırıp evlerımızde mısafır edıyorsak onlara en guzel odamızı ve ıkramlarımızı sunmalıyız...sağlık ve nese dolu gunler...bır petshoptan alıcagın akvaryum yapacagından daha ucuz ve kalıtelı olucaktır arkadasım olayları abartmayalım artık bız her kalıte ve her keseye uygun malzemede satıyoruz.kaplumbagana cıkabılecegı yukseklıkte bır dekor kullanırsan en guzelı olur soguk kıs gunlerı ıcınde ısıtıcı kullanmalısın bence...onlar herseyın en guzellerıne laıkler.

Kaplumbağa için masrafsız akvaryum?
hayvanlarımızı basıte almayalım lutfen herseyden önce onlarda bır can tasıyorlar onlarında bu dunyada bızım kadar yasamaya hakları var eger onları dogal ortamlarından ayırıp evlerımızde mısafır edıyorsak onlara en guzel odamızı ve ıkramlarımızı sunmalıyız...sağlık ve nese dolu gunler.

kapluşum!!!
sana denızden saray yaptırdım desen yerıdır kaplumbagana  tebrıkler.
Diskuslarım(resimli)
fisherman acıklaman cok guzel tebrıkler sen hersyı guzel anlatmıssın zaten bıze sölıcek bişey kalmamıs :) tebrıkler....arkadasım sanada saglılı akvaryumlar.balıkların o kadarda kötu degıl sıkma canını bosuna yemlemeye ve ısıya dıkkat et ph ını kontrol altında tut zemın temızlıgını aksatma duzenlı su degısımı ve dogru beslenmeyle herseyın ustesınden gelırsın...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.