ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
transport34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Haziran 2013 16:42
Son Ziyaret:
15 Kasım 2014 13:49
Toplam Mesaj:
49 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali erduman
Doğum Tarihi:
12 Ekim 1979
Yaş:
44
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


ali erduman

SON 10 MESAJI

37 lt Bitkili Canlı Doğuran(Yeni Resim Eklendi)
Ne kadar cok balık o kadar çok ölüm.37 lt için çok riskli hele hele moli lerin geninde taşıdığı ölümcül bakteri durumu varken..
Farklı bir tarz bitkili akvaryum seti
Veysel bey verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Ben bir seyden supheleniyorum yavrulari makinecekmesin diye kadin corabi gecirmistim bu filtrasyonun kalitesini dusurup suyun kimyasini bozmus olabilir mi?
Farklı bir tarz bitkili akvaryum seti
Veysel bey ilginiz için teşekkür ederim kısaca kullandığım malzemeleri ve akvaryumumu tanıtayım. 50.30.45 ölçulrinde ithal köşesiz bi akvaryum. ( cam değil) Jebo 825 dış filtre sünger elyaf aktif karbon ve seramik mevcut. Isıtıcı 25 derecede sabit. Jbl manado ve cakıl karısık var. Eledoa java moss ve çam bitkilrim var fakat eledoa ve çam bitkileriminde çok formda oöduğu söylenemez. Haftada bir yuzde 20 su değişimimi beklemiş su ile yapıyorum. Bu değişim sırasında sera florena sıvı gübre yi 5 damla kullanıyorum. Sera flora sera vipan sera spurilina tabs sera o-nip tablet kullanıyorum. Daha ne yapsam ki bunlar haricinde bilemedim. İnanın hobiden soğumaya basladım sizin gibi saglıklı ve mutlu hobicilere gıpta ediyorum. Allah nazarlardan korusun diyelim maasallah diyelim de nazar değmesin.
Farklı bir tarz bitkili akvaryum seti
Veysel bey canlı doğuranlar inanın cocukluğumdan beri vazgeçilmezim olmuştur Akvaryumunuzun formu inanın beni büyüledi. Uzun seneler sonra bu hobiye dönüş yapayım dedim. 50 cm lik 75 lt lik bi ithal akvaryum edindim. Fakat ne yaptımsa canlılarımı ölümlerden kurtaramadım. Siz ce buyuk akvaryumun canlı doğuranlar üstünde avantajı daha mı çoktur?
Yeni Dizayn Düşüncesi-kaya bulundu
Kayalarin renkleri çok güzel . Sivrilik olusumunu yok ederim diyorsan salinim yapma olayini tuz ruhuyla test edebilirsin. Hayirli olsun..
Kucuk akvaryum buyuk akvaryuma göre daha mi zor...
Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. İnanin ölümlerden biktim artik. 160 litrelik bir canli doguran seruvenine atilmak artik farz oldu diye dusunuyorum.
Kucuk akvaryum buyuk akvaryuma göre daha mi zor...
Yillar önce 120 litrelik akvaryumumda istenilen su sartlarini daha kolay oturtmustum sanki.
Simdi 70 litrelik bir akvaryumda canli doguran beslemek bir iskence oldu.Sizce bu tecrubem
akvaryum dunyasinda da kacinilmaz bir durummudur?
200 lt canlı doğuran
Erge kardeş. Öncelikle merhaba. Öyle bir beyin fırtınası içeridindesin ki bence derhal birini secmelisin. Ya üretim tankı ya da görsel tank.Bitkili akvaryumlarda kullandığımız ilaçlar sürekli kurcalama vs.. vs.. üretim için uygun değil. Hatta tecrübe edinene kadar birçok balık kaybı yaşayacaksın. Üretim tankı ise rafya su ve cakıl dan ibaret kendi haline bırakılmıs bir tank. Bu ikisi ancakve ancak şansın yaver giderse ve suyu oturtursan çok sağlıklı balıklar bulursan bir arada olabilir. Seçim senin. Saygılar
akvaryumum 134*52*64
Bahadır bey hayırlı olsun. Çok şık bi akvaryum elde etmişiniz. Bu akvaryum bence tam tanganyika biyotopu için yapılmış....
BİTKİLİ KAYALI CANLI DOGURAN TANKIM
Tebrikler mükemmel bir kurulum kanımca...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.