ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sBBy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Aralık 2012 22:08
Son Ziyaret:
16 Nisan 2017 02:20
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Salih Burak YAVAŞ
Doğum Tarihi:
24 Ocak 1993
Yaş:
31
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci-İÜ VETFAK
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Salih Burak YAVAŞ-İÜ VETFAK

SON 10 MESAJI

Yeni Başlangıç
Herkese kolay gelsin :) . Bir konuda danışmak için konu açıyorum.
Ben balık türü önerisi istiyorum. Daha çok teke tek eş tutan ya da 1e4 1e5 gibi oranlarda bakılması gerekmeyen ve çok yavru yapmayan, uzun yaşayan da olabilir ve 'Çok yavru yapmasını istemiyorsan eğer zor üreyen türler de olabilir' derseniz onlardan da tavsiyeler alabilirim. Sanırım biraz zor bir tavsiye oldu ama bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :) .
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Meraba herkese :) . Bende hala daha hangi hayvanı beslesem diye kararsızım. Şıklar içinde balık var kuş var köpek var ama hepsi için önce gerekli imkanları sağlamaya çalışıyorum yani bakıyorum hangisini sağlayabilirim diye. Balık olursa da ne olacak diye bakıyorum :) . Öyle araştırma içindeyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D .
Japon Oranda
Her ikinize de çok teşekkür ederim. Berkay, attığın linki okuyacağım. Ben Oranda beslemeyi düşünüyorum :) . İki tane bakmayı düşünüyorum. Bunun için heralde 100 litre çok rahat yetecektir diye düşünüyorum ya da taşınana kadar 50 Litre gibi birşey de yeter bence yavru olacakları için. Birde hava taşı yerine sadece ben iç motor kullansam olmaz mı? Anladığım kadarıyla çok süse gerek yok çünkü daha çok yüzmeyi seviyorlar ve kumla oynamayı. Bir kaç kaya koysam yeter heral ama çok yüksek ve sivri olmamak şartıyla. Birde balıkları almadan önce akvaryumu bir hafta falan canlandırmak gerektiğini duydum, o nasıl oluyor acaba?
Japon Oranda
Kolay gelsin arkadaşlar :) .
Ben daha önce lepisten başlayıp cichlidte besledim yani kısacası her türlü balığı besledim ya da araştırdım diyebiliriz ama sadece Japon balığı beslemedim ve Orandalar gerçekten dikkatimi çekti buyüzden beslemek istiyorum ama ne tür akvaryum gerekir nasıl olmalı akvaryum ya da minimum ihtiyaç ile nasıl başlanır diye sormak istiyorum. Öncelikle küçük orandalar ile minimum seviyede başlamak istiyorum. Sizden istediğim bunun için neler gerekir, ne kadar büyüklükte bir akvaryum gibi. Birde kaç tane oranda beslesem olur mu yoksa grup halinde mi olmalı? 
Bu tür sorulara cevap bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler :) .
Japon merakı
Çok teşekkür ediyorum :) . Gerçekten çok yardımcı olacak. Zate herşeyi yavaş yavaş ayarlayıp sonra eksiksiz olduğu zaman koyacağım balıkları içine buyüzden daha acelesi yok.

Birde ben uzun yaşayan bir tür istediğim için Oranda dedim ve hoşuma gittiği için.
Japon merakı
Bilgiler için teşekkürler :) . Ama ben internetten alacağım zate ve oraya söylesem acaba ayırt edip gönderirler mi Oranda cinsi japon balığını?

Birde ben Oranda istiyorum ama uzun yaşadığını duyduğum için çünkü gerçekten iyi ortamda uzun yıllar bakmak istedim.
Japon merakı
Ben de yeni Japon Balığı akvaryumu kurmak istiyorum. Amacım aslında iki tane alıp eğer ayırım olabilirse dişi ve erkek olarak, iyi bir ortam sağlayıp uzun bir ömür bakmak. Duyduğuma göre Oranda türü 10-90 yıl arası yaşıyormuş. Bende bakmak istiyorum uzun süre. Ama ne gerekir ne gerekmez bilemedim tam olarak. Araştırdım ama yine de sorularım var. Öncelikle ilk başlarda ne kadarlık bir akvaryum ile idare edebilirim? Daha sonra büyütmek şartıyla. Sonra dış motor olmasada olur mu? Çünkü önce kısıtlı imkanlar ile başlamayı düşünüyorum bir kaç ay. Zate dediğim gibi iki tane almayı düşünüyorum. Birşey daha var, belki yer değişikliği yapabilirim buyüzden ulaşım için sıkıntı olmazlar diye umuyorum. Şimdilik soracaklarım bu kadar. Teşekkürler cevaplar için şimdiden :) .
Akvaryum yapmak istiyorum
Özellikle önerebileceğin Bir şey var mı.*
Akvaryum yapmak istiyorum
Dış Motor Malzemeleri ne yapacağım.? Hazır olarak Dış Motor alırken veriliyor mu yoksa almam mı gerekiyor.?

Bana birBalık Tavsiyesinde bulunabilirmisiniz. Bir Arkadaş Trophesu önerdi ama.
Akvaryum yapmak istiyorum
Ekipmanları Detaylıca bana yazabilirseniz bende araştırırım ve bulabilirim. Pek Bilgi Sahibi olmadığım için.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.