ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
TorreS
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Eylül 2012 18:10
Son Ziyaret:
08 Aralık 2014 17:52
Toplam Mesaj:
95 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Yiğit Tabak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Yigit Tabak

SON 10 MESAJI

Elde kalması...
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.  Balıklarımızın büyüyüp yavrulamasını çoğalması çoğumuzun hoşuna gider. Balık alırız mesela mücevher çiklet büyürler ve yavrularlar sonra yavrular biraz büyüyünce ayırmamız gerekir ayırırız ama o yavruları elimizden çıkaramayız : akvaryumcular almaz yakınında akvaryumu olan olmaz , internet ilanları işe yaramaz. Bu zamanlarda ne yapmamız gerekir. Akvaryumları büyütüp artıramadığımız zamanlarda onların o akvaryumlarda mağdur olmasına gönlümüz bir türlü razı gelmez.Bu tür durumlarda ne yapmamız gerekir?
Bazik Su
Merhaba arkadaşlar . Bitkili(mangrow kökü,saz,moss... karma tetra akvaryumu kurmaya hazırlanıyorum fakat tek sorunum çeşme suyumuz kireçli . Tetralarda yumuşak ph'ı düşük su seviyorlar . Ph'ı düşürmek için yapa bileceğim bir şeyler var mı?
Sizce yeni betta tankım nasıl ?
Çok hoş bir akvaryum olmuş . Arkadaşlarin dediği gibi farklı şekillerde düzenlene bilir .  Bu arada  filtrenin deviri çok yüksek 500l/h.
Mini Üretimhane
Balıklar yerleşti mi :) 
Seçim
Penguen ile neon tetralar arasında bir sorun çıkmaz değil mi?
Seçim
Biraz daha renk olsun istiyorum. 5-6 neon a yer yok mu ?
Seçim
Merhaba arkadaşlar.Ben Yiğit.Şuan elimde boş 66 cm net 50 litre bir akvaryum var. Buna bitkili akvaryum yapmak istiyorum. Şuan elimde sadece 6 adet penguen tetra  var .Bunların yanına ekleye bileceğim. Renkli uyumlu balık arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sarı Prenseslerim (Yorumlarınızı bekliyorum)
Maşallah spleriniz çok güzelmiş.Sakıncası yoksa bir soru sormak istiyorum. 95-45-45 =190 litre akvaryumda 1e3d sp ile 1e3 iceman mı yoksa 1e3d demasoni 1e3d iceman mı daha güzel ve uyumlu olur(Başka seçeneklerde olabilir)?
Karınca
Fotoğraf koyabilirsem bile sadece toprak koyabilirim  Çünkü karıncaları bulamıyorum tünel kazmış keretalar kazılmış toprak var ama tünel göremiyorum :( Galiba kraliçe yumurtladı ve diğer karıncalar yumurtalara(pupalara) bakıyorlar.  Ayrıca sistem kurdum :) minik saklama kabına 2 yollu bir sistem kurdum yemlerinin oradan yiyecekler .
Karınca
Ne kadar şanslıyım, ben bir karınca yuvası buldum dün.Taşların arasındaydı ve yeni olduğu belli oluyordu kraliçe yanında sadece 3-4 hizmetçisi vardı.Onları dün akşam ki mesajımdan sonra buldu onları orta boy bir turşu bidonunda besliyorum.Yemleme kanalı vs. yaptım.  Birde onları balkonda tutuyorum bir şey olur mu? Yoksa içerimi almalıyım?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.