ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
su perisi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Haziran 2006 12:37
Son Ziyaret:
20 Ekim 2008 01:29
Toplam Mesaj:
27 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
su perisi
Doğum Tarihi:
07 Aralık 1981
Yaş:
42
İl:
Eskisehir
Meslek:
ressam
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ebru

SON 10 MESAJI

Yaklaşık 9haftadır doğurmayan hamile lepi

Aynı durum bende var. Balığım hala doğurmadı şartlar uygun. Ama hala doğurmadı. Aldığımda hamileydi aradan 4 hafta  geçti. Bi ara beyaz benek olmuştu şimdi iyileşti. Napıcam bilmiyorum.

kabuk yumuşaması

Birde bir gün önceden haslamış olduğun yumurtanın suyunu akvaryumun içine koyarsan bununda faydasını görebilirsin ve arkadaşlarında dediği gibi gaga taşı ve bol güneş. Son bişi daha bidaha ihmal etme kaplumbağalarını!Geçmiş olsun...

Bunun anlamı ne?
Merhaba arkadaşlar benim iki tane kaplumbağam var. Biri yaklaşık 1 yıldır diğeri 1 bucuk yıldır benimle. İkiside aynı boydalar (9,5 cm yaklaşık). İkiside akvaryumun dibindeki kumları eşeleyip duruyorlar ve kendilerine orada yer yapıyorlar (sürekli aynı yeri) orada uyuyorlar. Çoğu zamanda birbirlerine bakıp garip titreşimlerde bulunuyorlar. Bunun anlamı ne olabilir? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar...
 
Kaplumbağa Akvaryumu
Dip temizleyici; dipte biriken pislikleri temizlemeye yarar ve aşa yukarı 20 ile 25 ytl arası bişey. Ankarada bir yer bilmiyorum o yüzden tavsiye edebileceğim bir yer yok. ben akvaryumumu kendim yaptım iyi bir motor 20ytl, ısıtıcı atman marka tavsiye ediyorum oda 20 ytl. ışık ise sürüngenler için özel ışık var oda 25 ytl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bide üzerine çıkıp güneşlenicekleri bir yer lazım. Bu arada kurutulmuş karidese hasta oluryorlar. Aklımdakiler bular kolay gelsin.
Lepistesim taksit taksit doğuruyor
Balıkçıkların hayırlı olsun güle güle büyüt
lepistes akvaryumum(acemiyim daha)

Evet akvaryum süper olmuş bencede. Ellerine sağlık diyorum. Akvaryumun boyutuna gelice bir öğrenci evi olarak iyi bence( arkadaşı çok yakın tanırımda). Artık benim kaplumbağalarımın akvaryumunu büyütmemem yardımcı olursun sanırım.

calı doğuranlarda yemleme aralığı ?
arkadaşlar canlı doğuran akvaryumum var yeni kurdum ve acemiyim daha ,ne sıklıkla yemleme yapıcağımı ve nasıl yemler kullanıcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
nasıl akvaryum kumu kulanmam lazım acaba?
arkadaşlar akvaryumumda bol miktarda bitki yetiştirmek istiyorum ogün akvaryum kurulumunda toprak secimleri ile ilgili bi makale okudum siteden ama pek bişe anlamadım taban kat orta kat ve üst tabaka kumlarını nası temin edebilirim baya bi terim vardı pek bişe anlıyamdım malum kimyam çok berbatta ben Kütahyada yaşıyorum ve bu kum türlerini nasıl buralardan temin edebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim (yani doğadanda bulabilirmiyim)
Lepistes Platinin kuyruğunu yiyiyor..

Arkadaşlar akvaryumuda 4 dişi lepistes, 2 erkek lepistes mevcut ve bir çift platim var. Dişi platimin kuyruğundan yavaş yavaş parcalar eksiliyor, sanırım lepistesler yiyiyorlar. Ne yapmak lazım? Yoksa bunlar bir arada yasamıyorlar mı? Bir de çöpcü balığım var.

Yardımcı olursanız sevinirim.

M_R_T2006-11-5 22:58:44
caretta carettaya yardım mı ettim?
En doğrusunu yapmışsın. Bende 5 yıl kadar önce lara plajında bir tane bulmuştum ve senin yaptığının aynını yaptım zaten nesilleri tükenmek üzere  

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.