ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tech
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2006 12:44
Son Ziyaret:
07 Mart 2012 01:25
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bilal Ülger
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bilal ÜLGER
Aydın-Denizli
75*40*40
3siyah calvus+2leulepi+2maymunkafa+2kriminazsi+1hayalet

SON 10 MESAJI

11 Haziranda Denizlililer Buluşdu(Fotolu)

Nasıl kaçırmışım güzel olmuş. İnşallah bir dahakine gelirim.

anubias erimesi
Arkadaşlar 1 hafta kadar önce 2 kök anubias aldım. Şimdi yaprakları erimeye başladı. Bitki bakımı adına birşey yapamadım. Bitki almadan önce tuz da atmıştım zaralıymış galiba. Şimdi neler yapmam gerekiyor? Işık gralux 20w 12-14 saat açık. Kum midye kırığı.
Sorun bitmiyor!

Slm arkadaslar dediklerinizi yaptım ama bugün 2 makrakanta 2sp daha öldü. Beyaz benekte çıktı. Ben de daha fazla dayanamadım. Akvaryumu tamamen boşalttım. 2 saat temizledim sadece su ve sünger kullandım. Suyu da çok yavaş ve altına taş koyarak boşalttım su bulanmadı. Aqua vital su hazırlayıcı attım 2 saat sonra sera costapur ve kaya tuzu sonra ısıyı 26 dereceye getirdim kalan 5 balığımı :(  (2kadanga 2snow 1texas) akvaryuma attım. 3 saat oldu gayet iyiler. İnşallah bu kadarla kurtuluruz.

Sağlıklı balıklar...

Sorun bitmiyor!
Arkadaşlar balıklar geleli yaklaşık bir hafta oluyor. Sp in birini 2-3 gün önce kaybettim. Akvaryumda sorun bitmiyor. Sp ler texas ve makrakanta yem yemiyor. Makrakantaların rengi attı. Texas ve snowların karınları içine çöktü. Yem atarken spler ve texas kaçıyor saklanıyor. Su da biraz sarı veya yeşil tam anlayamadığım bi bulanıklık var. 120lt. atman 1000f ve hava champion 078 devamlı çalışıyor. Gralux floresan kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Aklımdan akvaryumu boşaltmak yeniden temizlemek geçiyor ama daha kötü olurlar diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım???
aşırı yemin zararı?
Arkadaşlar ben genel olarak soruyorum. Aşırı yem malawilere ne zarar verir? Yoksa doyunca yemezler mi?
balıklar dibe çöktü çok çok acil!

Slm arkdaşlar çok üzülerek söylüyorum sp nin erkeği bu sabah saatlerinde vefat etti. Kalp masajı falan yaptım ama nafile. Diğerleri kurtulacak gibi inşallah tamamen düzelirler.

snoppy prenses
Snoppy prenses ismini ilk defa duyuyorum gerçi yeni sayılırım. Bende gördüm basbaya kirli beyazdı ama onlar arızalı sarı prenses dediler bana.
balıklar dibe çöktü çok çok acil!

Yardımlarını esirgemeyen Mete, Kartalli, Birhan, Osman, Emir ve Hızır Beye teşekkürler. Balıkları ayırmadım ama %20 su değişimi yaptım. Tuz attım hava motoru ve filtreyi son kademelerine aldım. Işıkta açık. Sarı bir tablet ilaç aldım onuda attım 2 saatte eridi ilacın adı sanı ne bilmiyorum ama güvendiğim bi balıkçı olduğu için sormadım onun için taa nereye kadar gittim. Koştura koştura geldim. Şimdi oturdum iyileşmelerini bekliyorum. İnşallah iyileşirler.

balıklar dibe çöktü çok çok acil!

Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Aman Allah düşman başına vermesin ölen olursa ilk defa bi balığım ölmüş olacak. İnşallah olmaz. Işıktan rahatsız olurlar mı? Akvaryuma koyduktan 2 saat sonra falan ışığı açtım sabah 10 gece 24 arası açık.

balıklar dibe çöktü çok çok acil!

Başka yapacak birşey yok mu arkadaşlar. Ölüme terk ediyormuşum gibi hissediyorum:(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.