ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eurokoc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ekim 2011 10:43
Son Ziyaret:
24 Ağustos 2012 12:03
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cemal Gürer
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1962
Yaş:
62
İl:
Istanbul
Meslek:
Mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cemal Gürer

SON 2 MESAJI

400 litre 3 katlı otomatik PLC kontrollü sistem
Arbay Arkadaşım,
 
Öncelikle yaptığınız geri bildirimden dolayı sizi tebrik ediyorum. Bizler korkunç rekabetçi olan piyasamızda web üzerinden raporlamalarımızı devamlı takip ettiğimiz için, eurokoç adı geçen bütün olaylardan bilgi almaktayız.
 
Bu konudan haberdar olmamızda bunun bir sonucudur. firma olarak müşterilerimizi bilinçlendirmek genel misyonumuzdur.
 
Konumuza dönersek; Bizim pH transmiterlerimiz (WQ201 Serisi) analog çıkışa sahip 4-20mA üretece sahip endüstriyel tip transmiterler olduğu için maliyetleri bayağı yüksektir. Ancak, kullanım avantajları ile kendilerini amorti ettiklerinden bu endüstriyel kuruluşlar için daha ilginç hale gelmektedir. Bu tranmitterlerimizin en belirgin özelliği algılayıcı elektrotun değiştirilir yapıda metal oluşudur. Normal ATC tipi pH sensörler 6 ayda bir değiştirlmek zorundadırlar, fakat bizim bu sensörlerimizde elektrot 6 ayda bir çıkartılarak tampon solüsyonuna konulur kirliliği giderilir ve yeniden kullanılmaya hazır hale gelir. Bu nedenle müşterilerimiz bu sensörden alırken bir yedek elektrotla birlikte lamakta ve uzun yıllar sorunsuz kullanabilmektedirler. maliyetleri doğal olarak ömürleri bağlamında, ısınma ve kararlılık süreleri bağlamında hassas olmaları bakımından maliyetlidirler.
 
Diğer yönden; ATC prop kullanılan sistemimiz ise 695 pH denetleyici ürünüdür, bu üründe ATC gibi proplar kullanılır, bu proplar 6 ayda bir değiştirlmek zorundadır ve direnç esasına göre kararlılık gösterirler. 4-20mA analog çıkışı denetleyici çevrimleyerek üretmektedir. Ekranında ise mV ve pH cinsinden değer gösterir.
 
Bütün cihazlarımızda alt bayilerimiz olduğu için haliyle onlarıda korumak için liste fiyat veririz, biliyorsunuz ki aracı firmalar bu fiyatları görmezden gelirler ve pazarlıklar sonucu olumlu bir sonuçta anlaşılır. Bu nedenle pazarlama bölümümüz liste fiyatı vermiştir  pazarlık size kalmış.
 
pH olsun, ORP olsun su ekolojisinde şartlandırma teknolojilerinde önemli faktörler olup, endüstriyel müşterilerimizde hatalı bir sonuçla karşılaşıp yüksek tazminlerle karşı karşıya kalmamak için kaliteli ürünlerde ve hassaiyeti yüksek uzun ömürlü ürünlerde çalışmaktayız, maliyet yükseklği buna bağlıdır. Ancak dediğiniz doğru geniş bir fiyat aralığında bir çok ürün bulmanız mümkündür. Tercih meselesi isteyen istediği yöntemi seçebilir.
 
Bunun içindir ki firma olarak öncelikle müşterimize bütçesini sorarız, şayet bizim ürünleri karşılayabiliyorsa proje çalışması başlatırız. Bazn müşteri güvensiz olduğu için yarı bütçe sunar ama bizde bu arada liste fiyatıyla sunum yaptığımız için yinede yanılmalar olmaz.
 
Sözün özü kalite mi isteniyor yoksa günü birlik çözüm mü? Bu sorunun cevabı bizler için önemlidir. günü birlik çözümler bizim işimiz olmamakta ve bu müşteri tarafından hoş karşılanmamakta, ama neylersiniz her firmanın bir yoğurt yiyişi var
 
Ürün fiyatları size özel şu şekildedir:
 
WQ201 pH Transmitter: 1.575 TL+KDV, Sensör elektrot yedeği: 340 TL+KDV bu linkten inceleyebilirsiniz http://www.eurokoc.com/wq201.htm
 
695pH denetleyici ise: 1.200 TL+KDV ve 3 değişik sensör tipi: 140 ile 400 TL arasında değişmektedir.
 
Bu fiyatlarda gösteriyor ki kalıcı sistemlerle sarf oluşturan sistemler arasında fark olsada en fazla 6 aylık 4 dönemde aynı seviyelere gelmektedir.
 
Karar sizin, kafanızı ağrıttıysam özür dilerim.
Allaha emanet olun...
400 litre 3 katlı otomatik PLC kontrollü sistem
Arbay Arkadaşıma öncelikle teşekkür ederim. Bir emek sarfedip araştırmalar yapmış.
 
Birkaç düzeltme ile katkıda bulunmak istiyorum:
EUROKOÇ Şirketinin proje müdürüyüm. Şirketimiz su alanında kalifikasyona yönelik otomasyon sistemleri ve yosun giderimine yönelik ultrasonik cihazlar konusunda ve başka birtakım konularda hizmetler sunmaktadır.
 
Anladığım kadarıyla; sudaki pH, ORP ve bazı parametrik değerleri ölçmek istiyorsunuz. Tabiki bunlarda haliyle su ekolojisini stabil tutarak başta yosun oluşumunu engellemek ve sudaki hayat akışını güçlü bir hale getirmeyi amaçlıyorsunuz.
 
Bu bağlamda Arbay arkaşımıza katkı olması açısından şunları önerebilirim. Transmitter özellikli, yani 4-20mA analog çıkışa sahip sensörler pahalı olarak görünselerde (Bu arada WQ201 modelin fiyatı 629 € + KDV'dir) PLC ve diğer arabirim maliyetlerini hesaplarsak birleşik ünitelerde toplamda aynı fiyat düzeyleri çıkar. Bunların yanısıra; amacınızın ne olduğunu ve nasıl bir sorun çözmek istediğinizi vede en önemlisi ne kadar bir bütçeye sahip olduğunuzu direkt bana mail ile ulaştırabilirseniz, sizin için en uygun alternatif yöntemlerde yardımcı olmaya çalışırım.
 
Bunların haricinde;  sudaki ekolojik dengenin bozulmasında en büyük etken nitrit, nitrat, fosfat gibi balık dışkılarından yükselen seviyelerle oluşan yosun sorunudur. Yosunu engellemenin en kalıcı yolu biraz maliyeti yüksek olsa da LG Sonic Ultrasonik yosun engelleyicilerden kullanmaktır.
 
http://www.eurokoc.com/ultrasonic.htm linkinden özelliklerini inceleyebilirsiniz.
 
Takıldığınız konularda veya projelerinizde çekinmeden mail yazabilirsiniz, elimden geldiğince sorununuzu çözecek konularda yardımcı olmaya çalışırım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.