ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hasu1976
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Ekim 2011 07:42
Son Ziyaret:
29 Ekim 2013 15:04
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Halil SUCU
Doğum Tarihi:
30 Eylül 1976
Yaş:
47
İl:
Istanbul
Meslek:
Mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Halil SUCU

SON 10 MESAJI

Karışık Ciklet Akvaryumum
Öncelikle hayırlı olsun. Bitki, gemi maketi, ve arka fonu değişin. Fonu hafif koyu bir renk seçin. Taşların fazlasını mesela turuncular kalsın diğerlerini çıkarın. Arkaya doğru yaslı karışık dizin taşları göreceksiniz birazdaha sade ve göze hitap edecektir.
Tropheus Tankim
Öncelikle yaşam alanlarının epeyce büyük olması süper. Güzel bir arka fon olayı dahada güzelleştirecektir. Hele duvardaki Call of duty resmi dahda güzel :) Bende bu oyunun ilk çıktığı zamandan beri oynayan aynı zamanda  colorfox klanının  kurucusuyum. Sizde oynuyor iseniz xfireden eklerseniz görüşebiliriz.bblackfox
Dıy Dip Süpürgesi Yapımı (Resimli)
Öncelikle proje için teşekkürler. Güzel çalışma olmuş. Kum kaçmaları önlemek adına ben biraz farklısını yapmıştım. Kürdan plastik kutusunu her iki taraftan hortum gireceği şekilde delip içine ufak elyaf koymuştum. Böylelikle oransal su değişimine gerek kalmadanda sıksık dip temizlemesi yapıyorum.
Kobalt mavisi ve mavi prenses çiftleşir mi?
Bir sebebi varmıdır ? Neden çiftleştirilmemesi gerekiyor.

Bende bir tane mısır var. Sp lerle çiftleştiğini gördüm. Şu an ağzı dolu sp var ve mısırında bunda katkısı oldu. Neticesini merak ediyorum. 
Beyaz benek hastalik kotu
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Akvaryumuma yeni balık aldım ve çok fazla suya alışmasını beklemeden saldım. Sonrasındaki günlerde beyaz benek görünmeye ve balık ölümleri gerçekleşmeye başladı. Her şeyi denedim tuz, ısı yükseltme gibi. Bu işi profesyonel yapan bir dostumun tavsiyesi ile anti white spot aldım. Arkadaşım kesinlikle bu sorunla karşılaşmış ve uykuları kaçmış biri olarak söyleyebilceklerim bunlar. Umarım sağlıklı balıklar yetiştirirsiniz.
Ağzı dolu olduklarını nasıl anlarım.
Birazdaha bekle derim. Bende yavruluğa aldığım balığımın ağzında yavru yok düşüncesi ile yakalayıp ağzına bakmak isterken bir adet keseli yavru düştü. Demek istediğim biraz daha sabredin emin olun herşey tecrübe edilerek öğreniliyor. Ufak bir hatırlatmada yapmak istiyorum delikli yavruluklara sakın ola balık kusturma.Benim yavrularım diğer balıklar vakum yaparak deliklerden çektiler.
Akvaryum değil Duvaryum
Eşi balıktan nefret eden biri olarak hobiye yeni başlamış biriyim. Ben bu şekilde bir çalışma yapmaya kalksam herhalde evden kovulurum. Arkadaşı çalışmasından ve eşine sabrından dolayı tebrik ediyorum. hasu19762012-01-17 11:49:21
Sürekli tekrarlayan beyaz benek
Anti white spot ilacından alıp kullanmalısınız. Beyaz benek sorununu bende yaşadım ve inanın uykularım kaçmıştı. Bu ilacı aldıktan sonra 4 gün içinde benek falan kalmadı.
Beyaz Benek Hastalığı
Merhabalar

Bende bu hobiye yeni başladım bu gün itibari ile tam 4 ay oldu. Ve rengarenk bir akvaryum sevdasından seven arkadaşlarımın verdiği balıkları akvaryuma kattığım günün ertesi bu beyaz benek illetinden 3 balık kaybettim. Ama aldığım anti white spot  ilacını kullanmamın akebinde kurtuldum.

Sizin açınızdan çok üzüldüm çünki çok sinir bozucu bir hastalık :(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.