ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gokseltr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ağustos 2011 03:43
Son Ziyaret:
08 Şubat 2013 20:07
Toplam Mesaj:
154 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Beğer Artukdoğan
Doğum Tarihi:
24 Mart 1985
Yaş:
39
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Beğer Artukdoğan

SON 10 MESAJI

Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Malum artık birçoğumuzda akıllı telefonlar var ve bilgisayar başından çok cepten net kullanıyoruz.  Tapatalk üzerinden siteyi takip etmek istiyorum ki takipçisi olduğum birçok farklı alanlardaki forum sitelerini tapatalk üzerinden takip edebiliyorum. Umarım önerim dikkate alınır.
Android'e geçiş hazırlıkları...

Motorola Motoluxe
Htc Chacha
Samsung i8150 Galaxy W
Arkadaşlar bu cihazları kullanan arkadaş var mı? Aslında aklım Motorola Motoluxe var ama birçok yerde  birçok kişi Motorola'nın Türkiye'de  yetkili servis sorunu olduğu yönünde çok telkinde bulundular... 

Sizlerin fikirleri önemli...

Çığır açacak mantık silsilesi
Quartz akvaryum kumu alsam malawi cikletlerinde kullanmam uygun olur mu?
Çığır açacak mantık silsilesi
Yaklaşık 1 ay kadar önce 20 günlüğüne memlekete ziyarete giderken 13 tane içinde balığımın olduğu akvaryumuma otomatik yemleme makinesini kuracaktım. Yalnız samimi bir arkadaşım ne gerek var ben nasılsa buradayım dediği için evi ve akvaryumumu ona emanet ettim. Anahtarı verdim gittim. Birkaç günce bir arkadaşı arayıp , balıklarımın durumu nedir diye de sordum . Hep gayet iyiler demişti. Ne var ki tatilimin bitimine 2 gün kala aradı ve tüm balıkların ölmüş dedi... Tamam dedim de merak ettim neden hepsi de öldü diye. Arkadaş nasılsa bunlar doğada da az az yemeye alışıklar , ben hergün gelip bunları besleyene kadar bir seferde yemleri boca edeyim demiş ve tüm yemleri tek seferde atmış. Tabii ondan sonra da 15 gün kadar uğramamış... 15 günün sonunda birde ne görsün , akvaryumun içi sadece balıkların parçaları ile dolu... Yani balıkların ölüleri bile parçalanmış... Şimdi bu benim bile göremediğimi görüp akvaryumcular için çığır açmış hatta tatil yemlerini , otomatik yemleme makinelerini bile gereksiz kılmış arkadaşımın sayesinde elimde kumunu bile attığım bir akvaryumum var.
Siz değerli akvarist arkadaşlarımdan 100 * 35 * 55 ölçülerindeki akvaryumuma başta kum olmak üzere , tavsiye edeceğiniz balık türlerini bekliyorum. ( Elimde hala hatırı sayılır miktarda ve çeşitte otçul malawi ciklet yemi bulunmakta )

Tekirdağlı bu hobiye gönül vermiş kaç kişiyiz acaba
Arkadaşlar , yaklaşık 20 günlük memleket ziyaretleri ve tatilden sonra tekrar Tekirdağ'a bugün döndüm. Doğal olarak buluşmayı yine kaçırdım. Yalnız birkaç hafta içinde tekrar Ahmet Bey'in petshopuna gideceğim. İnşallah bu sefer tanışma fırsatım olacak...
Yem Makinalarında Neden Şarjlı Pil Kullanılmaz?
Resun AF-2005D otomatik yemleme makinam var. Çarşamba gününden itibaren 20 günlüğüne bir tatile çıkıyorum. Makineyi yarın kuracağım lakin şarjlı pil kullanılmaz ibaresini gördüm. Acaba fikri olan var mı? Neden yem makinalarında şarjlı pil kullanılmaz? Şimdi sorma sebebime gelecek olursam 20 gün kadar bu makineyi çalıştıracak güçte şarj edilmeyen herhangi bir pil bulabileceğimi düşünmüyorum...
Aynı Sefa / Sarımsak / Ylang Ylang Yağı Akvaryumda Kullanmak.
Aktarla muhabbet ettiğimde akvaryum balıklarında da kullanılabilinir diyor...
Aynı Sefa / Sarımsak / Ylang Ylang Yağı Akvaryumda Kullanmak.
Bugün bir arkadaşımla birlikte bir aktara yolumuz düştü. Çeşitli yağlar ve onların faydalarını gösteren bilgiler içeren bir katolok aldım ve az biraz inceleme fırsatı buldum. Forumda ve bazı diğer sitelerde çeşitli bitkilerin akvaryumda da kullanıldığını okumuştum. ( Örneğin; üreme için tarçın , acı badem yağı vs ) Kendi adıma birkaç tanesinin çeşitli amaçlarla akvaryumda da kullanılabileceğini düşündüm. Oradaki aktarla biraz sohbet etme fırsatı buldum. Bana zararının olmayacağını belirtti ama yine de sizlere danışmak isterim. Bunların akvaryum balıklarında kullanılmasında herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Aynı Sefa Yağı : Bakteri ve virüslere karşı etkilidir. Yaraların temizlenmesini ve daha çabuk kapanmasını sağlar. ( Balıklarda dış parazit , yara ve deri hastalıklarının tedavisinde kullanmak istiyorum. )

Sarımsak Yağı : Mikrop öldürücüdür. Hazmı kolaylaştırır. Kabızlığı giderir. İştah açıcıdır. ( Balıklarda iç parazit , kabızlığın giderilmesi ve hazmı kolaylaştırması amacıyla kullanmak istiyorum. )


Aşağıda yazdıklarımında bilgilerinde cinsel isteği ve/veya cinsel gücü arttırdığını belirtiyordu.

* Çemen Yağı : Cinsel gücü arttırır.

* Tarçın Yağı : Cinsel gücü arttırır.

* Vanilya Yağı : Cinsel gücü arttırır.

* Ylang ylang Yağı : Cinsel isteği arttırır.

Mini ecza dolabı
Muhteşem bilgi paylaşımı... Bilgiyi veren herkese çok teşekkürler...
Bütün Emekler Harcamalar Boşa Soğudum
Barış Bey ; sendekiler yine yavru yapma girişiminde bulunupta yumurta tutmuşlar. Bendeki aceilerde hiç faaliyet yok. :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.