ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sametcavuslu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Mayıs 2011 00:50
Son Ziyaret:
06 Nisan 2014 01:55
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
samet cavuslu
Doğum Tarihi:
17 Eylül 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

samet cavuslu

SON 10 MESAJI

Balıklarımın türlerini söyleyebilir misiniz?
çok teşekkür ederim arkadaşlar . zaten akvaryumumda bulunan huzursuz ortamdan rahatsızlık duyduğumdan dolayı öğrenmek istedim. yeni bir planlama şarrt..
Balıklarımın türlerini söyleyebilir misiniz?
Arkadaşlar balıklarımın türleri hakkında bana biraz bilgi verebilir misiniz? Didişip duruyorlar acaba birbirlerine uygun tür mü değiller yoksa yavruladıkları için mi böyle oluyor? en kısa sürede yavruları ayırmayı planlıyorum bunun  için ayrıca tavsiyeleriniz nelerdir . teşekkür ederim





Yeni akvaryumum

80*50*60 sea star akvaryum aldım . mavi arka fonum var mercan kırığı kum aldım . tavsiye edebileceğiniz türler, bitkiler var mı .green terror dusunuyodum acıkcası ama diğer türlerle geçinemiyomus sadece GT de beslemek istemiyorum . suanlık silver shark var kafamda. 

birde mercan kırıgı kumda bitki yetiştirebilirmiyim? (kum ince ) 
3D Arka Fon Yapımı
Bu renklendiricilerin özel bir markası var mı acaba? Salınım yapmicak özel markası olan .
akvaryum dizaynı için örnek akvaryumlar (günaşırı güncellenecek )
Bir gün böyle güzel akvaryumlara sahip olmak dileğiyle..
İstanbuldaki akvaryumcular çarşısı nerede
Maltepe de morlale sokakta 3-4 tane petshop yanyana var çarşı gibi
Kas yapımı
[QUOTE=TheMuRo]Merhaba :

Yüzme vücüdu en yavaş geliştiren sporlardandır lise çağında zaten gelişim evresinde oluyoruz ben vücüd geliştirmeye gidiyorum boyumun uzamasıyla hiç alakası olmadı omuz göğüs ve kollarının gelişmesini istiyorsan gitmeni tavsiye ediyorum fakat belirli bi süre çalışmadığın zaman kasların sönük kalıyor yani bunu devamlı yapmak gerekir. Evde günde 10 şınav çekererek başlıyabilirsin yeri geldiğin günde 20 tane şınav çekebilirsin ip atlamayı dene 5kg ağırlıklardan al istedikte sonra imkan çok.

[/QUOTE]

16 yaşımdan beri vucud geliştirme salonuna gidiyorum. Ama açıkcası düzenli olarak gitmeme ragmen sadece şekil itibariyle birşeyler kazandığıma inanıyorum. Keşke profesyonel basketi bırakmasaydım .Yüzme sporu yapsaydım dediğim zamanlar çok oldu. Ben çok pişman oldum fittnessa gitmeyi tercih ettiğime .Sen yapma profesyonel anlamda birkaç yıl yapabilirsen yüzme yada basketbolu çok iyi olur .
Ehliyet sınavını ilk girişte kazandım :)
Tebrikler darısı başımıza
Akvaryum yapımı hakkında sorularım
Arkadaşlar evimize pimapen takılacak bende çıkarılan camlardan bir sürü akvaryum yapmayı planlıyorum.Bu aşamada sizlere sorularım olcak.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1)Öncelikle bilgidiğimiz macunla tutturulmuş camdan bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Macunları çıkarmak için özel bir yöntem varmıdır? Kazıyarak çıkartırken çizilmesinden korkuyorum.

2)Camlar elmasla kesiliyormuş.Bu elması ben kendim tedarik edebilir miyim?

3)Birde yapım aşamasında ''kayıt-kuşak'' terimleri geçiyor.Biraz araştırdım bunlar patlamayı önlemek için çita gibi birşeymiş . Bunları bulabilceğim özel bir yer varmı yoksa herhangi bir çita olur mu ?

4)Sump sistemi görüyorum sürekli .Sanırım bu filtrelemeyle alakalı birşey. Bu sistem sağlıklımıdır yoksa paradan kaçmayıp bir tane dış filtremi edinmeliyim. Sump sistemi istenmeyen bir koku yaratır mı. Akvaryum dolabının zaman içerisinde çürümesine sebep olur mu? 

Yapım aşamasında yeni sorularım oldumu sizlerle yeniden paylaşacağım . Cevaplar için şimdiden teşekkürler. 2-3 aylık bir hobiciyim herhangi yanlış bir bilgim varsa mazur görün :)


Akvaryum Arka Fon Arıyorum
Maltepe'deki petshoplardan birtanesinde rastlamıştım.Fakat fiyatı çok pahalıydı.Kendinizin yapmasını öneririm. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.