ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sametoguz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ocak 2011 20:13
Son Ziyaret:
04 Kasım 2023 11:59
Toplam Mesaj:
92 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Samet OĞUZ
Doğum Tarihi:
18 Eylül 1983
Yaş:
40
İl:
Izmir
Meslek:
Finansman
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Flowerhorn Sürekli Dibe İnmeye Çalışıyor
[EDIT]sametoguz,2019-06-13 14:46:19[/EDIT]
Flowerhorn Sürekli Dibe İnmeye Çalışıyor
Balığım yaklaşık 4 yaşında ve 30 cm civarında, son 1 haftadır balığı gözlemlediğim kadarıyla balık dibe gitmeye çalışıyor sürekli, sanki balığın içinde bir baloncuk var ve onu yukarıya çekiyor hava kesesinden dolayı bir problem midir ? Flowerhorn konusunda üstadlar var ise acil tavsiyelerine ihtiyacım var..
Fish store yakında sizlerle.
Umarım başırılı olursun dostum. Poligon tarafında oturan bir hobici olarak elimden gelen desteği veririm. 
Ciklet türü nedir?(Yeni fotolar eklendi)
Tankında sarı imparator dişisi olmamasından ziyade Fotolarda yunus var sarı prenses var hatta son fotoda mavi prenses gibi görünen (foto patlamış kuyruk kısmından rengi tam algılanamıyor ama siyahlık şeklinden mavi prenses olabileceğini tahmin ettiğim bir balık var) Kalabalıkta söz geçiremiyorsa o yüzdende streste olabilir. Yada sözünü geçiren varsa onun sözünü dinlediği içinde olabilir ;)
Sarı Prenses Ve İceman
Iceman baya beslendiği ve artık üretimide hat safhada olduğundan dolayı pek bi alıcı gözüyle bakılır bir tür değil gibi fakat bence iceman'ler bi tanedir :) Gerek şekil gerek renk olarak mükemmel bir görsellikleri vardır. Dikkat etmen gereken tek erkek yada en fazla 2 erkek olarak almalısın. Sarı prensesle hiç bir şekilde hiç bir didişmelerine tanık olmadım. Renkleri yakın olan cichlidler daha çok birbirleriyle didişir gibi düşünebilirsin ;) Sağlıklı hobiler..
Bu Akvaryumda Yunus Ciklet Besleyebilir miyim!
Arkadaşlar yorumlarınız öğretici olmalı bence ve bir konuya msj yazarken kim yazmış kimdir acaba yaşı kaçtır diye bakmanızda fayda var. Konuyu açan kardeşimiz 16 yaşında belliki hevesleri var yeni bir dünya içine giricek hevesini kırmayalım derim ;) Gelelim çeşit olayına. Yunus balıklarını sevdiğini düşünüyorum şu an elimde yavrularını bırakıcak bir yunusum var keşke İzmir'de olsaydında sana hediye etseydim fakat yunus için daha erken çünkü yunus balıkları 300 litre ve üzeri akvaryumlarda en az 100 hatta 125 cm uzunluğunda ki akvaryumlarda bakılabilir. Bende sen biraz harçlık biriktir birazda babaya yüklen ve şimdilik 65 80 cm uzunluğunda bir akvaryum al içinede canlı doğuran yada tetra türlerinden güzel bir karışım var sayıyı çok abartma araştırmanı yap güzelce en iyi sayıyla akvaryum litreni orantıla. O elindeki akvaryumuda yavru balıkların olunca kullanırsın ;) Sağlıklı hobiler kardeşim..
Silinebilir


sametoguz2012-11-04 20:44:55
Jbl yem numunelerinin etkileri
Herşeyden önce yeni edindiğim yunus kolonimdeki balıklarımın renginden bahsetmek istiyorum. Balıkları yaklaşık 1 hafta önce bir arkadaştan edindim. Balıklar gayet güzel bir yunus ırkıydı gerçektende çoook içime sinerek aldığım balıklardır renkleride normal mavi bildiğimiz yunus renkleriydi. Balıkları akvaryumuma koydum bilen bilir yunus ürkek balıktır. Yem ürkekliğini aldı demicem tabikide fakat şu günlerde gördüğüm manzara gerçekten JBL kalitesinin kanıtıdır. Baskın erkeklerin koyu maviye büründüğünü bilirdim görmüşlüğüm vardıda bu kadar mı güzel bir maviliğe bürünür balıklar. Keyifleri yerinde karınları jbl ile doyuyor hemde kendi elimde bulunan jbl yemler haricindeki PETGARDEN firmasının yolladığı 7 adet numune yemde doymalarında etkili. Sonuç  MÜKEMMEL. Teşekkürler Pet Garden.. Teşekkürler Jbl. 
Hırçın Kamil'im :)
Ben saf irk midas oldugunu dusunmekteydim. Kirma oldugunu bilmiyordum. Biraz resim galerilerinde ve herhangi sitelerde arastirdim ve midas diye yazilan baliklar videodaki baliga benziyordu. Eger safkan midas degil ise yardimci olursaniz bende saf irk bir amerikan sahibi olmak icin harekete gecerim. Saygilar
Hırçın Kamil'im :)
Saf ırk midas dişi olan arkadaşlardan haber beklemekteyiz..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.