ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aksazlı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Aralık 2010 05:45
Son Ziyaret:
09 Mayıs 2015 23:03
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mustafa vural
Doğum Tarihi:
09 Ağustos 1981
Yaş:
42
İl:
Manisa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mustafa vural 200 lt. green terör

SON 10 MESAJI

Sigarayı bırakmak
[QUOTE=alpgemini] [QUOTE=aksazlı]Arkadaşlar defalarca denedim ama her defasında gün içinde yada sonunda mutlaka 1 adet içiyor ve takip eden günlerde devam ediyordum yaklaşık olarak 4 ay kadar önce kafaya koydum yardımcı olması içinde şu sigarayı bıraktırmaya yardımcı tabletlerden aldım kutu içinde 60 tablet çıkıyor ben ise 10 tane ancak kullanmışımdır oda şeker niyetine 30 tanesi evde duruyor gerisinide merak eden arkadaşlara dağıttım şimdi tarihini bile unuttum.Sigaraya harcadıgım aylık para ile kendime iyi bir cep telefonu ve oğluma istedigi araba yatak odasını aldım taksitle onların taksitleri bitince daha buyük bir akvaryum kurmak istiyorum.   
 
Herkese allah sabır versin diyorum umarım isteyen herkes bırakabilir. 
[/QUOTE]

Mustafa bey bu tabletler gerçekten faydalımı? Yani bırakmaya etkisi oluyormu? Ben günde 1 paket içiyorum tam 18 yıldır. Bırakmayı çok denedim ama en fazla 2 gün sürdü. Evde kendime yasak koydum, sadece balkonda içilecek diye. O da 1 hafta sonra bozuldu. Bırakmayı çok istiyorum ama gerçekten çok büyük bir bağımlılık durumundayım. Desteksiz imkansız bırakamayacağım.
[/QUOTE]

Alper bey ben çok fazla kullanmadım en önemli olan ondan tiksinme yolları bulmak bence ben öyle yaptım sigarayı düşündükce oğlum ve eşim geldi aklıma onlara verdigim rahatsızlık  tabletleri ise kendime bahane olsun diye aldım geriye kalan 50 adeti abime verdim oda önce bırakmaya karar vermişti ama çok zorlanıyordu bu iş olmaz olmaz falan diyordu ama 1 aydır oda içmiyor onunki biraz daha zor oldu dile kolay 25 senedir içiyormuş. İyi yanı ise abim sigarayı bıraktı çereze başladı.reverse2011-03-01 11:38:20
green terör ile bitki.
[QUOTE=Murat_Kısmet]Mustafa kardeşim başarılarının devamını dilerim.. Eline sağlık..[/QUOTE]
teşekkür ederim abim.
550Lt Akvaryum full bitmiş durumda. Yeni fotolar Syf:4'de
Güzel aolmuş gerçekten bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz.
Strafordan Arka Fonum (yeni resimler )
Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık. inşallah bende yaparım birgün. 
 
 
Masallah
küresel ısınmaya karşı tedbirler...
Çaışmış olduğum firmanın düzenledigi sosyal sorumluluk projesi ben 2 okula gittim harika bir şey.proje ile ilgili firmamızın sayfasından bir alıntı.
 
Kağıdı Yaşatalım Projesi“  OLMUKSA çalışanlarının topluma duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirmeye yönelik bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak tasarlandı.

Günümüzde artan küresel ısınma tehlikesi ile kaynakların etkin kullanımının ve geridönüşümün önemi daha da artmıştır. Kağıdı Yaşatalım projemizin temel felsefesi, Olmuksa’nın ürettiği ”oluklu mukavva kutu”nun hammaddesini oluşturan kağıdın geridönüşümlü olması prensibi ile kuruldu. Böylece ”Kağıdı Yaşatalım” projesi, hedef kitle olarak belirlenen ve geleceğimizi temsil eden İlköğretim Okullarının 4.,5. ve 6.sınıf öğrencilerine, çevre ve geridönüşüm bilincini, doğru tüketim alışkanlıkları kazanmalarını ve tasarruf bilinçlerini geliştirmeye yönelik 3 ders saatlik bir eğitim modülü olacak şekilde geliştirildi.

Projenin hazırlıklarına 2007 yılı Ocak ayında başlandı ve Mayıs ayında projenin pilot uygulaması 12 Olmuksa gönüllüsünün katılımı ile İstanbul-Levent’teki YaşarDoğu İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Başarılı bir Pilot uygulama ardından  tüm çalışanlarımıza “gönüllülük bilinci ve proje eğitim modülünün” eğitimleri verildi. 2007 yılından bu yana sürdürülen “Kağıdı Yaşatalım Projesi” ile 550 Olmuksa gönüllüsünün katılımıyla fabrikalarımızın bulunduğu, Edirne, İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Adana, Manisa ve Antalya olmak üzere 8 ilde, 33 İlköğretim Okulu’nda, 10.000 ilköğretim öğrencisine ulaşıldı.

Geleceğin büyüklerine, doğru tüketim alışkanlıkları kazandırmak ve geri dönüşümün önemini anlatarak onlara çevre bilinci aşılamak amacıyla yola çıkılan bu proje ayrıca Özel Sektör Gönüllüler Derneği tarafından verilen Gönülden Ödüller 2008’de “En Başarılı Proje” ödülüne layık görülmüştür.

Bizleri  değerli katkılarıyle cesaretlendiren ÖSGD ve MEB’na çok teşekkür ederiz.

Kan Gruplarımız
Mustafa VURAL
 
MANİSA/merkez
 
05414507147
 
A rh(+)
Sigarayı bırakmak
Arkadaşlar defalarca denedim ama her defasında gün içinde yada sonunda mutlaka 1 adet içiyor ve takip eden günlerde devam ediyordum yaklaşık olarak 4 ay kadar önce kafaya koydum yardımcı olması içinde şu sigarayı bıraktırmaya yardımcı tabletlerden aldım kutu içinde 60 tablet çıkıyor ben ise 10 tane ancak kullanmışımdır oda şeker niyetine 30 tanesi evde duruyor gerisinide merak eden arkadaşlara dağıttım şimdi tarihini bile unuttum.Sigaraya harcadıgım aylık para ile kendime iyi bir cep telefonu ve oğluma istedigi araba yatak odasını aldım taksitle onların taksitleri bitince daha buyük bir akvaryum kurmak istiyorum.   
 
Herkese allah sabır versin diyorum umarım isteyen herkes bırakabilir. 
f.torres2011-01-28 16:30:01
green terör ile bitki.

yorumunuz için teşekkür ederim peki resimlerdeki düzen uygunmudur.

green terör ile bitki.
slm arkadaşlar 100x55x45 ebatlarında bir akvaryumum var 4 adet green terrör yaklaşık 10 cm boyundalar. 
 
  1. cryptocoryne wendtii 10 adet, rotala veya glosso 10 adet eklemek istiyorum sizce uygunmudur 
  2.  gt. lerimle olurmu
  3. taban malzemesi quartz kumu ,midye kırıgı ve renkli küçük çakıl taşları(quartz kumu büyüklügünde) taban malzemesini degiştirmeden direk yerleştirebilirmiyim akvaryuma.

 

 
 
 
 
 
teşekkürler.
green terör ile bitki
 
slm arkadaşlar 100x55x45 ebatlarında bir akvaryumum var 4 adet green terrör yaklaşık 10 cm boyundalar. 
 
  1. cryptocoryne wendtii 10 adet, rotala veya glosso 10 adet eklemek istiyorum sizce uygunmudur 
  2.  gt. lerimle olurmu
  3. taban malzemesi quartz kumu ,midye kırıgı ve renkli küçük çakıl taşları(quartz kumu büyüklügünde) taban malzemesini degiştirmeden direk yerleştirebilirmiyim akvaryuma.

 

teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.