ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
alpoman07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Ekim 2022 23:54
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Alper Yıldız
Doğum Tarihi:
23 Ekim 1991
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ALPER YILDIZ
ANTALYA
SON 10 MESAJI
afra whitetop
1-2 günde bir Sera flora vermesi problemin çözümü ben 2 yıl boyunca mbuna içinde imparator besledim ne bir karın çöküklüğü ne deformasyon nede başka bir rahatsızlık yaşadı balığım.
2-İşte zaten o sessiz sakinliği diğer balıkların üzerindeki stresi azalttığı kanaatindeyim.
3-Büyük oranda ekonomik açıdan söylemiştim ama sorunuzun cevabı "GALİBA" kesin bir cevap veremem çünkü bunu kendi beslediğim 4-5 balığa bakarak söylemem yanlış olur.
4-Ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak bü çözümü belirttim ve 2 yıl boyunca ne bir kavga ne bir hastalık yaşadı stres azaltmak için attığım balık.
Saygılar...
1-Mbunayla imparator olmaz biri etçil biri hem etçil hem otçuldur bu uzun vadede sorun çıkarır.
2-Afrayla imparator tür uyumu olarak hiç iyi olmaz.İmparator gibi sessiz sakin bir balık büyük sıkıntı yaşar.
3-Kırma balık demişsiniz kırma balık korkusuz mu oluyormuş?
Son olarakta size tavsiyem İceman Almanızdır,icemanda bir mbunadır ve diyeti afrayla aynıdır.
[/QUOTE]
1-2 günde bir Sera flora vermesi problemin çözümü ben 2 yıl boyunca mbuna içinde imparator besledim ne bir karın çöküklüğü ne deformasyon nede başka bir rahatsızlık yaşadı balığım.
2-İşte zaten o sessiz sakinliği diğer balıkların üzerindeki stresi azalttığı kanaatindeyim.
3-Büyük oranda ekonomik açıdan söylemiştim ama sorunuzun cevabı "GALİBA" kesin bir cevap veremem çünkü bunu kendi beslediğim 4-5 balığa bakarak söylemem yanlış olur.
4-Ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak bü çözümü belirttim ve 2 yıl boyunca ne bir kavga ne bir hastalık yaşadı stres azaltmak için attığım balık.
Saygılar...
afra whitetop
Afra mbuna türü olduğu için kayacıl bir balıktır.Eğer balıklarınızı yeni aldıysanız,eski ortamlarında bir değişiklik yapmışsanız strese girmişlerdir ve saklanma içgüdülerini tetiklemişsinizdir.Size ufak bir tavsiye akvaryumunuza bir tane büyük boylarda sakin cinslerden bir imparator yada kadanga dişisi alın(kırma bir balık bulursanız hem maddi olarak hemde korkusuzluk bakımından size artı sağlar) ve atın akvaryumunuza.İmparator türlerinde saklanma içgüdüsü mbunalar kadar çok olmadığından gün içersinde akvaryumda hareketliliği sağlayacak ve balıklarınız en geç 1 hafta içinde normale dönecektir.Bu yazdığıma karşı çıkan akvaristler olabilir ama probleme çözüm sağlaması garantidir tecrübeyle sabittir ;) Çünkü eskiden mbuna beslerken benimde başımın belasıydı ve çok sinirimi bozuyordu.
Saygılar
Afra mbuna türü olduğu için kayacıl bir balıktır.Eğer balıklarınızı yeni aldıysanız,eski ortamlarında bir değişiklik yapmışsanız strese girmişlerdir ve saklanma içgüdülerini tetiklemişsinizdir.Size ufak bir tavsiye akvaryumunuza bir tane büyük boylarda sakin cinslerden bir imparator yada kadanga dişisi alın(kırma bir balık bulursanız hem maddi olarak hemde korkusuzluk bakımından size artı sağlar) ve atın akvaryumunuza.İmparator türlerinde saklanma içgüdüsü mbunalar kadar çok olmadığından gün içersinde akvaryumda hareketliliği sağlayacak ve balıklarınız en geç 1 hafta içinde normale dönecektir.Bu yazdığıma karşı çıkan akvaristler olabilir ama probleme çözüm sağlaması garantidir tecrübeyle sabittir ;) Çünkü eskiden mbuna beslerken benimde başımın belasıydı ve çok sinirimi bozuyordu.
Saygılar
Akvaryumda kum
Peki suyu boşaltmadan kum ekleme yapsam bir kap yardımıyla yavaş yavaş döksem en dipten bi problem olurmu?
Peki suyu boşaltmadan kum ekleme yapsam bir kap yardımıyla yavaş yavaş döksem en dipten bi problem olurmu?
Akvaryumcu yalanları
Antalyadada böyle şeyler gerçekten çok oluyor. Geçenlerde bir erkek bir dişi bettayı 80 liraya satın almış bir abi geldi benim bulunduğum dükkana ve bettanın gercek fiyatının 5 lira oldugunu ogrenince adamı zor sakinleştirdik :D iş o ki birde aynı torbaya konmuşlardı ve "akvaryumada böyle salla 1 haftaya yavru alırsın diyerek göndermiş adamı".Aynı dükkanda bir çift mücevherin 150 lira bir çift amerikan zebranınsa 80 90 tl satılmasına şaşırmamak gerekiyor :D Antalyada bu hobiyi yapanlar kimden bahsettiğimi az çok anlayabilirler :D aynı yer ise 5 sene evvelinden bana bir tas filtre yapmıştı ve yaklaşık bir dış filtre parası ödemiştim verdiği ise sadece bir kafa motoru bir delikli kap ve elyaf hepsine 5 sene once 60 lira vermiştim o zamanlar toyuz tabi büyük akvaryumu yeni kurmuşuz daha geçirenler sağlam geçirdi :D Yanlız benimde onları kazıkladığım oldu herşey karşılıklı :D Damızlık frontozaları tanesi 12 liradan alıp 80 liraya sattığımda oldu adam amerikan zebra bunlar diye satmıştı :D sonrasında leleupileri damızlık altı sarı prenses diye 4-5 liraya alıp yine bi yuzde 200 e yakın bir karla satmıştım :D Bu hobide en önemlisi tecrube ve davranış misal bir balığı hayran hayran sorarsanız kesinlikle 2 liraysa size "4 lira ama sana 3 e olur" diyerek yine bi kazık sokmaya kalkan çok olacaktır. Aman dikkat araştırmadan yola çıkmayalım ..
Herkese hayırlı ve sağlıklı hobiler...
Antalyadada böyle şeyler gerçekten çok oluyor. Geçenlerde bir erkek bir dişi bettayı 80 liraya satın almış bir abi geldi benim bulunduğum dükkana ve bettanın gercek fiyatının 5 lira oldugunu ogrenince adamı zor sakinleştirdik :D iş o ki birde aynı torbaya konmuşlardı ve "akvaryumada böyle salla 1 haftaya yavru alırsın diyerek göndermiş adamı".Aynı dükkanda bir çift mücevherin 150 lira bir çift amerikan zebranınsa 80 90 tl satılmasına şaşırmamak gerekiyor :D Antalyada bu hobiyi yapanlar kimden bahsettiğimi az çok anlayabilirler :D aynı yer ise 5 sene evvelinden bana bir tas filtre yapmıştı ve yaklaşık bir dış filtre parası ödemiştim verdiği ise sadece bir kafa motoru bir delikli kap ve elyaf hepsine 5 sene once 60 lira vermiştim o zamanlar toyuz tabi büyük akvaryumu yeni kurmuşuz daha geçirenler sağlam geçirdi :D Yanlız benimde onları kazıkladığım oldu herşey karşılıklı :D Damızlık frontozaları tanesi 12 liradan alıp 80 liraya sattığımda oldu adam amerikan zebra bunlar diye satmıştı :D sonrasında leleupileri damızlık altı sarı prenses diye 4-5 liraya alıp yine bi yuzde 200 e yakın bir karla satmıştım :D Bu hobide en önemlisi tecrube ve davranış misal bir balığı hayran hayran sorarsanız kesinlikle 2 liraysa size "4 lira ama sana 3 e olur" diyerek yine bi kazık sokmaya kalkan çok olacaktır. Aman dikkat araştırmadan yola çıkmayalım ..
Herkese hayırlı ve sağlıklı hobiler...
Akvaryumda kum
Akvaryumumda kum kulanmıyordum yaklaşık 2 senedir sebebi frontoza üretim akvaryumuydu 10 tanelerdi ve dip çekimini kalın hortumlarla yaptıgım için kum problem yaratıyordu.Gelelim asıl meseleye şu an elden çıkardım frontozaları malawiye dönüş yaptım genç red orkide ve kadangolarım var yanlız problem şu ki buyuk ihtimalle amonyak ve nitrat patlaması yaşanıyor ve hergun duzenlı su ceksemde engelleyemıyorum ve balıklar kendini bir oraya bir buraya sürtmeye başladı.İç parazitten şüphelendim fakat 1 tanesi haricinde hiçbirinde karın çöküklüğü yok oda arkadasımdan gelen bi red rubin dişi zaten besiye çektim düzelttim sorunu kotu beslenmeymiş.Benim size sorum sizce kum kullansam amonyak ve nitratı sabit bi seviyede tutup hayvanların kendini sürtmesini engelleyebilirmiyiz??
Saygılar...
Akvaryumumda kum kulanmıyordum yaklaşık 2 senedir sebebi frontoza üretim akvaryumuydu 10 tanelerdi ve dip çekimini kalın hortumlarla yaptıgım için kum problem yaratıyordu.Gelelim asıl meseleye şu an elden çıkardım frontozaları malawiye dönüş yaptım genç red orkide ve kadangolarım var yanlız problem şu ki buyuk ihtimalle amonyak ve nitrat patlaması yaşanıyor ve hergun duzenlı su ceksemde engelleyemıyorum ve balıklar kendini bir oraya bir buraya sürtmeye başladı.İç parazitten şüphelendim fakat 1 tanesi haricinde hiçbirinde karın çöküklüğü yok oda arkadasımdan gelen bi red rubin dişi zaten besiye çektim düzelttim sorunu kotu beslenmeymiş.Benim size sorum sizce kum kullansam amonyak ve nitratı sabit bi seviyede tutup hayvanların kendini sürtmesini engelleyebilirmiyiz??
Saygılar...
Karın çökmesi(yem yemede problem yok)
Herkese yardımları için teşekkür ederim fakat tedaviye ihtiyaç kalmadı balıklar arkadaşımdan gelmişti sanırım iyi bakamamış hayvanı besiye çektim 2. gunun sonuda hayvan normale döndü.Tekrardan herkese ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Saygılar
Herkese yardımları için teşekkür ederim fakat tedaviye ihtiyaç kalmadı balıklar arkadaşımdan gelmişti sanırım iyi bakamamış hayvanı besiye çektim 2. gunun sonuda hayvan normale döndü.Tekrardan herkese ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Saygılar
Brichardilerde beyaz noktalar
Kesinlikle beyaz benek eğer akvaryum bide günluk kullanım alanındakı odalardan birindeyse gunduz ılık olan oda siz yattıktan sonra buz gıbı olabılıyor sabaha karşı bu da suda hergun yaklasık 3 4 derece oynama yapar ki buda beyaz benek hastalıgına altın tepside kurban sunmak gibi olur... Isıtıcıya verılecek bi 15 20 lira brikardi gibi güzel bir hayvanın saglıgından daha degerli değildir.Hem uygun şartları yakalayınca yavruları görmek paha biçilemez...
Kesinlikle beyaz benek eğer akvaryum bide günluk kullanım alanındakı odalardan birindeyse gunduz ılık olan oda siz yattıktan sonra buz gıbı olabılıyor sabaha karşı bu da suda hergun yaklasık 3 4 derece oynama yapar ki buda beyaz benek hastalıgına altın tepside kurban sunmak gibi olur... Isıtıcıya verılecek bi 15 20 lira brikardi gibi güzel bir hayvanın saglıgından daha degerli değildir.Hem uygun şartları yakalayınca yavruları görmek paha biçilemez...
Karın çökmesi(yem yemede problem yok)
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler: karın çöküklüğü
Akvaryum Kapasitesi (litre): 450
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: red orkide ve borleyi kadanga
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon: 1 dış filtre 1 tas filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: -
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Red rubinimde ilginç bir karın çöküklüğü var. Yalnız hemen hemen akvaryumun en iştahlısı diyebilirim. Balık bugün geçti elime, hani yem yemese sarımsak tedavisine başlayacağım ama iştahlıda olunca bir arafta kaldım. Ne yapsam ne etsem? Ey üstadlar yardım edin.özkoçak 2010-11-08 13:59:17
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler: karın çöküklüğü
Akvaryum Kapasitesi (litre): 450
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: red orkide ve borleyi kadanga
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon: 1 dış filtre 1 tas filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: -
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Red rubinimde ilginç bir karın çöküklüğü var. Yalnız hemen hemen akvaryumun en iştahlısı diyebilirim. Balık bugün geçti elime, hani yem yemese sarımsak tedavisine başlayacağım ama iştahlıda olunca bir arafta kaldım. Ne yapsam ne etsem? Ey üstadlar yardım edin.
frontosadan pacuya
Hocam bende işte balıklarımda buyumeyi seviyorum bu bi nevi verdiğim özverinin bana geri dönüşü olarak geliyor bu yüzden pacu düşünüyorum zaten kısa zamanda büyük boyutlar kulağıma çok cazip geliyor. Birde frontosalarımdan asıl vazgeçme sebebim kıbrısta okumam.Annem ve babamın allah muhafaza herhangi bir yanlışlık sonucu tüm koloniyi heba etmesinden korkuyorum pacuya yonelten 2. sebepte bu maliyetin ucuz olması atıyorum 10 pacu alsam taş çatlasın 70 e 80 e bağlarım. Natteri benimde ilk başta kafamda vardı fakat su değerlerinin önemli olması ve benım burda olmayacak olmam beni vazgeçirdi :D
Saygılar...alpoman07 2010-09-03 02:37:17
Hocam bende işte balıklarımda buyumeyi seviyorum bu bi nevi verdiğim özverinin bana geri dönüşü olarak geliyor bu yüzden pacu düşünüyorum zaten kısa zamanda büyük boyutlar kulağıma çok cazip geliyor. Birde frontosalarımdan asıl vazgeçme sebebim kıbrısta okumam.Annem ve babamın allah muhafaza herhangi bir yanlışlık sonucu tüm koloniyi heba etmesinden korkuyorum pacuya yonelten 2. sebepte bu maliyetin ucuz olması atıyorum 10 pacu alsam taş çatlasın 70 e 80 e bağlarım. Natteri benimde ilk başta kafamda vardı fakat su değerlerinin önemli olması ve benım burda olmayacak olmam beni vazgeçirdi :D
Saygılar...
frontosadan pacuya
Herkese saygılar.Şu sıralar elimde bulunan frontosaları çıkarıp yerıne pacu almayı planlıyorum.Eğer daha onceden beslemiş veya hali hazırda besliyor olan varsa pacuların davranışları genel olarak nasıl acaba fıkır verebılırmı.Bu arada akvaryum hacmim 500 litre.
Saygılar...
Herkese saygılar.Şu sıralar elimde bulunan frontosaları çıkarıp yerıne pacu almayı planlıyorum.Eğer daha onceden beslemiş veya hali hazırda besliyor olan varsa pacuların davranışları genel olarak nasıl acaba fıkır verebılırmı.Bu arada akvaryum hacmim 500 litre.
Saygılar...
SON MESAJLAR
- 35x30x16 Akvaryum İçin Kurulum Önerisi Cyber_Scout, 03:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sizce Cinsiyet Nedir Slimkaan, 03:22
Yeni Üye Forumu - Balık Sağlığı Cyber_Scout, 03:16
Yeni Üye Forumu - Atman 3335 Filtre Pervanesi Cyber_Scout, 03:07
Yeni Üye Forumu - 30x30 Walstad Akvaryum İçin Canlı Önerisi Cyber_Scout, 03:03
Akvaryum Tanıtımı - Co2 Olmuyor Cyber_Scout, 02:57
Yeni Üye Forumu - Uzun Konu:sancılı 620 Lt Lik Tank Kurulumu Cyber_Scout, 02:52
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Akvaryumu İçin Aydınlatma Önerisi Cyber_Scout, 02:48
Yeni Üye Forumu - Balıklar Düz Japon Mu Yoksa Komet Mi Cyber_Scout, 02:44
Sazansıgiller - Kardinal Tetra Yavru Alma Tecrübem :) Hobimus, 01:54
Amerikan Tetraları - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 01:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 40*40*40 Walstad - Drystart Edagli, 00:51
Yeni Üye Forumu - İlk Defa Bitkili Akvaryum Kuruyorum syerli, 00:05
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Macmasteri youngaquarist, 23:58
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Aydınlatma Tavsiyesi Yakazaa, 23:46
Yeni Üye Forumu - Sajika Çiftim Ve Yavruları Amatör balıkçı, 23:04
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. emrekaya87, 22:43
Akvaryum Tanıtımı - Kararsızım İnci Kefali, 22:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kasakalawe Işıklandırma Çağatay Tozak, 22:10
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım emresycn, 21:02
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [40x40x35] – Neon Tetra-karides burayadali, 20:08
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum 40x35x35 Low Tech EnviEn, 19:56
Akvaryum Tanıtımı - Endler Balığı Kuyruk Erimesi AquaVita, 19:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Aldığım Bitkilerin Adını Söyleyebilir Misiniz ogurcay, 17:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Acı Suya Giriş - Arı Goby İnci Kefali, 17:00
Acı Su Balıkları - Yeni Bir Kurulum Önerisi yhackup, 16:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Balığı Cinsiyet -RBG-, 16:00
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryumdaki Yosunlaşma Muhammedsglm, 14:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bitki Akvaryumunda Kum Kombinasyonu ugurbaran, 14:28
Yeni Üye Forumu - Barclaya Longifolia SaRCoPhiLiuS, 11:11
Bitki Türleri ve Bakımı - Bu Yem İyi Mi SaRCoPhiLiuS, 09:54
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üremesi Hastalıklı Lepistes eczGrylls, 09:00
Canlı Doğuranlar - Çöpçünün Kuyruğundaki Nedir Ve Nasıl Tedavi Edilir Fatih_hakankaan, 01:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30x20x20 Ramshorn Akvaryumu Kazaritachi, 00:26
Akvaryum Tanıtımı - Planarya İçin İlginç Bir İlaç GhostKoi, 23:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Balıklarda Sürü Davranışlarına Bir Bakış GhostKoi, 23:37
Akvaryum Dünyasından Haberler - Longfin Rams erencivelek, 23:31
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Kuyruk Erimesi koraykbl, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Başlangıç Hk. Tortuga7, 22:28
Yeni Üye Forumu - Ramirezi Cinsiyet Belirleme YeniAkvarist, 22:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Mini Karides Akvaryumu Birminikçınar, 20:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 20:48
Akvaryum Tanıtımı - İlk Kurulum Herkese Tşkler yigidoumit, 19:59
Akvaryum Tanıtımı - Pcb Bağlantısı urzais, 19:49
Bitki Akvaryumları Genel - Işığımın Kaç W Olmasi Lazim Kaangzkr, 19:46
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye Orhan76, 16:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Hamile Ne Zamana Karnı Kare Şekli Alır Seymenefe, 16:14
Yeni Üye Forumu - Aguamentist Youtube Video Tanıtımları Aguamentist, 15:52
Akvaryum Dünyasından Haberler - Ofise Blackwater Akvaryum Kurulum Serisi -RBG-, 14:16
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x55 İçin Dış Filtre Tavsiyesi Me0, 13:18
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Plati Ve Rainbow ciii87 00:46
- Black Ramirez Ve Endler ILGIN 00:41
- Black Pinto Galaxy Fishbone ILGIN 00:41
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 23:17
- Wabi Kusa(rotala Green,rotala Red,rotala Sayhadrca UraL 23:17
- Asma Kökü Gövdesi seran06 22:45
- Tropheus Ujiji&mtoto - Kafalı Yunuslar seran06 22:45
- Venüstüs - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Firefish Malawi market 22:27
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 22:27
- Tüm Akvaryum Malzemelerimi Satıyorum SJess 22:14
- Afra Coube AlisBaba 21:03
- Electric Blue Acara AlisBaba 21:03
- Azolla, Moss, Karides, Lepistes, Katil Salyangoz Aquarist101 21:02
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 21:02
- Apistogramma Kakadu SedatC 20:56
- Afrika Cichlidleri devito 20:56
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Toprak Thunderbird 20:23
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 19:06
- Bitki Armatürü buraktanatar 19:06
- Bitki Armatürü buraktanatar 19:06
- Özel Tür Half Black Hb Gold Tuxedo Lepistes buraktanatar 19:06
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:51
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 18:44
- Eheim 3701 Air100 Hava Motoru BadgeR 18:18
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 18:07
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 18:07
- Anubias. Tek Fiyat 400₺ (nana 200₺) propecia 18:07
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 18:03
- Su Piresi & Infusoria Amati340 18:03
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 18:03
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 18:03
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 18:03
- Damızlık C.sterbai, Red Cap Oranda nikon_ 17:53
- Özel Moss Türleri. smithiseek 17:39
- Black Molly Balıkları. smithiseek 17:39
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi voltran 17:34
- Java Moss voltran 17:34
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 17:06
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 16:54
- Akvaryum 30*30 metsi 16:54
- Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 16:50
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 16:50
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 16:50
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 16:47
- 300w Isıtıcı Ercankurt 16:47
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 16:41
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 16:41
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 16:41
- Albino Full Red Bıg Dorsal ataberk28 16:35
- Komple Set ataberk28 16:35
KULLANICILAR
- 83 Online Kullanıcı, 45 Üye
Online Kullanıcılar
sina cen,
Gökhan1984,
sedaterdem,
oguzhanYeniBalik,
ataberk28,
mutama,
laneth,
MiSoSiKiaN,
Cyber_Scout,
ulutasatilla,
YDshrimps,
Hobimus,
urzais,
heserx,
osmandbnl,
Kaangzkr,
MosfeT,
NEGiG,
prisonbreak,
karavanaemre,
bysmokin,
erdalakçay,
arapaima,
Hoppala,
harun reşit,
Kazaritachi,
memo9800,
Edagli,
Luk258,
mertt1925,
ternapi,
rupee,
Yakazaa,
wallece,
Hidro Dinamik,
Gökdeniz Kale,
bawyerank,
Ahmetarslan18,
mtzworks,
Tallha,
yeekim,
Nickim10Harf,
emresycn,
alipaksi,
CenK,
Fatihasl,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.