ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
aktivistmega
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Ocak 2026 15:49
Toplam Mesaj:
35 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Metehan GÖRGÜN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Çanakkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
aktivistmega
SON 10 MESAJI
Ramirezi Ve Goby
Ramirezi ve neon goby aynı akvaryumda bakılırmı?
Ramirezi ve neon goby aynı akvaryumda bakılırmı?
Karma Akvaryumda Her Türden 1 Adet?
Karma bir akvaryumda her türden 1 adet olsa sorun olurmu?Kafamdaki listede;buz balığı,labio,gökkuşağı goby,tavuskuşu goby,kongo tetra,denisoni,panda çöpcü ve kuhli var.[EDIT]aktivistmega,2026-01-09 17:25:00[/EDIT]
Karma bir akvaryumda her türden 1 adet olsa sorun olurmu?Kafamdaki listede;buz balığı,labio,gökkuşağı goby,tavuskuşu goby,kongo tetra,denisoni,panda çöpcü ve kuhli var.[EDIT]aktivistmega,2026-01-09 17:25:00[/EDIT]
Akvaryum Filtreleri
Akvaryum filtreleri olası bir akvaryum sızdırma durumunda susuz olarak çalışmaya devam edeceği için yangın çıkarma riski varmıdır?
Akvaryum filtreleri olası bir akvaryum sızdırma durumunda susuz olarak çalışmaya devam edeceği için yangın çıkarma riski varmıdır?
Tepe Motoruyla Alakalı Cevabını Bulamadığım Soru
Ben akıntıyı kesmek için hava çıkış yerini (akıntıyı oluşturan çıkış borusunu) kapatıp sonrada hava hortumunu çıkartsam sistem dış filtre gibi suyu devir daim edermi onu demek istedim.Üst hazneye daha hızlı su gönderip filtre haznesinden suyun taşmasına sebep olurmu ikinci sorumda buydu.[EDIT]aktivistmega,2022-08-29 23:15:10[/EDIT]
Ben akıntıyı kesmek için hava çıkış yerini (akıntıyı oluşturan çıkış borusunu) kapatıp sonrada hava hortumunu çıkartsam sistem dış filtre gibi suyu devir daim edermi onu demek istedim.Üst hazneye daha hızlı su gönderip filtre haznesinden suyun taşmasına sebep olurmu ikinci sorumda buydu.[EDIT]aktivistmega,2022-08-29 23:15:10[/EDIT]
Tepe Motoruyla Alakalı Cevabını Bulamadığım Soru
Herkese selamlar.30 lt ithal akvaryumun tepe motorunun hava çıkışı fazla akıntı verdiği için komple hava çıkışını tıpayla kapatıp,hava hortumunu da çıkartıp çalıştırsam dış filtre gibi sadece suyu devir daim edermi? Bazı yerlerde tepe motorunun hava çıkışını kapatıp hava hortumunuda çıkartırsak eğer üst hazneye yani filtreleme haznesine fazla su gönderir motor ve taşma yapar diye okudum.Bu bilgi doğrumudur?Ayrıca tepe motorunu bu şekilde çalıştırmanın bir zararı olurmu tepe motoruna?[EDIT]aktivistmega,2022-08-29 23:16:33[/EDIT]
Herkese selamlar.30 lt ithal akvaryumun tepe motorunun hava çıkışı fazla akıntı verdiği için komple hava çıkışını tıpayla kapatıp,hava hortumunu da çıkartıp çalıştırsam dış filtre gibi sadece suyu devir daim edermi? Bazı yerlerde tepe motorunun hava çıkışını kapatıp hava hortumunuda çıkartırsak eğer üst hazneye yani filtreleme haznesine fazla su gönderir motor ve taşma yapar diye okudum.Bu bilgi doğrumudur?Ayrıca tepe motorunu bu şekilde çalıştırmanın bir zararı olurmu tepe motoruna?[EDIT]aktivistmega,2022-08-29 23:16:33[/EDIT]
Eş Tutan Rainbow Cikletler
165 lt lik akvaryumda 6-8 cm arası 4 adet severum,3 adet 4-5 cm arası sajica,2 adet 6-7 cm civarı rainbow,3 electric blue acara 8-10 cm arası,1 leopar vatoz (8 cm)beslemekteyim.Amacım her türün sadece erkek olanlarından şov akvaryum kurmak dişi çıkacak olanları ayırmak.
Ancak bir zararı olmaz ise eş tutan rainbowları ayırmak istemiyorum.Eş tutan rainbowlar hindistan cevizi kabuğunu bölge edindiler oraya yaklaştırmıyorlar diğer balıkları,gelene vuruyorlar.Çiftleşmeye de başladılar erkek kafasını sallayıp titreyip duruyor dişinin yanına gelip.Dişi rainbow'un alt ön yüzgeçleri ve gövdesinin alt kısmı siyaha döndü,belki de kısa zaman sonra yavrulayacak bilemiyorum.Bu şekilde baksam şimdi veya sonrasında yani yavrulayınca diğer balıklara ölümcül zararlar verme ihtimalleri varmı?Bu durum ölümcül olmasa da diğer balıkları strese sokarak hastalıklara yol açarmı,gelişmelerinde olumsuz bir etki oluşturur mu?[EDIT]aktivistmega,2021-09-23 21:57:55[/EDIT]
165 lt lik akvaryumda 6-8 cm arası 4 adet severum,3 adet 4-5 cm arası sajica,2 adet 6-7 cm civarı rainbow,3 electric blue acara 8-10 cm arası,1 leopar vatoz (8 cm)beslemekteyim.Amacım her türün sadece erkek olanlarından şov akvaryum kurmak dişi çıkacak olanları ayırmak.
Ancak bir zararı olmaz ise eş tutan rainbowları ayırmak istemiyorum.Eş tutan rainbowlar hindistan cevizi kabuğunu bölge edindiler oraya yaklaştırmıyorlar diğer balıkları,gelene vuruyorlar.Çiftleşmeye de başladılar erkek kafasını sallayıp titreyip duruyor dişinin yanına gelip.Dişi rainbow'un alt ön yüzgeçleri ve gövdesinin alt kısmı siyaha döndü,belki de kısa zaman sonra yavrulayacak bilemiyorum.Bu şekilde baksam şimdi veya sonrasında yani yavrulayınca diğer balıklara ölümcül zararlar verme ihtimalleri varmı?Bu durum ölümcül olmasa da diğer balıkları strese sokarak hastalıklara yol açarmı,gelişmelerinde olumsuz bir etki oluşturur mu?[EDIT]aktivistmega,2021-09-23 21:57:55[/EDIT]
Zebra Papağan Balıkları Akvaryumda Rahat Vermiyor
165 lt akvaryumda severum,sayica,mücevher ciklet ve 2 adet zebra papağan balığı besliyorum.Çok büyümeyen ve uysal bir cins diye aldım ancak canavar çıktı zebra papağanlar.Sürekli diğer balıklara vuruyorlar hiç durmadan.10 cm civarı severuma bile yüzgeç,gövde,göz neresi denk gelirse vuruyorlardı.Ayırdım şimdilik ikisini.Kimisi ayırma cikletlerde bölge kavgası sürekli olur uyum sürecindeler dedi.Ayırsan da bu sefer diğer balıklardan baskın olanlar aynısını yapar dediler.Ayıralı 1 gün bile olmadan severumların en büyük olanı arada vurmaya başladı bide sayicalardan iri olanı ama papağanlar gibi sürekli değil arada sırada vuruyor.Benim amacım hepsinin erkeğinden karma orta amerikan şov akvaryumu kurmaktı.Ancak sürekli böyle didişme oluyorsa cikletlerde akvaryumun içinde sürekli kavga eden balık görmekte açıkcası bence hoş değil.Bu durumun bir çözümü varmı acaba?
165 lt akvaryumda severum,sayica,mücevher ciklet ve 2 adet zebra papağan balığı besliyorum.Çok büyümeyen ve uysal bir cins diye aldım ancak canavar çıktı zebra papağanlar.Sürekli diğer balıklara vuruyorlar hiç durmadan.10 cm civarı severuma bile yüzgeç,gövde,göz neresi denk gelirse vuruyorlardı.Ayırdım şimdilik ikisini.Kimisi ayırma cikletlerde bölge kavgası sürekli olur uyum sürecindeler dedi.Ayırsan da bu sefer diğer balıklardan baskın olanlar aynısını yapar dediler.Ayıralı 1 gün bile olmadan severumların en büyük olanı arada vurmaya başladı bide sayicalardan iri olanı ama papağanlar gibi sürekli değil arada sırada vuruyor.Benim amacım hepsinin erkeğinden karma orta amerikan şov akvaryumu kurmaktı.Ancak sürekli böyle didişme oluyorsa cikletlerde akvaryumun içinde sürekli kavga eden balık görmekte açıkcası bence hoş değil.Bu durumun bir çözümü varmı acaba?
Sayika(jaica) Cikletler Tetra Ve Melek İle Yaşarmı
Herkese selamlar.Yaklaşık 3-4 gün önce 4 adet orta boy melek,3 colombia tetra,3 tül tetra,2 yoyo loach,2 tetra gül barbus ve 4 coridoras olan akvaryuma(130 lt) 4 adet 3-8 cm arası 4 adet sayika ciklet koydum.Sayikaları eklemeden önce burdan ve başka kaynaklardan yaptığım araştırmalarda iri tetra türleriyle ve meleklerle sorunsuz bakılabileceği sadece üreme dönemlerinde tanktan ya dişi ya erkek olanları yada tümünü çıkarmak gerektiği bilgilerine ulaştım.Ya da sadece erkek yada dişi olarak melek ve tetra olan karma tanklarda da bakabileceği bilgilerine ulaştım.Bazı sayika ciklet besleyenlerde kesinlikle tek tür olarak bakılması gerektiğini hatta çiftleşme dönemlerinde erkeğin sürekli üremeye yönelmesinden dolayı çiftin bile ayrılması gerekebileceğini belirtmişler.Bu konu hakkındaki önerileriniz nelerdir?[EDIT]aktivistmega,2021-07-03 18:34:06[/EDIT]
Herkese selamlar.Yaklaşık 3-4 gün önce 4 adet orta boy melek,3 colombia tetra,3 tül tetra,2 yoyo loach,2 tetra gül barbus ve 4 coridoras olan akvaryuma(130 lt) 4 adet 3-8 cm arası 4 adet sayika ciklet koydum.Sayikaları eklemeden önce burdan ve başka kaynaklardan yaptığım araştırmalarda iri tetra türleriyle ve meleklerle sorunsuz bakılabileceği sadece üreme dönemlerinde tanktan ya dişi ya erkek olanları yada tümünü çıkarmak gerektiği bilgilerine ulaştım.Ya da sadece erkek yada dişi olarak melek ve tetra olan karma tanklarda da bakabileceği bilgilerine ulaştım.Bazı sayika ciklet besleyenlerde kesinlikle tek tür olarak bakılması gerektiğini hatta çiftleşme dönemlerinde erkeğin sürekli üremeye yönelmesinden dolayı çiftin bile ayrılması gerekebileceğini belirtmişler.Bu konu hakkındaki önerileriniz nelerdir?[EDIT]aktivistmega,2021-07-03 18:34:06[/EDIT]
Akvaryuma Yeni Balık Ekledim Problem Var.
Evet öyleler ancak diğer balıklara bu derece saldırdıkları olmadı.Demek istediğim;kırmızı göz tetraları büyüdükleri zaman siyah tetralar ve melekler yine strese sokacak ve öldürecek kadar kovalayıp ısırırlar mı?Mesela siyah tetraları da sonradan ekledim akvaryuma ve 2 cm kadardılar eklediğimde ancak hiçbir sorun yaşamamıştım.Uzun süre sonra akvaryuma başka balık eklendiğinde bu tip sorunlar oluyormuş ancak çözümüne yönelik bir şey var mı onu merak ediyorum?
Evet öyleler ancak diğer balıklara bu derece saldırdıkları olmadı.Demek istediğim;kırmızı göz tetraları büyüdükleri zaman siyah tetralar ve melekler yine strese sokacak ve öldürecek kadar kovalayıp ısırırlar mı?Mesela siyah tetraları da sonradan ekledim akvaryuma ve 2 cm kadardılar eklediğimde ancak hiçbir sorun yaşamamıştım.Uzun süre sonra akvaryuma başka balık eklendiğinde bu tip sorunlar oluyormuş ancak çözümüne yönelik bir şey var mı onu merak ediyorum?
Akvaryuma Yeni Balık Ekledim Problem Var.
Merhabalar,150 lt'lik akvaryumda 4 melek(7-8 cm arası),3 colombia tetra(4-5 cm),3 siyah tetra(3-4 cm),1labio(7-8 cm)4 çöpçü(3-5 cm),2 cüce vatoz(3-4 cm),2 yoyo loach(4-5 cm) bakmaktayım.Bütün bu balıkları akvaryumu kurduktan sonra en fazla 1-2 ay aralıklarla eklemiştim.Yaklaşık 7-8 aydır hepsi aynı akvaryumda sorunsuz yaşıyor.Sadece arada melekler birbirlerine vuruyor eş seçme durumundan,agresif,bölgeci balıklar olduklarından dolayı.Ancak bu çatışma kısa süreli ve nadir olduğundan şimdilik ayırmadım melekleri.Sonradan bu akvaryuma 6 adet sürü balığı olan kırmızı göz tetra eklemek istedim.Ancak erişkin boyda olmadıklarından özellikle meleklerden dolayı tereddüt ederek aşılamalarını yaptıktan sonra akvaryuma ekledim.(Erişkin boyları bildiğim kadarıyla 6-7 cm civarı kırmızı göz tetraların).Balıkları ekledikten hemen sonra malesef melekler ve siyah tetralar sürekli olarak vurmaya ve kovalamaya başladılar.Böyle olunca 40 lt'lik yedek tanka almak zorunda kaldım kırmızı göz tetraları. Sorum şu olacak;erişkin boya gelmelerini bekleyip büyük tanka alsam yine melekler ve siyah tetralar saldırırlar mı?[EDIT]aktivistmega,2021-06-16 10:05:47[/EDIT]
Merhabalar,150 lt'lik akvaryumda 4 melek(7-8 cm arası),3 colombia tetra(4-5 cm),3 siyah tetra(3-4 cm),1labio(7-8 cm)4 çöpçü(3-5 cm),2 cüce vatoz(3-4 cm),2 yoyo loach(4-5 cm) bakmaktayım.Bütün bu balıkları akvaryumu kurduktan sonra en fazla 1-2 ay aralıklarla eklemiştim.Yaklaşık 7-8 aydır hepsi aynı akvaryumda sorunsuz yaşıyor.Sadece arada melekler birbirlerine vuruyor eş seçme durumundan,agresif,bölgeci balıklar olduklarından dolayı.Ancak bu çatışma kısa süreli ve nadir olduğundan şimdilik ayırmadım melekleri.Sonradan bu akvaryuma 6 adet sürü balığı olan kırmızı göz tetra eklemek istedim.Ancak erişkin boyda olmadıklarından özellikle meleklerden dolayı tereddüt ederek aşılamalarını yaptıktan sonra akvaryuma ekledim.(Erişkin boyları bildiğim kadarıyla 6-7 cm civarı kırmızı göz tetraların).Balıkları ekledikten hemen sonra malesef melekler ve siyah tetralar sürekli olarak vurmaya ve kovalamaya başladılar.Böyle olunca 40 lt'lik yedek tanka almak zorunda kaldım kırmızı göz tetraları. Sorum şu olacak;erişkin boya gelmelerini bekleyip büyük tanka alsam yine melekler ve siyah tetralar saldırırlar mı?[EDIT]aktivistmega,2021-06-16 10:05:47[/EDIT]
SON MESAJLAR
- İlk Kez Bitkili Akvaryum Kuracağım VaranusSalvator, 00:57
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumu Balasagun16, 00:44
Akvaryum Tanıtımı - Kum Tercihi Att19, 00:38
Yeni Üye Forumu - Dario Dario (red Scarlet) Cyber_Scout, 23:39
Akvaryum Tanıtımı - Flowerhorn Çifti sedatkaryurek, 23:11
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Dış Filtre Seçimi sedatkaryurek, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kaç Watt Isıtıcı Almam Gerekiyor? TheDS, 22:51
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kayalık Akvaryum Ve Tür Önerisi yhackup, 22:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Bilalkadir, 20:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurulumu tahatargaryen, 20:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Balığımın Hastalığı Hakkında Olkeash, 20:00
Yeni Üye Forumu - Demasoni Ve Saulosi Aynı Akvaryumda Olur Mu? K0L0Ni, 19:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Akvaryumu - 50.30.30 Balasagun16, 19:37
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Suprabranchial, 18:54
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumun İçine Strafor Koymak? nyzcandan, 17:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumdan Baloncuklar Çıkıyor Sürekli Ahmet özşen, 17:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kararsızlık ! akvaristsaglam, 17:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Co2 EvrenMrc, 15:52
Yeni Üye Forumu - Sump Dizilimi Nasıl Olmalı nyzcandan, 12:59
Filtreleme Seçenekleri - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 ErenBugra, 11:04
Akvaryum Tanıtımı - Leopar Vatozda Beyaz Leke egemenc, 09:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavruların Türü Cyber_Scout, 03:29
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepisteslerde Kuyruk Erimesi Ve İncelmesi Cyber_Scout, 03:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Sajika Çiftim Ve Yavruları jaloreef, 02:10
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Mika (flexi) Akvaryum EvrenMrc, 01:27
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kayaları Hakkında Bilgi K0L0Ni, 01:02
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hdyra Problemi sinanbyr, 22:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri Cyber_Scout, 22:02
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Bunları Ölçmek Zorunda Mıyız? Att19, 21:12
Yeni Üye Forumu - 30x20x20 akvaristsaglam, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - Denizli İli, Dalaman Çayı Havzası Ve Çay Balıkları Orhan76, 16:41
Sazansıgiller - Ciklet Balıkları İçin Kaç Litre Akvaryum K0L0Ni, 16:23
Yeni Üye Forumu - Kırmızı Karides İle Mavi Karides Çok Çiftleşir Mi? Ehtiyar, 16:18
Omurgasızlar - Cikletlerin Ölüyor K0L0Ni, 16:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Filtre Seçimi Me0, 16:06
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerimde İç Parazit Var. K0L0Ni, 16:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Dtpa %6 Demir Gübresi peace41, 15:04
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Kuruyorum seiryuhare, 15:00
Yeni Üye Forumu - Shrimp Forever Aktif Toprak HusoMan, 14:43
Taban ve Gübreleme - Yeni Bir Kurulum ogurcay, 13:26
Akvaryum Tanıtımı - Dıy Peltierli Termostatlı Akvaryum Soğutucu Deneme nejalt, 11:32
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Blacwater Temalı İlk Akvaryum Kurulumu BASARSURMEGOZ, 11:21
Yeni Üye Forumu - Bu Co2 Set İşimi Görür Mü? yigidoumit, 11:15
Yeni Üye Forumu - Lepsites hsnmzn, 10:47
Canlı Doğuranlar - Bu Bitkileri Nereye Ekeceğim? aquaticathearmi, 10:47
Yeni Üye Forumu - Oase Marka Dış Filtre Hakkında egedin, 10:31
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumda Elodea Büyümüyor, Neden? MertSoyumert, 09:11
Bitki Türleri ve Bakımı - Sobo Komple Akvaryum akvaristsaglam, 00:45
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kayası Cyber_Scout, 22:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Diminutus Ve Karides Neocaridina Cyber_Scout, 22:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 03:10
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:20
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:20
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:20
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:20
- Moss - Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 00:50
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 00:16
- Bakımı Kolay Bitkiler,balıklar Metinmert Yiğit 23:44
- Beta Takas alecozan 22:20
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 22:00
- Akvaryum 30*30 metsi 22:00
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 21:52
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 21:52
- Anubias. Tek Fiyat 400₺ (nana 200₺) propecia 21:52
- Ada Solar (green) Aporetti 21:52
- Chihiros 4’lü Dozaj Pompası Ve Creaqua Regülatör Aporetti 21:52
- Aqua Master Aydınlatma 40 Cm poyraz43 21:43
- High-tech Bitki Çeşitleri BuRAK 21:02
- 120x45x55 Ultra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanycl 20:24
- Similis-speciosus-sumbu Shell-leleupi erdo_bg 20:02
- L144 Tül - Düz - Genç Tül eackgzz 19:56
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 19:44
- Wabi Kusa(rotala Green,rotala Red,rotala Sayhadrca UraL 19:44
- Green Cobra Guppy Lepistes Ve Katil Helena Salyang CAKes06 19:22
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:41
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 18:41
- Ücretsiz Endler Yavruları Ve Su Mercimeği İnci Kefali 17:51
- Moscow Dark Blue Lepistes Her Boy Satılık emre12ozkan 17:44
- Rotala Blood Red - Hydrocotyle Tripartita emre12ozkan 17:44
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:43
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 17:43
- Özel Moss Türleri. smithiseek 16:01
- Black Molly Balıkları. smithiseek 16:01
- Su Piresi & Infusoria Amati340 15:28
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 15:28
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 15:28
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 15:28
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 15:28
- Satılık Veya Takaslı Sae (yosun Yiyici) gokhansar 15:26
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 14:43
- Neocaridina Davidi (kiraz Karides) sakal34 14:43
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 14:32
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 14:32
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 14:32
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-30/03/26 osmandbnl 14:14
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 14:10
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 14:10
- Beta SmallCandyThing 14:10
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 13:59
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 13:49
KULLANICILAR
- 119 Online Kullanıcı, 65 Üye
Online Kullanıcılar
Oquanus,
urzais,
Keremiko,
Hidro Dinamik,
Doruk,
-RBG-,
MiSoSiKiaN,
TheDS,
sakal34,
queenofdisaster,
bor31,
nevzatc,
istinye,
MrBdk,
cassiopeiar,
GhostKoi,
Jeveux,
EmirY,
mutama,
Fatih_hakankaan,
osmandbnl,
0rnn,
Itwo77,
Tatar10,
egedin,
Jotunheim,
sina cen,
Ea1905,
Hoper,
capitano,
BerkBey,
Nanoaqua,
Admtrgt,
Alpbaba,
Bilalkadir,
ahmet7632,
bysmokin,
sertacsut,
peace41,
ulutasatilla,
Beggii,
ojiyqakurunuw,
Rüzgar eser,
VaranusSalvator,
mgstorm,
TayfunSylkn,
Bozajuniors,
AliEmre,
akvaristsaglam,
omeryesil18,
Cyber_Scout,
Erenguven,
Delta Hoby,
murtdmr,
muratabi54,
Uguzel,
isurokiwejid,
MrRadiolog,
nomercy,
yeekim,
Serdarefe,
yakaryus,
AquaMan,
kasim12,
sedatkaryurek,
LedZeppelin,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.